Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Vobla @ 2014 05 02, 08:21)
nusalo? unsure.gif
pas mus sianakt vel salnos nebuvo, bet visumoj ziauriai atveso. dar apsiniauke, nebus niekam smagu siltnamyje verysad.gif

nenusalo schmoll.gif nustojo augt ir pasimiriojo-istraukiau be saknu blush2.gif
Atsakyti
mano leliukai užmigdyti šiltnamiukyje šiltnamyje. Tikiuosi, nenušals. Apdėjau butelių su vandeniu, žolės radijatorius gerai įkaitęs, turėtų būti viskas ok. Tik prisibijau kitus sodinti, nors taip rankos niešti ką įkišti ir šį savaitgalį...
Visą savaitę galvojau, ką čia daryti su pertekliumi. Nutariau padovanoti savo išpopintus, išlepintus aladino lempa, indigo rose ir sibiro karalių. Visų turiu po vieną. Kuri pažadėsite pasirūpinti, brūkštelėkite. wink.gif
Gal kam atliko žali malachitovaja skatulka, puzata chata, pudovik, violetiniai kiaušiai? Su meile priglausčiau, nupirkčiau ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 05 02, 20:18)
Nutariau padovanoti savo išpopintus, išlepintus aladino lempa, indigo rose ir sibiro karalių.

nepamiršot, kad turit surinkti daug daug savų juodų dramblių sėklų ax.gif pernai laukėm-nesulaukėm, nusipirkom rusiškų, bet paskui išaiškėjo, kad tai ne tie drambliai, o iš kitos bandos smile.gif Tai labai lauksim jūsų dramblių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 21:40)
nepamiršot, kad turit surinkti daug daug savų juodų dramblių sėklų  ax.gif pernai laukėm-nesulaukėm, nusipirkom rusiškų, bet paskui išaiškėjo, kad tai ne tie drambliai, o iš kitos bandos smile.gif Tai labai lauksim jūsų dramblių smile.gif

Būtinai 4u.gif Kai tik valgysiu, tai po stalu spjaudysiu visas sėklas iki vienos lotuliukas.gif Mergytės,kurios gavo mano bandos drambliukus irgi padėkite apsėklinti forumiečių šiltnamius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 05 02, 20:48)
padėkite apsėklinti forumiečių šiltnamius wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 02, 21:57)

blush2.gif Tik dabar supratau, ką parašiau... Nu ne tą minty turėjau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 05 02, 20:48)
Būtinai  4u.gif Kai tik valgysiu, tai po stalu spjaudysiu visas sėklas iki vienos  lotuliukas.gif Mergytės,kurios gavo mano bandos drambliukus irgi padėkite apsėklinti forumiečių šiltnamius wink.gif

Pas mane auga du daigai Jusu drambliu su tikrais pomidoriniais lapais smile.gif Tai jei viskas gerai, galesiu ir as pasiulyti kam smile.gif Tikiuosi,kad bus verti grieko, nes kol kas daigeliai labai grazus auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 02, 22:15)
Pas mane auga du daigai Jusu drambliu su tikrais pomidoriniais lapais  smile.gif  Tai jei viskas gerai, galesiu ir as pasiulyti kam  smile.gif  Tikiuosi,kad bus verti grieko, nes kol kas daigeliai labai grazus auga  smile.gif

Svarbiausiai juos sutramdyti. wink.gif Kai pradės augti žiedukai, pirmąjį tokį išsigimusį, super didelį, veik paplokščią reik nuskinti, tada staigiai ima augti kiti, megzti. Jei tai praleidi ir leidi jam žydėti, sustoja visa kita. Dar viena bėda, kad kažkaip man su jais įdomiai darosi, atrodo, depiliuoju sąžiningai visas pažastis, ale man anie netyčiom pasidaro keliastiebiai... Ir regis ne iš pažastų, tiesiog šiaip. Bet be viso to superiniai pomidorčikai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 02, 07:18)
jau prateriojau 3 veisles-polfast,dzina tst,moskovskij ultraskorospelyj unsure.gif inkas irgi poprasciai atrodo g.gif kiti siltnamy labai atsigavo wub.gif mamces,o pas jus ant indigo rose yravioletiniai plemai ant lapu,ar cia jau trukumas medziagu[kitos visos veisles demiu neturi,zeme pas visus vienoda] g.gif
Papildyta:
sm ,psirodo,ir toliau stringa verysad.gif

maniškių Indigo rose lapai panašūs bet nepagalvojau kad kažkas negerai ax.gif
Ech, greičiau atšiltų, anyta saviškius daigus pasiimtų... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 02, 18:55)
nenusalo schmoll.gif nustojo augt ir pasimiriojo-istraukiau be saknu blush2.gif

Įtariu ir maniškis vienas Medovyj spas daigas miršta. Pasodinau tokį nabagiuką galvojau atsigaus... luktelsiu keletą dienų ir jei nepasitaisys perteklinį jo vieton kišiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 05 02, 14:25)
jei baisu, gi galima vieną galą uždengti agroplevele, per ją ventiliuosis  mirksiukas.gif . Na, kiek buvau nulėkus per pačius karščius iki šiltnamio, stovi stati tie daigai. Tik jie dirvoj auga.

O kodel geriau paprasta plevele nei agro? As vis nezinau, kada geriau agro naudoti, kada paprasta plevele g.gif Kai pomidorus i siltnami pasejot tiesiai, tada agro ar ne, klojot?
Aciu is anksto uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Na merginos, ka sapnuojam :-) dar tik puse pirmos o lauke jau -1
Apklojau siltnamyje 1-2 sluoksniais agro, kaip kur kliuvo g.gif
Atsakyti
Ka tik ziurejau -1, siltnamy +11 ax.gif Galima sakyt pernakvojom ax.gif
Atsakyti