Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Aciu, aciu friends.gif aciuks.gif hi.gif

Labai dekoju, malonu, kiekviena Jusu ikvepia tik dar labiau, aciu xxxx

QUOTE(Shievonne @ 2014 04 26, 12:25)
Feline, nespejau pamatyt, bet nagai wauch....pasirodyk az 4u.gif
Liomi, naaaaisss bigsmile.gif figura -  number 1, kelnes - 2, peles - 3  wub.gif galiu but tavo coliuke?  mirksiukas.gif

Shievonne sweetheart, Tobulesnes Coliukes niekur nerasciau - ir protinga, ir grazi, ismintinga ir zavi xxxx

Paskaiciavom, net puse grudo nesuvalgai, pas mane jau kurmiu eile laukia Taves hihihi.gif

na sugalvok, kaip ideti, as galiu padeti gal?

QUOTE(žibutė @ 2014 04 26, 13:23)
Liomi, labai labai patiko thumbup.gif Neįžiūriu, kuris čia NB modelis?

cia u410 modelis 4u.gif

-----

Galilea, Jums atskiri komplimentai uz kopima i virsu, to the stars biggrin.gif Labai dailus derinukai, pasikeite, drasus, sis irgi labai puikus. Creeper'iai tobuli, Dr Martins kolegos ir derinti su sia suknyte - tobulai. Zodziu - Jus puiki thumbup.gif

maciau Jusu obuoliuka, mano pelytems jis labai patiktu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 27 balandžio 2014 - 10:03
Nieko ypatingo - ejom i teatra, paskui i restorana. Vyras pareiske, kad tokiom bulkutem kaip as tokio stiliaus sijonai netinka ( nes visai pasidarau bulkute ), o Vogue raso, kad kaip tik tinka, nes maskuoja apvalumus, ir zinok zmogau, kuom rengtis doh.gif
user posted image
Atsakyti
stichija, labai gražiai atrodai. Tokius panašius sijonus ir aš kelis įsigijus, tik, kai pas mane liemens nulis, tai as arba kliošą siuvu, arba klostuoju ne nuo juosmens, o palieku juosmeni platu, tada darau klostes zemiau, tai tikrai nestorina biggrin.gif
Atsakyti
Stichija - net nezinau kaip komentuot unsure.gif Jus pati be galo zavi 4u.gif bet pirma mintis pamacius foto raudonkepuraite bigsmile.gif mano akiai truputi vaikiskai: balti marskiniai man kakzodel su mokykla asociojasi, gal pakeitus kad ir juodais geriau butu g.gif
Atsakyti
Stichija viskas grazu.
geriau sakykite jog sunys ant kaulu nepuola, nei vadinkite save bulkute
Atsakyti
mano savaitgalinis- sakurom pasidziaugti. deje tik laukinis..
o veliau- toks pat, tik su spalvotom kojinem , derinau prie maguciu wink.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 27 balandžio 2014 - 11:19
Galilea, grazu, tik pedkelnes galetu buti nepermatomos smile.gif
Stichija, labai grazu. Atrodo tikrai graziai, klasikinis derinys, klasikines spalvos. Jei visos spalvos butu pastelines, tada gal ir butu vaikiska, o dabar tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Stichija - nesi bulkute, tiesiog ne liekna ir tiek. Be storu ir kudu, yra dar ir vidutinio svorio/sudejimo zmones. Be to, esi nedidelio ugio, tai personalinese nuotraukose ar viena sau pries veidrodi atrodai kazkiek stambiau nei realybeje ziuresies tarp kitu zmoniu.
Tikrai nenaujas patarimas: arba nustok skustis, arba keisk kazka... 4u.gif Nepiktai
Derinukas tinka ir tau, ir progai. Nuimciau kaklo papuosala, nes uztenka blizgesio nuo batu ir delnines. Manau, jog apskritai tavo deriniuose truputi perdaug ''blizgalu" (ant aksesuaru, plius papuosalai), kas truputi ''nubobina'' derinius. Sijonas mano akimis tinka ir nestorina, netgi labai graziai toks ilgis atrodo.

Jaicy - isimk/sumazink nuotraukas, nieko neina suprasti.
Atsakyti
Stichija -grazi jus motera ,tikrai ir viskas cia puikiai jums tinka . 4u.gif
Atsakyti
jau antra diena ziauriai SM grybauja. nerodo atsinaujinusius postu. rodo senas zinutes, net refreshas nepadeda. jum taip nera?
Atsakyti
jaicy , grazios foto
parodykite suknele is arciau... ax.gif
antrasis derinukas dailus. spalviskai gerai ziuri. Gaila sunyti nukirpot
Atsakyti
Jaicy, pirmasis tvarkingas, bet tos pedkelnes....man tai ne... schmoll.gif,
antras labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 27 balandžio 2014 - 11:31