Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Galilea @ 2014 04 26, 19:10)
Dedu savo sios dienos, (suknele yra paprasta, marskiniu tipo, gal kas sakys kad apyrankes jau nebereikejo, bet nesiskiriu su ja blush2.gifax.gif

Simpatiškas jaunatviškas derinukas, turėtumėte jaustis labai patogiai. Man patiko. Kojos puikios, neslėpčiau jų po juoda spalva ax.gif
Atsakyti
Patrankos zavuolis ,sijono spalva mmm...
Liomi taviskis irgi thumbup.gif ,kedukai cia puikiai tinka ir peles kokios fainos .
Olgunia man pirmasis patiko labiausiai ,bet visi derinukai puikiai suderinti spalviskai 4u.gif
Atsakyti
Gallilea, dailu mirksiukas.gif man gal batukai ne itin, bet deriny kaip ir įsipaišo jie, tokio hipiško vibe'o suteikia biggrin.gif

Shievonne, love you back biggrin.gif ir laukiu pasirodant !
Atsakyti
Golka,dėkui 4u.gif
Atsakyti
Galileja ,jusu derinukas man taip pat labai patiko ,tik batus cia gal keisciau -sunkokai atrodo .Nors siaip jie tikrai superiniai ir turbut labai patogus 4u.gif ( man patinka tokie nestandartiniai)
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 04 25, 10:08)
O, ten tai tikiu, tikiu  biggrin.gif visokių įdomybių teko matyt  ax.gif nors šiaip neturiu kažkokių išankstinių nuostatų prieš kitų miestų žmones. I labai nemėgstu to dirbtinio Vilniaus-Kauno supriešinimo  schmoll.gif
O tuos du egzempliorius  aptikau Laisvės pr., Viršuliškėse.

na as ir nenusistacius pries kauniecius ar kitu miestu gyventojus, tik kaip pvz paminejau laisves al., zinoma ir joje galima rasti labai stilingu.

QUOTE(dilgelyt @ 2014 04 25, 10:29)
Gal tamsta laike uzstrigusi? Zinios atsilikusios  g.gif

ne, Tamsta, neatsilikusi. Daugiau nesiplesiu sia tema.Kas kaip nori taip pervercia.

Olgunia, nuostabioji Jus wub.gif man visada patinka Jusu deriniai, elegantiski, svelnus wub.gif

Mrs, man tasiokas netrugdo, nebutinai jis turi dereti. Siem batam nejauciu dideles meiles, bet Jus juos puikiai priderinat. Sijonas man labai labai wub.gif , snoodas irgi thumbup.gif

Liomi, nugi geras sis wub.gif kedasai cia puikiai ziurisi mirksiukas.gif odines kelnes kokios geros thumbup.gif

labai gaila, kad visu isgirtos felines nemaciau verysad.gif tik naguciu nuotrauka belikus...

Shievone, kaip smagu,kad Jus parejot namo
clap.gif

Atsakyti
Gallilea, dailiai atrodot, tik ir man gal batai nelabai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jollanciukas: 26 balandžio 2014 - 19:28
Gallilea, keisčiau šiuos batus į balerinkes. Figūra puiki. Viskas gražu, jaunatviška.
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 26, 18:10)
Dedu savo sios dienos, (suknele yra paprsasta, marskiniu tipo, gal kas sakys kad apyrankes jau nebereikejo, bet nesiskiriu su ja blush2.gifax.gif

http://public.fotki....t/cimg3249.html
http://public.fotki....t/cimg3250.html
http://public.fotki....t/cimg3251.html

kvepalai wub.gif bet negi jais kvepinates diena? blink.gif
Atsakyti
Galilea , man derinukas patiko . Batai idomus.

Liomi, grazus derinys. 10 balu

Olgunia, dailios spalvos .Baltinukai su veriniu geris
Atsakyti
Gallilea,
Man patiko derinukas.Gal geriausias jūsų matytų 4u.gif
Batai gražūs wub.gif

liomi,
Ši kart tik odinukės ir figurytė komplimentuose wub.gif

Olugnia,
Spalvos visada jus puošia smile.gif

Gitaa,
Kada į eterį ?Kur dingai? sad.gif

Shievonne,
Tu irgi sad.gif pasiilgau čia tavęs.

Feline,
Nėr ką pridūrt.Gražuolė tu !Viskas super.

Mrs.,
Dailiai atrodei.Šalikėlis wub.gif
Atsakyti
galilea - man batukai nepatiko, kitaip nei jusu kojos biggrin.gif suknyte faina, tokia lengvute 4u.gif
Atsakyti