Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(Lion @ 2014 05 01, 16:06)
Mano bokštelis prieš 10 dienų ir šiandien  biggrin.gif

as kazkuria nakti apie tai svajojau. paskui bandziau ieskoti googlei pavyzdeliu, bet nieko neradau, nemokejau tinkamai isreiksti savo minciu googlei:D

o jai pavz kokia juoda plevele isukus viduje, tikriausiai butu panasu kaip ir jusu. ik kad plevele is vidaus. g.gif

Nepamirskite pasidalyti jau su ziedais... lauksiu jusu foto 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2014 05 01, 16:06)
Mano bokštelis prieš 10 dienų ir šiandien  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Grazus bokstelis tik gal kiek retokai gelytes.
As savo boksta padariau dideli, susipyle beveik 300 litru zemes. Boksto aukstis apie 60 cm, skersmuo 80 cm, su didziaja dalim 1,05 m. Susodinau 127 plenciukus.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 05 01, 18:45)
Lauksm bokšto jau su žiedais  bigsmile.gif
Papildyta:
Milita, kokios gėlytės  wub.gif

Aciu, man ir labai patiko tai neatsilaikiau ir nupirkau.
Atsakyti
QUOTE(Confetele @ 2014 05 01, 20:43)
Grazus bokstelis tik gal kiek retokai gelytes.
As savo boksta padariau dideli, susipyle beveik 300 litru zemes. Boksto aukstis apie 60 cm, skersmuo 80 cm, su didziaja dalim 1,05 m. Susodinau 127 plenciukus.

Prašome foto pasidalyti blush2.gif
Atsakyti
Atnešu ir aš savo pirmą žiedą. Neskabiau vienos specialiai, nes norėjau pamatyti, kaip atrodys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 05 02, 15:10)
Atnešu ir aš savo pirmą žiedą. Neskabiau vienos specialiai, nes norėjau pamatyti, kaip atrodys
user posted image

Grazu. Ir as toki daigeli pirkau irgi leidau prazyst, kad pamatyciau spalva ir nuskyniau.

Boksteli ir as pasidariau. Tik nemoku cia foto ikelt, bet kolkas ir ner i ka ziuret.
https://www.youtube....h?v=TNolGnCbQ-E
va cia yra labai aiskiai viskas parodyta. Arba rasykit "flower tower" arba "petunia tower" ir googlas daug pavyzdziu parodys. Sekmes bandanciom. As tai dziaugiuos pabandzius, jai nieko ir nesigaus tai tik manikiuro gaila, bet matysiu klaidas ir galesiu pasitaisyt kita met. thumbup.gif
Atsakyti
merginos del ko gali geltonoti lapai surfiniju?
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2014 05 03, 20:20)
merginos del ko gali geltonoti lapai surfiniju?

Gal sausa arba nudegė saulėje? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 05 04, 14:29)

Labai graži blush2.gif
dabar kai atvėso orai ir gėlytės nebe taip energingai auga bei žydi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na kaip Jusu gelytes, nenusalo po tokios nakties??? Pas mus net -5 buvo doh.gif idomu ar mano surfinijos siltnamyje nesusalo g.gif ryte paziurejus lyg ir viskas tvarkoje buvo
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 05 05, 08:05)
Sveikos  4u.gif

Na kaip Jusu gelytes, nenusalo po tokios nakties??? Pas mus net -5 buvo  doh.gif  idomu ar mano surfinijos siltnamyje nesusalo  g.gif  ryte paziurejus lyg ir viskas tvarkoje buvo

o jei jau prižadinau vyrą kad lėktų žiūrėti, nes pati darbe, pas bendradarbes sakė visi pomidorai ir agurkai nušalo sad.gif((( aš tai uždengiau agroplevele, bet surfinijos šiaip šiltamyj stovi ant lentynos, bet gal nieko tokio....
Atsakyti