Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(Lion @ 2014 04 27, 21:30)
Pirkau 2 rusiu pilnaviduriu is skirtingu pardaveju. Vienos gerai sudygo, kitos nulinis daigumas  mirksiukas.gif

o pavz geriau dar jau parsisiusti. nu gal kad ir rugseji... nes pavz ziemos metu (sausi) manau kad pasalti seklos gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 04 27, 19:41)
o pavz geriau dar jau parsisiusti. nu gal kad ir rugseji... nes pavz ziemos metu (sausi) manau kad pasalti seklos gali  g.gif

Neaisku kokio sviezumo seklos bus, su metais ju daigumas zymiai mazeja mirksiukas.gif As su aliexpress daugiau tikrai neprasidesiu ir kitiems nerekomenduociau - is triju seklu siuntimu, du kartai labai nuvyle. Is treciu neaisku dar kas isaugs doh.gif
Atsakyti
Petunijoms ne taip baisu žema temp. negu pelargonijoms, nors daugelis galvoja atvirkščiai. Maniškės ir petunijos ir pelargonijos iš kart po velykų iškeliavo laukan, ir jaučiasi visai neblogai. Turiu ir ekstremalių svyrančių petunijų, kurios jau dvi su puse savaites lauke žemėje auga, ir nieko, bujoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 04 26, 16:31)
Gal žinot kur Vilniui galima nusipirkti kokybiškų daigelių? Įdomu gal Resta parodoj bus, ryt važiuosiu ten apsilankyti. Negaliu šiemet savo balkono laikyti be gėlių, nes jos džiaugsmas manbo akims ir kaimynų  biggrin.gif

bent jau Kaune tai turguj būna daug daigų.
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 27, 10:54)
Merginos, o Jūs jau paliekate gelytes nakvoti lauke. Ar dar per šalta kaži, kad ir  šalnų nėra.

aš dar nepalieku nakčiai , apskritai dar nenešiau į lauką smile.gif jei būtų tik vienas vazonas, tai galbūt nešiočiau, bet dabar dar namie auga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 27 balandžio 2014 - 23:09
Nusipirkau vakar iš Resto parodos daigelių jau tokių paaugintų ir paformuotų, atrodo tvirti, ne kažkokie leizgyviai lotuliukas.gif Persodinau į lovelius, negavau vienoas spalvos visų tai gausis maišyta, tamsiai vyšninė ir tamsiai vyšninė su baltais kraščiukais. Dra matau, kad būtų galima kai kurias vyršūnes nuskabyti, bet turbūt geriau tai daryti, aki jos jau kelias dienas lovelyje pagyvens?
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2014 04 27, 22:26)
Petunijoms ne taip baisu žema temp. negu pelargonijoms, nors daugelis galvoja atvirkščiai . Maniškės ir petunijos ir pelargonijos iš kart po velykų iškeliavo laukan, ir jaučiasi visai neblogai. Turiu ir ekstremalių svyrančių petunijų, kurios jau dvi su puse savaites lauke žemėje auga, ir nieko, bujoja  4u.gif

Na aš taip ir galvojau. g.gif
Atsakyti

QUOTE(Neili @ 2014 04 27, 23:26)
Petunijoms ne taip baisu žema temp. negu pelargonijoms, nors daugelis galvoja atvirkščiai. Maniškės ir petunijos ir pelargonijos iš kart po velykų iškeliavo laukan, ir jaučiasi visai neblogai. Turiu ir ekstremalių svyrančių petunijų, kurios jau dvi su puse savaites lauke žemėje auga, ir nieko, bujoja  4u.gif

kantrios kokios smile.gif mano tai šiltnami persodinau ir kelios žiūriu kad po nakties nuleidę lapus, kas tom netiko tai nesupratau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 28, 12:38)
kantrios kokios  smile.gif mano tai šiltnami persodinau ir kelios žiūriu kad po nakties nuleidę lapus, kas tom netiko tai nesupratau  doh.gif  verysad.gif

Maniškės tai neblogai gyvena šiltnamyje. Tik kažko jos man lėtokai auga. Norėtusi, kad breičiau plėstųsi. Kai kurios apskabytos, tai tikrai buvo pristojusios.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 28, 14:54)
Maniškės tai neblogai gyvena šiltnamyje. Tik kažko jos man lėtokai auga. Norėtusi, kad breičiau plėstųsi. Kai kurios apskabytos, tai tikrai buvo pristojusios.

gal trąšų laukia biggrin.gif as nusipirkau salietros tai pabėriau i kiekviena vazoniuką bijau kad neišmirtų bet nemanau laistysiu po mažiau ištirps lėčiau bet subujos gražiai
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 04 28, 06:22)
Nusipirkau vakar iš Resto parodos daigelių jau tokių paaugintų ir paformuotų, atrodo tvirti, ne kažkokie leizgyviai  lotuliukas.gif  Persodinau į lovelius, negavau vienoas spalvos visų tai gausis maišyta, tamsiai vyšninė ir tamsiai vyšninė su baltais kraščiukais. Dra matau, kad būtų galima kai kurias vyršūnes nuskabyti, bet turbūt geriau tai daryti, aki jos jau kelias dienas lovelyje pagyvens?

Aš nuskabiau kai persodinau saviškes tuo pat metu, nieko neatsitiko, sulapojo puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 28, 14:21)
gal trąšų laukia  biggrin.gif as nusipirkau salietros tai pabėriau i kiekviena vazoniuką bijau kad neišmirtų bet nemanau laistysiu po mažiau ištirps lėčiau bet subujos gražiai

Tręšiu, bet pernykštėmis.

O kokiomis kitos merginos trašomis tręšia gėlytes.

Beje šiąnakt palikau nakvoti jau lauke gelytes. Reiks eiti žiūrėti, kaip jom sekėsi.

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 04 29, 07:31)
Tręšiu, bet pernykštėmis.
O kokiomis kitos merginos trašomis tręšia gėlytes.

As tai tresiu Biopon, skystomis trasomis, balkoniniams augalams. Labai pasiteisina man. Ten kas 10 dienu reikia palaistyti, bet as reciau laistau ir pakanka 4u.gif
Atsakyti