Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(k@mylye @ 2014 04 29, 06:31)
Tręšiu, bet pernykštėmis.

O kokiomis kitos merginos trašomis tręšia gėlytes.

Beje šiąnakt palikau nakvoti jau lauke gelytes. Reiks eiti žiūrėti, kaip jom sekėsi.

kaip jusu gelytems lauke gyventi sekasi?

O as su klausimu del zemiu. Ar galima i vazonus deti zeme is komposto kruvos? Ar geriau visgi pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 05 01, 09:53)
kaip jusu gelytems lauke gyventi sekasi?

Niu neblogai visai bigsmile.gif Puse lauke gyvena, puse šiltnamį. Skirtumo nematau.
Atsakyti
As vakar saviskes susodinau i boksta. Kadangi pranese salnas, tai nakti apdengiau su agro plevele dvigubai sulenkus. Nes bokstas didelis niekur jo neinesi. Tikiuos dideliu labai salnu nebus ir uzteks tokio apdengimo.
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau siandien siuos grozius ir galvoju ar butinai nakciai nesti i namus ar jos atlaiko salcius?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš nešiu. Nerizikuosiu.
Atsakyti
Mano bokštelis prieš 10 dienų ir šiandien biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip suprantu, celofanu apvyniojote, taip turbūt patogiau? O ne per retai gėlės, uždengs viską? Koks aukštis bokštelio? Klausinėju, nes irgi turiu mintį daryti, tik neradau daigelių nesvyrančių, visur tik svyrančios smile.gif
Nenešiu gėlių, neturėtų nušalti
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 05 01, 14:16)
Kaip suprantu, celofanu apvyniojote, taip turbūt patogiau? O ne per retai gėlės, uždengs viską? Koks aukštis bokštelio? Klausinėju, nes irgi turiu mintį  daryti, tik neradau daigelių nesvyrančių, visur tik svyrančios  smile.gif
Nenešiu gėlių, neturėtų nušalti

Celofanu apvyniojau, kad drėgmė taip greitai neišgaruotų mirksiukas.gif Padarius bokštą, iškart gėlių nesodinau - palaisčiau ir žiūrėjau kas bus, Tai be celofano laistant kažkiek vanduo pro šonus sunkias ir išgaruoja laaaabai greitai, nors į žemes primaišyta drėgmę sulaikančių granulių, o apvyniojus celofanu viskas super - per 10 dienų laisčiau vos vieną kartą thumbup.gif
Bokšto aukštis be vazono 55cm - mažuliukas jis pas mane biggrin.gif Gėlių pasodinta 11 (svyrančios lygtais, jei tikėt kas ant sėklų pakelio parašyta). Manau dar paūgės ir uždengs viską mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lion: 01 gegužės 2014 - 15:32
Super bokstas thumbup.gif
Atsakyti
Lauksm bokšto jau su žiedais bigsmile.gif
Papildyta:
Milita, kokios gėlytės wub.gif
Atsakyti
Pirmi metai, kai ėmiausi ir aš surfinijų. Pirkau mažus daigelius. Neskabiau. Įvairios spalvos, nors sakė visos svyrančios, bet visos skirtingos. Tai šiais metais bus "makaliūzė" biggrin.gif Šonuose pasėjau priekoninių žolelių - jei nepatiks išrausiu biggrin.gif

TURIU KLAUSIMĄ: žinau, kad dažnai surfinijos pradeda lipti - "suserga". Čia nuo ko, nuo amarų? Ar naudojate kokią chemiją, kol jos dar neserga? Profilaktiškai smile.gif

Na, o dabar pasirodau smile.gif

user posted image
user posted image
Šita realiai labai graži wub.gif
user posted image

Jau ir aš planuoju nešti į kt neįstiklintą balkonąsmile.gif
Atsakyti
Pupune, ta šviesiai violeta nuostabi. wub.gif

Dėl amarų nieko nežinau. Pati praktiškai pirmus metus auginu. Anksčiau gaudavau jau užaugintą kokią dovanų.
Papildyta:
Labai jau smagu, kad tema pagyvėjo žiedais. bigsmile.gif
Atsakyti