Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Stichija @ 2014 04 27, 10:44)
Nieko ypatingo - ejom i teatra, paskui i restorana. Vyras pareiske, kad tokiom bulkutem kaip as tokio stiliaus sijonai netinka ( nes visai pasidarau bulkute ), o Vogue raso, kad kaip tik tinka, nes maskuoja apvalumus, ir zinok zmogau, kuom rengtis  doh.gif

Labai grazu,batukai labai tinka prie delninukes,bet sijonas man nelabai smile.gif .

QUOTE(jaicy @ 2014 04 27, 11:04)
mano savaitgalinis-  sakurom pasidziaugti. deje tik laukinis..
o veliau- toks pat, tik su spalvotom kojinem , derinau prie maguciu wink.gif

Pirmas grazus,o antras labai prastai atrodo,mano akimis smile.gif .
Atsakyti
Stichija, dailus derinukas bigsmile.gif ir realybėje atrodai kur kas lieknesnėwink.gif čia matyt foto prideda kg..blogas fotikas pas tave biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena hi.gif

QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 13:32)
Kadangi, vakar issiaiskinome, jog Moterys tikroji jega, supratau, kad reikia vilketi ne tik kelnes, bet ir petnesas! su NB  biggrin.gif
user posted image[/url]

Petnesos silkines su odinem kilputem, mano lobiu lobis

nekeisčiau nieko. Puikiai.

oi, kaip aš ieškau tokiu užsegimu petnešų, jų būna pardėse? gal kur matėt? nes ieškot nemėgstu, tiesiog nevaikštau po pardes.
tik nešiočiau jas prie plačių kelnių aukštu juosmeniu.

QUOTE(Shievonne @ 2014 04 25, 14:16)
...idomus skirstymas - grazus, menininkai ir gejai  lotuliukas.gif

grynas kaunietiškas skirstymas smile.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 25, 15:45)

man ta siūlė paskutinėj foto irgi užkliuvo, reikia gerai išlyginti apačią. Spalvos derinio labai gražios, o batai man čia per grubūs.

QUOTE(Stichija @ 2014 04 27, 11:44)
Nieko ypatingo - ejom i teatra, paskui i restorana. Vyras pareiske, kad tokiom bulkutem kaip as tokio stiliaus sijonai netinka ( nes visai pasidarau bulkute ), o Vogue raso, kad kaip tik tinka, nes maskuoja apvalumus, ir zinok zmogau, kuom rengtis  doh.gif
user posted image

meskit jūs tą vyrą, jei taip sako apie jus. Puiki moteris.
nors, jei apie derinį - atskiri daiktai gražūs, o kartu ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivija: 27 balandžio 2014 - 12:57
Liomi, akej, del kurmiu verta pasistengt, ryt pameginsiu thumbup.gif 4u.gif

Aniliuuuuk!!!! Simtas (jei ne tukstantis) metuuu!!! 4u.gif

Stichija, fantastiskai atrodot 4u.gif plaukai, sijonas ir palaidine - 10 balu wub.gif

Jaicy, antrasis labai jaukus 4u.gif

O kur Girl? Ar dar apsilanko? g.gif

Atsakyti
Shievonne, meilybe wub.gif

Kivija, as jas radau sendaikciuose, bet yra ju, nzn del moterisku, o stai silkiniu nesu macius ir pati . Dekui, Jums hi.gif

---

Stichija, labai daile esate, derinys puikus, sukuosena irgi puikiai tinka, delnine puosni, grazu ziureti i Jus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 27 balandžio 2014 - 14:35
QUOTE(Stichija @ 2014 04 27, 09:44)

Puikiai atrodai...gerai sako,kad gero žmogaus turi būti daug!...super wub.gif

Mqno šios dienos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 27, 14:48)
Puikiai atrodai...gerai sako,kad gero žmogaus turi būti daug!...super wub.gif

Mqno šios dienos smile.gif

Laaabai grazu,o bliuske kokia faina ax.gif .
Atsakyti
Patranka, gražu 4u.gif
Atsakyti
Jaicy - pirmas nepatiko, antras neblogas, spalviskai graziai ziurisi thumbup.gif
Mrs. Patranka - grazus derinukas, kaip visada aksesuarai puikiai suderinti, rankine ir palaidine labai grazios smile.gif
Atsakyti
Salt ačiū 4u.gif
CoCoNut 4u.gif
Galilea,man be jų ne gyvenimas ax.gif ..šnd nukoviau auskarus,žinau,kad nenešiosi,na gal kartą,bet reikėjo ax.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Patranka, žinok Stichijos nėra daug, nežinau kodėl nuotraukose taip atrodo g.gif

Tavo derinys labai gražus bigsmile.gif thumbup.gif o rankinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 27, 15:30)
Patranka, žinok Stichijos nėra daug, nežinau kodėl nuotraukose taip atrodo g.gif

Tavo derinys labai gražus bigsmile.gif  thumbup.gif  o rankinė wub.gif

Jos daug,aš kalbu apie kaip gražiai ji atrodo,plaukai,šypsena,energija thumbup.gif
Dėkui nuo manes,rankinė gal ir graži,bet nefunkcionali doh.gif
Atsakyti