Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

Aciu uz komentara 4u.gif kaip suprantu pasiteisines, neatsiranda pleiskanu visai?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 06 16, 18:47)
Aciu uz komentara 4u.gif  kaip suprantu pasiteisines, neatsiranda pleiskanu visai?

Man pasiteisino - atsiranda vistiek retkarciais pas mane - tada rodiklis kad vel naudot reik. As is tu uzmarstuoliu kurios viska sukisa i stalcius ir pamirsta kad turi - nemegstu apkrautos vonios, tai pamirstu panaudot kartais - bet jei nera labai daug pleiskanu jau po vieno plovimo isnaikina bigsmile.gif
Atsakyti
Tresnia, gražus krepšiukas 4u.gif jau klausė apie Clinique priemones veidui, dar norėjau paklausti, ar naudojant jas visas kasdien nesausina veido odos? kaip patinka Clinique bb kremas?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 06 16, 19:39)
Tresnia, gražus krepšiukas  4u.gif  jau klausė apie Clinique priemones veidui, dar norėjau paklausti, ar naudojant jas visas kasdien nesausina veido odos? kaip patinka Clinique bb kremas?

Aciu 4u.gif naudoju clinique priemones kasdiena, nesausina tikrai ax.gif nors ir kremuka lengvesnio varijanto naudoju, ta gelines konsistencijos labiau ax.gif BB kremuka nesenai isigijau ir dar neisbandziau, negalesiu dar kokia savaite gera isbandyt nes pirkausi vienu tonu tamsesni nei siuo metu esu (kadangi vaziuojam atostogaut, nenoriu baltesniu veidu vaiksciot biggrin.gif ) kiek bandziau ant rankos man nerealiai patiko - maskuoja minimaliai bet dengiasi lygiai, spalvyte tinka 4u.gif
Atsakyti
Tresnia, gražus krepšiukas 4u.gif kaip jums dior pudros? ar gerai laikosi ant riebios odos?
Atsakyti
Tresnia, domina kas ten baltuose buteliukuose BP 10 prc? benzoil peroksidas? kam naudojate?
O kvepalynas tai wow wub.gif kurie megstamiausi 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 06 16, 21:26)
Tresnia, gražus krepšiukas  4u.gif kaip jums dior pudros? ar gerai laikosi ant riebios odos?

Dior pudra viena yra skysta, o kita as naudoju uzfiksuot viska, man laikosi gerai kadangi as vis kas keleta valandu perbraukiu visa veida vis fiksuojancia pudryte ta ax.gif

QUOTE(LoveIt @ 2014 06 16, 21:52)
Tresnia, domina kas ten baltuose buteliukuose BP 10 prc? benzoil peroksidas? kam naudojate?
O kvepalynas tai wow wub.gif  kurie megstamiausi 4u.gif ?

Tuose baltuose buteliukuose kamparas ax.gif as kadangi vis su ausim turiu bedeliu tai tenka kampara naudoti blush2.gif
Aciu uz komplimentus kvepalams 4u.gif megstamiausiu manau net ir neturiu biggrin.gif Christobal Balenciaga pirmieji butu vieni megiamiausiu bet ju jau nebegamina, tai vis ebay medziot tenka unsure.gif Vieni ir favoritu dar butu Miss Dior roziniai bei serge lutens sviesiausi wub.gif
Atsakyti
Tresnia, gražus krepšiukas bigsmile.gif

Kaip John Frieda Go blonder priemonė?
Ir mane domina nuomonė apie Clinique BB kremą, bet skaičiau, kad dar neišbandėt.
Kaip Dush Dar dušo želė? Vakar užmačiau Thomas Philips, ar verta išbandyti? ax.gif
Atsakyti
Labai gražus paskutinysis krepšelis bigsmile.gif į visus klausimus jau radau atsakymus ax.gif o kvepalynas tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 06 17, 10:17)
Tresnia, gražus krepšiukas  bigsmile.gif

Kaip John Frieda Go blonder priemonė?
Ir mane domina nuomonė apie Clinique BB kremą, bet skaičiau, kad dar neišbandėt.
Kaip Dush Dar dušo želė? Vakar užmačiau Thomas Philips, ar verta išbandyti?  ax.gif

Aciu 4u.gif
John Frieda man nepasiteisino del to kad as satene nei blondine labiau lotuliukas.gif nors vasara atsviesina man saule plaukus maniau panaudosiu purskala gal dar labiau atsvieses ( jis peroksido turi ax.gif ) bet man nepatiko kazkaip blush2.gif smirda, griauzia jei kur ant rankos ar veido zonos netycia papuola schmoll.gif tai ji ir stovi taip kol kartais sumastau papurkst biggrin.gif
Apie BB kremuka butinai papasakosiu is atostogu gryzus kadangi jau busiu isbandzius 4u.gif
Dush Dar pirkau is vokietijos kai lankiausi ten tai dar nelabai pavyko panaudot bet as kazkodel nesu didele naudotoja duskiu ax.gif man nepatinka tai man vienos uztenka ilgaaaaaaaaai lotuliukas.gif tai man is esmes jos visos tinka ir patinka mirksiukas.gif mano tevai naudoja jas labai tai jom patinka jos 4u.gif

QUOTE(tikpasilik @ 2014 06 17, 12:09)
Labai gražus paskutinysis krepšelis  bigsmile.gif  į visus klausimus jau radau atsakymus  ax.gif  o kvepalynas tobulas  wub.gif

Labai aciu wub.gif
Atsakyti
Tresnia, kaip moom priemone? ten lyg depiliacinis cukrus naturalus?
Atsakyti
Tresnia, fainas krepšelis wub.gif
Atsakyti