Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

sakykit varškinį tinginį su kuo daryti? turiu vyšnių. kokių dar vaisų, uogų dėti?
Atsakyti
aaagnex smile.gif , kažkodėl maniau, kad risotto nieko nesudomins... ax.gif

Sandriuks, želatinos lapelius mačiau tik RUF filrmos ir atrodo jie štai taip:
user posted image
O su kokia uogiene darei trupininį?

Jutare, smagu, kad patiekalai patinka thumbup.gif

Kira, tai tie aguoniniai trikampėliai išvis nevalgomi gavosi? g.gif O su cukinijų nemėgstančiais taip jau yra - mano sesulė išgraibo ir meta lauk net mažiausius cukinijos gabalėlius iš patiekalų biggrin.gif , o iš blynų sunkiai beiškrapštysi... tongue.gif

krika, bandyk su abrikosais, bananais, mėlynėm gal kokiom... g.gif



Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 31, 08:30)
krika, bandyk su abrikosais, bananais, mėlynėm gal kokiom... g.gif

tai čia + vyšnios?
Atsakyti
Taip, kažkas + vyšnios... Nors gali daryti pagal savo norus ir galimybes - tik su vyšniom ar maišyti su kuo patinka smile.gif
Atsakyti
Savaitgalį vaikai pusryčiams norėjo blynų, bet labai tingėjau stovėti prie keptuvės blush2.gif , tad iškepiau skonų (toks angliškas patiekalas: sausainiai - ne sausainiai, blynai - ne blynai... g.gif )

user posted image

Abrikosų – grietinės skonai

2 puodeliai miltų
1/4 puodelio cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
1/4 a. š. druskos
5 v. š. sviesto, supjaustyto nedideliais gabaliukais
2/3 puodelio grietinės
1 a. š. vanilės
1/2 puodelio smulkintų džiovintų abrikosų
1 kiaušinis, išplaktas
cukraus pabarstyti

Įkaitinti orkaitę iki 200º C.
Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir mikseriu ar rankomis trinti, kol susidarys trupiniai ir neliks sausų miltų. Sudėti vanilę, grietinę ir šakute maišyti, kol gausis tešlos rutulys.
Dėti tešlą ant miltais pabartyto paviršiaus, ant viršaus suberti abrikosus ir lengvai paminkyti, kad įsimaišytų abrikosai (apie 10 kartų).
Tešlą iškočioti į 0,5 cm storio lakštą ir formele ar stikline išpjauti apskritimus. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, patepti kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi.
Kepti, kol gražiai pagels, apie 20 minučių. Patiekti šiltus ar kambario temperatūros.

P. S. puodelis - 236 ml. Dariau su šviežiais abrikosais, visai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti

Labutis smile.gif

Vakar kepiau žuvį prancūziškai. Labai skanu thumbup.gif Net vaikai,raitė ir sakė kad dar reikia išsikept tongue.gif Aplamai jie pas mane mėgsta skaniai pavalgyt smile.gif Šiandien žadu gamint kalakutienos vyniotinį su sūriu mirksiukas.gif Ačiū labai,Sonatina, už naujas skanias ir pigias idėjas,nuoširdumą 4u.gif wub.gif

Liko nuo vakar žuvies,norėjau išvirt žuvienę,o receptuko tai neberandu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 31, 08:30)
[
Kira, tai tie aguoniniai trikampėliai išvis nevalgomi gavosi? g.gif 

Valgomi, tik mažokai cukraus, norėjosi daugiau, saldumo nesijautė. Bet jei būčiau agal receptą darius, nieko ten trūkę nebūtų doh.gif
Atsakyti
nengamo, ačiū 4u.gif O štai čia žuvienės receptas smile.gif

Kira, tai reikėjo tiesiog ant višaus cukraus pudros daug daug užberti smile.gif
Atsakyti
as dariau tingini su persikais ir vysniom, tikrai derinasi.
Atsakyti
Šiandien pietums patiekiau Risotto su vištiena thumbup.gif Labai gardu drinks_cheers.gif

Taip pat dar dar prikepiau ir sagučių thumbup.gif
Atsakyti
nengamo, neturi saliero - ir nereikia smile.gif Ir be jo turėtų būti skanu 4u.gif

paprasta, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 07 31, 10:34)
as dariau tingini su persikais ir vysniom, tikrai derinasi.

4u.gif

antrą kartą dariau sagutes. tai nesupratau ar trumpai pakepiau, ar dešrelės pagedusios buvo (nors pirkau su galiojimo laiku), tai skonis schmoll.gif keliavo į kibirą unsure.gif trečią kartą kažin ar bekepsiu..... va tas ir nervina, kai neišeina kas nors, tai jau kažin ar bebandysiu kitą kartą verysad.gif
Atsakyti