sakykit varškinį tinginį su kuo daryti? turiu vyšnių. kokių dar vaisų, uogų dėti?
aaagnex
, kažkodėl maniau, kad risotto nieko nesudomins...
Sandriuks, želatinos lapelius mačiau tik RUF filrmos ir atrodo jie štai taip:
O su kokia uogiene darei trupininį?
Jutare, smagu, kad patiekalai patinka
Kira, tai tie aguoniniai trikampėliai išvis nevalgomi gavosi?
O su cukinijų nemėgstančiais taip jau yra - mano sesulė išgraibo ir meta lauk net mažiausius cukinijos gabalėlius iš patiekalų
, o iš blynų sunkiai beiškrapštysi...
krika, bandyk su abrikosais, bananais, mėlynėm gal kokiom...


Sandriuks, želatinos lapelius mačiau tik RUF filrmos ir atrodo jie štai taip:

O su kokia uogiene darei trupininį?
Jutare, smagu, kad patiekalai patinka

Kira, tai tie aguoniniai trikampėliai išvis nevalgomi gavosi?



krika, bandyk su abrikosais, bananais, mėlynėm gal kokiom...

QUOTE(Sonatina @ 2006 07 31, 08:30)
tai čia + vyšnios?
Savaitgalį vaikai pusryčiams norėjo blynų, bet labai tingėjau stovėti prie keptuvės
, tad iškepiau skonų (toks angliškas patiekalas: sausainiai - ne sausainiai, blynai - ne blynai...
)

Abrikosų grietinės skonai
2 puodeliai miltų
1/4 puodelio cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
1/4 a. š. druskos
5 v. š. sviesto, supjaustyto nedideliais gabaliukais
2/3 puodelio grietinės
1 a. š. vanilės
1/2 puodelio smulkintų džiovintų abrikosų
1 kiaušinis, išplaktas
cukraus pabarstyti
Įkaitinti orkaitę iki 200º C.
Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir mikseriu ar rankomis trinti, kol susidarys trupiniai ir neliks sausų miltų. Sudėti vanilę, grietinę ir šakute maišyti, kol gausis tešlos rutulys.
Dėti tešlą ant miltais pabartyto paviršiaus, ant viršaus suberti abrikosus ir lengvai paminkyti, kad įsimaišytų abrikosai (apie 10 kartų).
Tešlą iškočioti į 0,5 cm storio lakštą ir formele ar stikline išpjauti apskritimus. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, patepti kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi.
Kepti, kol gražiai pagels, apie 20 minučių. Patiekti šiltus ar kambario temperatūros.
P. S. puodelis - 236 ml. Dariau su šviežiais abrikosais, visai neblogai



Abrikosų grietinės skonai
2 puodeliai miltų
1/4 puodelio cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
1/4 a. š. druskos
5 v. š. sviesto, supjaustyto nedideliais gabaliukais
2/3 puodelio grietinės
1 a. š. vanilės
1/2 puodelio smulkintų džiovintų abrikosų
1 kiaušinis, išplaktas
cukraus pabarstyti
Įkaitinti orkaitę iki 200º C.
Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir mikseriu ar rankomis trinti, kol susidarys trupiniai ir neliks sausų miltų. Sudėti vanilę, grietinę ir šakute maišyti, kol gausis tešlos rutulys.
Dėti tešlą ant miltais pabartyto paviršiaus, ant viršaus suberti abrikosus ir lengvai paminkyti, kad įsimaišytų abrikosai (apie 10 kartų).
Tešlą iškočioti į 0,5 cm storio lakštą ir formele ar stikline išpjauti apskritimus. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, patepti kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi.
Kepti, kol gražiai pagels, apie 20 minučių. Patiekti šiltus ar kambario temperatūros.
P. S. puodelis - 236 ml. Dariau su šviežiais abrikosais, visai neblogai

Labutis

Vakar kepiau žuvį prancūziškai. Labai skanu






Liko nuo vakar žuvies,norėjau išvirt žuvienę,o receptuko tai neberandu


QUOTE(Sonatina @ 2006 07 31, 08:30)
Valgomi, tik mažokai cukraus, norėjosi daugiau, saldumo nesijautė. Bet jei būčiau agal receptą darius, nieko ten trūkę nebūtų

nengamo, ačiū
O štai čia žuvienės receptas 
Kira, tai reikėjo tiesiog ant višaus cukraus pudros daug daug užberti


Kira, tai reikėjo tiesiog ant višaus cukraus pudros daug daug užberti

Šiandien pietums patiekiau Risotto su vištiena
Labai gardu
Taip pat dar dar prikepiau ir sagučių


Taip pat dar dar prikepiau ir sagučių

QUOTE(Shiduh @ 2006 07 31, 10:34)
as dariau tingini su persikais ir vysniom, tikrai derinasi.

antrą kartą dariau sagutes. tai nesupratau ar trumpai pakepiau, ar dešrelės pagedusios buvo (nors pirkau su galiojimo laiku), tai skonis


