Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

patranka daliai. tik rankine su basutemis nlb.spalva patiko, modeliai ne
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 27, 18:37)
Kiek macius sioje temoje derinuku,tai visu batai budavo be kulnu biggrin.gif ,nejaugi nei viena nenesiojat aukstakulniu  wub.gif ?

ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 27, 18:20)

Įklotas reikalingas ar turi savo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 27, 15:48)

Mqno šios dienos smile.gif

bigsmile.gif grazu, stilinga, patogumumas jauciasi thumbup.gif

dar Olgunijos, spalvotieji deriniai patiko 4u.gif ypac spalvotos rankines wub.gif

Stichijos, keisciau arba sijona arba bliuska, nes kartu nelabai man jie ziurisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 04 27, 19:23)

O as atvirksciai,neturiu batu be kablu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Patranka grazu,o ypac bliuskute wub.gif
Stichija labai grazus sijonas ir jums tinka! Ka tie vyrai ismano bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 04 27, 11:44)
Nieko ypatingo - ejom i teatra, paskui i restorana.

Labai patiko sijonas, visa kita- ne itin blush2.gif

Mqno šios dienos smile.gif

Basutės man čia nesižiūri, per daug atviros. Viršus labai patiko, ypač palaidinukė smile.gif
Atsakyti
Dekoju uz nuomones, kam patiko ir kam ne.
idomus kai kuriu nusistatymai smile.gif

as aukstakulniu nenesioju. o pedkelniu spalva dazniausiai melyna, bordo, oranzine, garstyciu ir pan. kartais kai pritruksta fantazijos- juodos mirksiukas.gif
Atsakyti
Patranka-super duper! Lb fainas! Spalvos wub.gif o zinai, man cia iki tobulybes tu tavo batuku reiktu pilku su roziniu apvaduku wub.gif bet ir db is tikro grazu 4u.gif
Stichija- jusu irgi zavus derinukas! Nu nu vyrui uz replika apie bulkutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 04 27, 11:44)

Koks sijonas wub.gif man grazu labai, tik jei gerai iziuriu batukai su blizguciais, jei taip tada batukai nelabai smile.gif nu bet sijonas tai grozis wub.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 04 27, 12:04)

dailus abu, tik antram batai nepatiko smile.gif

grazus derinukas, tik basutes nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 28, 11:38)

dailus abu, tik antram batai nepatiko  smile.gif

man irgi. vakar juos ismeciau biggrin.gif
dabar ieskau nauju. kazkoks siaubas vilniuje del tu baltarusu-isslojo visas parduotuves. jau like tik paskutines poros.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 27, 19:55)
...derinių su aukštakulkniais į valias buvo mirksiukas.gif

Apsispresk ko nori...kai nederinu,sakai,norisi,kad atsišauktų spalvos...dabar vėl doh.gif  biggrin.gif
O mano stilius,rafinuotas ir pankiškas,negali nuspėti,kaip diena,taip naujiena mirksiukas.gif  biggrin.gif
Dama aš netapsiu,nes jau ja gimiau,tik su nenuspėjamu charakteriu biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Bipolarizmas yra dazna moteru liga lotuliukas.gif Grazu kai atsisaukia poroje detaliu,nedaugiau..Bet nesiparink,gi sakau,kad graziausiai is visu atrodai,ko dar nori,moterie? lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti