Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

As lobeliju niekad nepikiuoju... Uzauga ir iki 10 cm kol reik sodint.... Tada imu su saknim punduka ir aodinu i nuolatine vieta.... Puikiausi kupstai po menesiuko buna smile.gif nezaidziu su jom niekada smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 02, 18:02)
Ispikiavau petunijas  la la la  !
dabar jos su 4 lapukais - isdiziai ant palanges nutupe- uzemem geriausiais pozicijas ,kol nera pomidoru smile.gif

sveika ar pikiavai keturiu lapeliu, nenugeibo dar, mano jos tokios smulkios atrodo g.gif sudygo gerai laikas pikiuoti suku galva ar nenugeibs kai perkelsiu i nauja vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2015 03 09, 09:45)
sveika ar pikiavai keturiu lapeliu, nenugeibo dar, mano jos tokios smulkios atrodo g.gif sudygo gerai laikas pikiuoti suku galva ar nenugeibs kai perkelsiu i nauja vieta g.gif

Su 4 lapeliais jau galuma susitvarkyti. Pikiavau dantu krapstuko- medinio pagaliuko pagalba. Iskrapstau su zemes grumsteliu, suimuuz vieno lapelio ir perkeliu I nauja vazoneli . Persodinau I vienkartines stikljnaites.
Neiviena nenugeibo.
Taip pat perkeliau ziles.
Atsakyti
sveikos,
noriu patarimo. Ar esate bandę įšaknydint nupjautas viršūnes? Aš pabandžiau: galiukus apvoliojau įšaknydijimo hormonuose ir sukišau į žemę, bet žiūriu, kai kurie augaliukai nuvyto - kažin, ar jau atsigaus g.gif. Kažką dariau ne taip gal. Gal yra kokių paslapčių?
4u.gif 4u.gif 4u.gif toms, kas jomis pasidalins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 03 09, 13:39)
sveikos,
noriu patarimo. Ar esate bandę įšaknydint nupjautas viršūnes? Aš pabandžiau: galiukus apvoliojau įšaknydijimo hormonuose ir sukišau į žemę, bet žiūriu, kai kurie augaliukai nuvyto - kažin, ar jau atsigaus g.gif. Kažką dariau ne taip gal. Gal yra kokių paslapčių?
4u.gif  4u.gif  4u.gif toms, kas jomis pasidalins smile.gif

As taip irgi darau drinks_cheers.gif Pastebejau ta pati: dalis ugliuku nuvysta ar supuna, kita dalis isleidzia sakneles drinks_cheers.gif O kada sukisote? Gal dar laiko mazai praejo ar dregmes per mazai buvo?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 09, 12:47)
As taip irgi darau drinks_cheers.gif Pastebejau ta pati: dalis ugliuku nuvysta ar supuna, kita dalis isleidzia sakneles drinks_cheers.gif O kada sukisote? Gal dar laiko mazai praejo ar dregmes per mazai buvo?

dėl drėgmės tai kaip ir viskas gerai - turi tikrai užtekt.
Vienas sukišau gal prieš 5-6 dienas. Tai iš 5 vienai tikrai šakutės, dar 2 įtartinos.
Kitą porciją vakar sukišau, tai iš 10 kokios 5 nuleipę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 09 kovo 2015 - 12:56
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 03 09, 13:56)
dėl drėgmės tai kaip ir viskas gerai - turi tikrai užtekt.
Vienas sukišau gal prieš 5-6 dienas. Tai iš 5 vienai tikrai šakutės, dar 2 įtartinos.
Kitą porciją vakar sukišau, tai iš 10 kokios 5 nuleipę unsure.gif

Oi, tai anksti dar biggrin.gif Duokit pora savaiciu isisaknijimui mirksiukas.gif Maniskes nukeipsta irgi pradzioj, o paskui atsigauna po poros savaiciu, o po triju savaiciu jau persodinu i vazoneli drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 09, 14:22)
Oi, tai anksti dar biggrin.gif Duokit pora savaiciu isisaknijimui mirksiukas.gif Maniskes nukeipsta irgi pradzioj, o paskui atsigauna po poros savaiciu, o po triju savaiciu jau persodinu i vazoneli drinks_cheers.gif

oi, ačiū už geras naujienas biggrin.gif
Maniškės tai vienos nuo šiųmetinių daigelių iš moki-veži, o kitos nuo per žiemą išlaikytų atsprogusių krūmų, va su šitais įdomiausia, kas bus.
Atsakyti
Sveikutes,
Pirma syki bandau sakeles isaknydinti. Kol kas sekasi wink.gif
Buvo pas mane irgi apvytusi , bet atsigavo. Labiausiai joms patinka kai apipurskiu ir zeme ir lapelius ir laikau sandariai uzdejus maiselu celofanini.
Kai nuimu pravedint kokiai valandai - biski suglemba augaliukas - uzdejus maiseli vel atsigauna.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 10, 08:07)
Sveikutes,
Pirma syki bandau sakeles isaknydinti. Kol kas sekasi wink.gif
Buvo pas mane irgi apvytusi , bet atsigavo. Labiausiai joms patinka kai apipurskiu ir zeme ir lapelius ir laikau sandariai uzdejus maiselu celofanini.
Kai nuimu pravedint kokiai valandai - biski suglemba augaliukas - uzdejus maiseli vel atsigauna.

Man visada pavykdavo įšaknydinti. Ir be spec miltelių.

Taip pat, jei atidengiu, apvysta. Po to atsigauna.
Atsakyti
nu va - o aš nedengiu doh.gif
gal tame ir yra visas reikalas?
grįžus iš darbo reiks uždengt, bet kai kuriem tas dengimas gali jau būt kaip nabašnikui grielka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 03 10, 10:39)
nu va - o aš nedengiu doh.gif
gal tame ir yra visas reikalas?
grįžus iš darbo reiks uždengt, bet kai kuriem tas dengimas gali jau būt kaip nabašnikui grielka biggrin.gif

As irgi nedengiu. drinks_cheers.gif Pasakau joms mantra: kuri noresit gyventi-ta ir prigysit, nenoresit-i siuksliu deze biggrin.gif Tai visos labai nori gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti