Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

Sveikos.
Jungiuos i siu grazuoliu geliu kluba rolleyes.gif
Pasisodinau siemet ir as.. pirmi metai, tai auginime dar zalia kaip lapas esu doh.gif
Ateinu pas jum su klausimu: kodel man nezydi jos dar verysad.gif
Pas jum ziuriu tokie mazi daigeliai, o jau su ziedeliais, o pas mane prigije neblogai, bet ziedu nekrauna dar. Tresiu kas savaite, laistau saikingai, dabar daug dienu lijo, tai papildomai neliejau, bijau perliet.
Auga jos sauletoj pusej, nuo ryto iki vakaro sviesos gauna pakankamai, na kiek jau jos cia pas mus buna (airijoj) unsure.gif
Sitos pirmos yra du daigai sodinti vazone, tai skirtingai suaugo jos man, nepasilikau tu lapuku su rusim, tai turbut skirtingos, jei auga skirtingai blush2.gif

user posted image

user posted image
Daigus susisodinau balandzio pradzioj, salnu nebuvo cia pas mum g.gif
Tam kabanciam vazone, vieno daigelio lapeliai vis paruduoja, o kiti visi geri. As tuos didziuosius lapus vis nuskabau, skaiciau lyg kazkur, kad reik apretint lapus.
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2014 05 12, 21:48)
Sveikos.
Jungiuos i siu grazuoliu geliu kluba  rolleyes.gif
Pasisodinau siemet ir as.. pirmi metai, tai auginime dar zalia kaip lapas esu  doh.gif
Ateinu pas jum su klausimu: kodel man nezydi jos dar  verysad.gif

Nesinervuokit 4u.gif Viskas pas jus gerai, tik surfiniju rusys buna skirtingos: ir man vienos zydi gausiai jau, o kitos stovi, kaip ir pas jus, be ne vieno ziedelio doh.gif Yra ankstyvos surfinijos ir velyvos, vadinasi, pas jus velyva veisle 4u.gif
Atsakyti
Laba dienelė.

Mano petunijos irgi nežydi ir nežada dar tikrai. Na, aš manau, kad dėl to, kad jau labai ilgai jos išneštos į lauką, o pas mus LT vėsu, tai ir neskuba. Patys daigai tai stori, stiprūs atrodo. Nieko, sužydės ir džiugins gal būt ilgiau g.gif
Atsakyti
Klausimas toms,kurios kabina savo gelytes atvirame balkone.Ar kabinate balkono viduje,ar uz,na kazkaip va taip?
user posted image
Noreciau ir siemiet taip bet bijau,kad lietus,vejas nesulauzitu g.gif O gal nesulauzo?Atsiliepkite su patarimais 4u.gif
Atsakyti
Nanita, pas mane pernai buvo taip terasoje, jokios pastoges, tai visko buvo: ir liutis kelis kartus apdauze, ir vejas aplauze, bet kazkaip atsigavo jos. Budavo kad pries audras susinesdavau i vidu arba po terasa pakisdavau, kad tik maziau kliutu joms. Vyras juokdavos is manes, sakydavo visai isprotejai su tom gelem, kaip su vaiku elgies biggrin.gif Bet jai nori grozi tureti aplink namus, tai tenka rupintis 4u.gif

Rakele, viskas gerai su jusu gelytem, veliau prazydes tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2014 05 12, 21:48)
Sveikos.
Jungiuos i siu grazuoliu geliu kluba  rolleyes.gif
Pasisodinau siemet ir as.. pirmi metai, tai auginime dar zalia kaip lapas esu  doh.gif
Ateinu pas jum su klausimu: kodel man nezydi jos dar  verysad.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Spės dar tikrai sužydėt. reikia tik pasidžiaugti, kad patys daigeliai labai gražūs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2014 05 13, 09:57)
Klausimas toms,kurios kabina savo gelytes atvirame balkone.Ar kabinate balkono viduje,ar uz,na kazkaip va taip?

Aš tai apskritai dedu pačius pailgus vazonus ant palangės. Svyra visas gėlynas į lauką. Jei būna labai stirprus vėjas ir lietus, tai įkeliu į balkono vidų, nes tikrai nulaužo. Bet jei tik šiek tiek , irgi nieko tragiško, atsigauna smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Lauksiu žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif taip ir as siemiet kabinsiu.Balkonas nedidukas,jei kabinti viduje,mazai vietos lieka,o ypac kai svyrancios surfinijos.Saugosiu ir as kaip vaikus biggrin.gif kai stipriai lis,paslepsiu,kai poilsiauti viaziuosiu,irgi nuimsiu smile.gif

Dar priminkite prasau,surfinija nemegsta kai ja tankiai i lovelius sodini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 13, 21:33)
Aciu uz atsakymus  4u.gif taip ir as siemiet kabinsiu.Balkonas nedidukas,jei kabinti viduje,mazai vietos lieka,o ypac kai svyrancios surfinijos.Saugosiu ir as kaip vaikus  biggrin.gif kai stipriai lis,paslepsiu,kai poilsiauti viaziuosiu,irgi nuimsiu  smile.gif

Dar priminkite prasau,surfinija nemegsta kai ja tankiai i lovelius sodini? g.gif

Aha, skaiciau, kad vienam daigui 5litrai zemes turi but. Tas mano vazonas ilgas 10litru, tai tik du daigus kisau. O tam kabanciam sudiegiau 4uris. tikiuos isiteks jos man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 13, 20:33)

Na mano lovelis 60cm. Tai aš šiemet po vieną sodinau, nes pernai kai po dvi susodinau, tai man taip neišvešėjo, kaip turėtų, tai šiemet po vieną ir veši tikrai daug geriau 4u.gif
Atsakyti
Mano petunijas užpuolė liga kažkokia cray.gif Nu žiauru, auginau auginau, jau žydėt pradėjo wub.gif
user posted image
ir bac visi lapeliai baltom dėmelėm nuėjo ir gal amarai tokie maži žali vabaliukai unsure.gif
user posted image
muiluotu vandeniu nupurškiau, bet nežinau ar padėjo verysad.gif Ką daryt?
Atsakyti
Ašne, man čia panašu į miltligę g.gif Žinau kad reikia su muilo tirpalu purksti ir blogus lapus nuskinti, bet labai jau pas tave isplite. Gal pabandyk dar stipresniu muilo tirpalu nupurksti, turetu padeti. g.gif
Atsakyti