Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Kulkė @ 2014 05 05, 09:25)
O jūsiškės Aelitos firmos buvo? Nebuvo peresorto?  g.gif

pas mane Sibirskij Sad firmos. Peresorto nebuvo. Pas Ex irgi nebuvo - pas mus vienodi pakeliai buvo iš to paties pardavėjo.
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 05, 09:30)

tai parašykit vasaros pabaigoje smile.gif Ai, matau Kulke jau visą daigą lyšną turi smile.gif

Pas mane, toks sutapimas, visiškai nušalo pagrinde geltoni pomidorai - Miodovij Spas, Aladino lempa, du Korol Sibiri, Romain candle. Na ką, Karalių dar vieną turiu, galvojau atiduoti, bet dabar jau pasiliksiu. Lempa kitam šiltnamy irgi gražiai auga. Atrodė, turėsiu daug geltonų pomidorų, ale dabar jau bus kaip bus. Ir tai dar, kai pagalvoju, su menkais pomidoriniais nuostoliais išsisukau - iš šimto dvidešimt netekau penkiolikos. Tiesa, dvidešimt iš jų auginu ne sau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 10:36)
pas mane Sibirskij Sad firmos. Peresorto nebuvo. Pas Ex irgi nebuvo - pas mus vienodi pakeliai buvo iš to paties pardavėjo.

Nu dabar jau pasimečiau. Gal tada ir maniškiai ne Aelitos g.gif Neturiu po ranka ir nerandu taip greitai nete foto.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 05, 09:07)
8 val. ryto pajūry buvo +4 C, šiltnamy +16 pavėsy ant žemės. Viską nusklosčiau, nurinkau kibirus, parsinešiau greitpuodį su viralu nuo kojų  rolleyes.gif . Gal kas matė apie KLP 6 val. ryto laipsnius lauke?

Sveikos,bet pas mus Gargžduose tai šaltukas buvo nemažas viska nusalde per keles naktis, vakar dar ledais palijo doh.gif Gerai,kad pomidorai laikosi nenusaldziau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 05, 09:51)
Nu dabar jau pasimečiau. Gal tada ir maniškiai ne Aelitos  g.gif  Neturiu po ranka ir nerandu taip greitai nete foto.

tokie pas mane
user posted image
Atsakyti
Nu kitais metrais auginsiu tikrai kokiais 20proc. daugiau daigų. Galėsiu padalinti netekusioms. Pas mane su jūsų sąlygomis tikrai Afrika. Tfu tfu tfu, dar ši šalta naktis laukia. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Ateinu ir aš ieškoti paguodos verysad.gif verysad.gif verysad.gif Neišsaugojau savo pomidorų... verysad.gif vis deginom žvakeles, nešėm šiltą vandenį nakčiai, atrodė jau viskas gerai, jau keletas žydėjo... o vat šeštadienio naktį nepadėjo nei žvakutės... niekas doh.gif Nueinu ryte, ogi iš mano 50 dagų stovi 8... Tikėjausi kad keletas gali apšalti, bet kad taip stipriai ir visas šiltnamis verysad.gif taip rankos nusviro, auginau, nešiojau, vis paskaitytada čia... man taip pirmi metai... šeštadienį ryte pas mus rodė -7. Nes serenčiai buvo jau su normaliais lapeliais šiltnamyje tai ir tiem galas, ir paprikų iš 15 tik 4 liko... apie agurkus nekalbu, bet dar tų tai turiu ant palangės, o pomidoro nė vieno jau rezerve... Tai vyrui sakiau šiandien nugriaut visai tą šiltnamį, nes negaliu net užeit dabar... mirtim man ten kvepia...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 10:54)
tokie pas mane
user posted image

O taip, tas pats bigsmile.gif Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 05 gegužės 2014 - 10:44
Pas mane kažkiek bus daigų atlikusių, bet dar negaliu pasakyti kiek ir kokių kol nesusodinau smile.gif
Pas mane tik 4 Red Pear nabagai užkrėstom sėklom buvo, tai jų ir neliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 05, 09:07)
8 val. ryto pajūry buvo +4 C, šiltnamy +16 pavėsy ant žemės. Viską nusklosčiau, nurinkau kibirus, parsinešiau greitpuodį su viralu nuo kojų  rolleyes.gif . Gal kas matė apie KLP 6 val. ryto laipsnius lauke?

Silutes kraste 6 val .buvo -2
Atsakyti
Antara ,jei liks as lauksiu ziniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 05 05, 10:14)

liūdesys, ką čia bepridursi..
Bet neskubėkit griaut šiltnamio. Na, atsitiko kaip atsitiko. Bet įsigysit kelis daigelius - vis širdį džiugins. Melionų galit jame pasisodint - pats laikas sėti. O kitais metais vėl auginsit pomidorų daigus, popinsit. Tiek, kad vėliau išsodinsit.

Merginos, juk rašėm ne kartą - nepadeda prie tokių šalnų žvakės, nebepadeda...
Et, man taip gaila žmonių, kurie stengėsi apsaugoti savo augalus, klostė, nešė kibirus su anglim, žvakes - ir veltui doh.gif Ir niekaip nesuprantu tų, kurie paliko viską taip kaip yra- nieko nedarydami, atseit - išgyvens ir taip. Čia aš apie pavyzdį sau po nosim ax.gif
Atsakyti
Va, ką tik FB perskaičiau, kad pas vieną moterį sudegė šiąnakt šiltnamis nuo žvakių paliktų unsure.gif
Tai merginos gal geriau palaukiam ir neskubam sodinti be gegužės vidurio, negu paskui turim nuotolius. Kad daigai nušalo tai dar dar.. bet va žmogui ir troba galėjo užsidegti jei ne kaimynai naktį pamatę ir pažadinę..
Būkim mielosios atsargios 4u.gif
Atsakyti