Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(evvva @ 2014 05 09, 21:21)
grazios gelytes , o sios tikriausiai pirktines  ?  rolleyes.gif  (labai jau dideli krumai )?  g.gif

pacios uzaugintos wub.gif
balandzio 4 dienos foto wink.gif cia turbut kaip zmogui pirma kart kazino pasiseka daug islosti, taip man pirma kart pasiseke taip suzydeti smile.gif
user posted image

banandzio 14d.
user posted image

balandzio 25d.
user posted image

mirksiukas.gif mano kaimyne atejus sako ka tu jom darai, kad jos isprotejusios pas rave auga...sakau tiesiog su meile priziuriu wink.gif

visas geles fotkinu tai cia tik sitos kabancios istorija augimo wink.gif
Atsakyti
Wailletta, šaunuolė thumbup.gif
O ar kokias trąšas naudojot?
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2014 05 09, 21:57)
Wailletta, šaunuolė  thumbup.gif
O ar kokias trąšas naudojot?

Visiskai nieko, nes net nezinojau ko reikia ar ko nereikia tom gelem, nusipirkau zemes kur nupiestos geles buvo ir vsio biggrin.gif o dabar tas grozis dziugina mane... Laistau kiekviena diena... Kaip vaikus matinu ir priziuriu taip ir geles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 23:06)
Visiskai nieko, nes net nezinojau ko reikia ar ko nereikia tom gelem, nusipirkau  zemes kur nupiestos geles buvo ir vsio biggrin.gif o dabar tas grozis dziugina mane... Laistau kiekviena diena... Kaip vaikus matinu ir priziuriu taip ir geles  lotuliukas.gif

o kada sodinot?
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 22:52)
pacios uzaugintos wub.gif

lenkiu galva clap.gif
bet cia ne surfinijos juk,taip ? krumas fantastiskai greit plecias g.gif

as dar fuksijas auginu ,tai jos man greiciau auga nei surfinijos . dar lobelijas norejau paset ,bet sustabdziau ko tai biggrin.gif , reikes viena veslia, grazia , nupirkti ,pavesinei pakabint .

Atsakyti
pridesiu biski vaizdu
cia mano fuksiju ziedai , fantastika, ant vienos sakeles du skirtingi ziedai
user posted image

balkone dalis surfiniju ,benary,pilnavidures ir mixai
user posted image

ir mano bokstas prie keleta savaiciu tik padarytas (kokia diena dabartini vaizda nufotkinsiu )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 05 09, 22:40)
o kada sodinot?

QUOTE(evvva @ 2014 05 09, 23:08)
lenkiu galva  clap.gif
bet cia ne surfinijos juk,taip ? krumas fantastiskai greit plecias  g.gif

as dar fuksijas auginu ,tai jos man greiciau auga nei surfinijos . dar lobelijas norejau paset ,bet sustabdziau  ko tai  biggrin.gif , reikes viena veslia, grazia , nupirkti ,pavesinei pakabint .

cia bakopa, pirkau jas kaip buvo kokiu 3 cm aukscio, jau cia ir nuvyliau jus blush2.gif lotuliukas.gif na bet auga jos fantastiskai.. wub.gif

o svyrancias petunijas pati sodinau, vasari.

o nesvyramcias, o gal jos svyra na tos su dideliais ziedais tai drauge pafundino kai buvo vos imatomos wub.gif

evvva, fuksija kaip saldainis kokios grazios!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Wailletta*: 10 gegužės 2014 - 08:02
tai vis dėlto į bokštą svyrančias ar nesvyrančias sodinot? nes vieni sako taip, kiti taip, noriu pradėti daryti ir niekaip neišsiaiškinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 10, 08:46)
cia bakopa, pirkau jas kaip buvo kokiu 3 cm aukscio, jau cia ir nuvyliau jus  blush2.gif  lotuliukas.gif

visiskai netaip , kaip tik dziaugiuosi kad tokie krumeliai pas jus thumbup.gif
tesiog man buvo smalsu , juk pas dauguma dar ner tokiu krumu , tai ir paklausinejau kas kaip biggrin.gif

QUOTE(TaGre @ 2014 05 10, 12:49)
tai vis dėlto į bokštą svyrančias ar nesvyrančias sodinot? nes vieni sako taip, kiti taip, noriu pradėti daryti ir niekaip neišsiaiškinu  biggrin.gif

vis delto dejau svyrancias tongue.gif masciau ir taip ir kitaip , nesvyrancios iki 30 cm svyrancos parasyta iki 50 cm. tai pagalvojau kai tankiau susodinti daigai tikriausiai nesvyrs daug , o ne svyrancias visas kaiminei atidaviau ji i zeme pas save sukiso , sake atlaike salcius .

medziagas pirkau dviems bokstams tai apie 90 lt. -100 lt isleidau ,pasidariau viena ,supyliau 200 l. zemes +plius 2 pakelius drekinanciu granuliu ir dar kiek sutaupiau vazonams, nes vazonai tinkamo dydzio bokstui ,mazdaug 30-40 lt. vienas kainuoja , tai nupirkau Rimi 2 juodus kibirus po 6 lt. lotuliukas.gif puikiausiai tinka , galima papuost isvis iskrtinis bus lotuliukas.gif

user posted image

o cia vaizdas ka tik bigsmile.gif (zydet neleidziu ) :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 10 gegužės 2014 - 14:31
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 01 31, 00:28)
user posted image

As sitas pasejau, tik mokejau zymiai brangiau,nei eseklose, 12.99lt suplojau smile.gif 12 seklyciu radau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazios gelytes thumbup.gif pas mane tai prastai auga, ir tresiau ir sokineju aplink kiekviena diena. kitais metais teks sodint turbut sausi g.gif
Atsakyti
o kas tas sausis jei saules nebus,
as sejau 3 savaiciu skirtumu ,rezultatas tos kurios anksciausiai pasetos labai silpni daigiukai buvo ,beveik neaugo ,pradejo vystitis kai saules gavo ir niekuo nesiskiria nuo tu kur po 3 savaiciu setos .
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 05 10, 16:26)

grazus krumelis koks , kadangi savo nepykavau i didesnius vazonelius tai mano kaip medziai i auksti augo ir dabar pleciasi tik ,o pas jus iskart krumelis .

gyveni ir mokaisi , kitais metais kiek kitaip auginsiu surfinijas biggrin.gif
Atsakyti