Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(georgiana @ 2014 05 20, 17:32)
Aukse mano naujoji kolege is darbo sake,kad ZS vedeja yra minejus, jog svogunu sodinukai buna apipurksti siek tiek chemija, kad islaikyti prekine isvaizda ir symet pasitaike ne vienas atvejis, rodos sveiki ir kieti sodinukai, o beda tame, kad chemijos per daug gave.....sad.gif na neapsidziaugsite gal bet tokia informacija kolkas

QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 18:59)

Turiu Aukse ir aš tokių.Pirkau prekybcentry popigiai laiškams.Nei laiškų,nei šaknų kol kas nesimato g.gif

Viskas aisku doh.gif O as laukiu, tikiuosi doh.gif Kazi velu atsodinti butu? g.gif Kur geriau ziureti tokiu laiskams?

Georgiana, matau profilio nuotraukoje sanpaulija kazkur labai pazystama bigsmile.gif wub.gif Pas mane ir Jusu dovanotoji ziedais tokiais apsipylusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 20, 19:59)
O kiek arų tais 5 kg galima apibarstyt tris kartus?Senukuose Ferramol apie 40 lt kainuoja puskilogramis,tai tikrai daug pigiau.Bet,jei tik kokius 10 arų,tai kaip ir per didelės išlaidos gautųsi man  g.gif

Pažiūrėjau ant dėžės - 5kg / 1ha pasėlių. Čia kaip suprantu tokia norma vienam kartui. Aš tai barsčiau daugiausiai tik sklypo pakraščiuose, o viduryje tik pirmą kartą ir kur daugiau sraigių buvo.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 20, 20:55)
Kur geriau ziureti tokiu laiskams?

Geriausiai laiškams tinka kaimiškieji močiučių daugiagalviai svogūnai. Minkštesni, švelnesni.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 21, 11:21)
Geriausiai laiškams tinka kaimiškieji močiučių daugiagalviai svogūnai. Minkštesni, švelnesni.

dekui, bandysiu ieskoti g.gif

Po sios nakties sunkiai i darza iklampoju. Kur mulciuota, tai dar puse velnio, o visur kitur doh.gif Siaip ne taip susisodinau dvi vagas velyvu kopustu. Dar kokios 6 liko g.gif Lauksiu, kol pradzius.
O jau zole po tokio oro eina doh.gif , reiks su padidinamuojus tiklu raveti, kad kokio burokelio neisrauciau ar morku.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 21, 12:53)
dekui, bandysiu ieskoti  g.gif

Turiu aš dar kelis likusius ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 21, 11:56)
Turiu aš dar kelis likusius ax.gif  biggrin.gif

o is kur jus?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 05 21, 11:00)
Pažiūrėjau ant dėžės - 5kg / 1ha pasėlių. Čia kaip suprantu tokia norma vienam kartui. Aš tai barsčiau daugiausiai tik sklypo pakraščiuose, o viduryje tik pirmą kartą ir kur daugiau sraigių buvo.

Aha,tai jokios juostos nereik daryt,tik taip pabarstyt g.gif Ačiuks,skambinsiu Litagron.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 21, 12:53)
dekui, bandysiu ieskoti  g.gif

Po sios nakties sunkiai i darza iklampoju. Kur mulciuota, tai dar puse velnio, o visur kitur  doh.gif  Siaip ne taip susisodinau dvi vagas velyvu kopustu. Dar kokios 6 liko  g.gif  Lauksiu, kol pradzius.

Turguj pas babulkas pernai pirkau tuos daugiagalvius.Tik jie man labai anksti pradėjo geltonuot praeitą vasarą,tai šiemet ir nepirkau.

Ui,nesakyk su tuo lietum doh.gif Man dar porų liko dasodint,bet irgi palauksiu,bo nuo drėgmės jau svogūninių daigelių galiukai geltonuoja.Bet nors liet nereik pasodinus biggrin.gif

Atsakyti
Išstudijavau orų prognozes, tai jau žemiau 10 naktį nebenukris, tai taip nedrąsiai mąstau apie agurkų išsodinimą į lauką g.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 21, 14:41)
Išstudijavau orų prognozes, tai jau žemiau 10 naktį nebenukris, tai taip nedrąsiai mąstau apie agurkų išsodinimą į lauką  g.gif Kaip manot?

Maniskiai lauke jau sudyge bigsmile.gif Manau,kad galite, jei jau grudinti daigai smile.gif
Atsakyti
SOS! Moterys, vel prasau pagalbos... Mano braskes viena po kitos pradejo dziuti unsure.gif Itariu skruzdeles... Viena braske buvau truputi atkasusi, tai geltonos skruzdes kazkokios ten buriavosi... Bandziau mieles - bet braskes toliau dziuna... Nusipirkau miltuku, toksiski aisku, bet nu negaliu ziureti kaip tie parazitai naikina mano braskes unsure.gif Bet tie milteliai turbut neatbaide skruzdziu, jos tiesiog nesilanko toje vietoje, o braskes ir toliau dziuna unsure.gif Ka daryt? Traukti dziustancias braskes ir ziureti kas dedasi? Merkti i vandeni?
Nusipirkau dabar tokias granules, raso, kad naturalios. Tai gal galiu istirpinti vandenyje ir palieti braskes jomis? Braskes pas mus jau tuoj raudonuos, tai nesinori duoti vaikams chemikalu...
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 21, 15:41)
Išstudijavau orų prognozes, tai jau žemiau 10 naktį nebenukris, tai taip nedrąsiai mąstau apie agurkų išsodinimą į lauką  g.gif Kaip manot?

As savaitgali pasejau lauke agurkus
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 05 21, 15:21)

Pabandykit iškast vieną-kitą džiūstančią. Pažiūrėkit, kas su šaknim darosi. Gal ne skruzdėlės ten kaltos.
Atsakyti