Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2014 06 15, 19:45)
Ačiū vivilma už patarimus. Be druskos tai išgyvensiu, bet kaip be kavos ištversiu..... schmoll.gif Reiks kažkaip nusiteikti. Planuoju šį receptą išbandyti kitą savaitę, nuo ketvirtadienio, kai baigsis pilnatis ir prasidės delčia.

Kikavaida, o per kiek laiko nutirpo tie du kilogramai? smile.gif Daug pastangų reikėjo?

Mano šiandien valgiaraštis neypatingas. Pusryčiams: du virti kiaušiniai, puse riekelės duonos ir vienas agurkėlis. Pietums: salotos ir virta vištiena, o vakarienei: grudėtos varškės indelis. ax.gif

Per savaitę su trupučiu nukrito man. ax.gif Pastangų labai daug neįdėjau, tik „nebeėdu“, o valgau. Nes buvau palikusi visiška apsiryjelė doh.gif Dar aktyvumo nelabai fizinio daug turėjau, dabar bandysiu daugiau judėt. ax.gif
Papildyta:
Verseckiukai , aš tai makšteles dabar apleidus... Seniau skirdavau bent 15 min į dieną kokiems pratimukams... Bet kaip apsileidau su maistu, tai jokio noro nebebuvo tas mankštas daryt. Bet nieko, savijauta jau geresnė, grįšiu į doros kelią cool.gif
Atsakyti
Kikavaida, super, greitai nukrito bigsmile.gif Del judejimo: suku lanka, darau atsilenkimus, "vaziuoju dviraciu". Begiojimas ne man schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
DIrbu sedima darba, ir pradejau jausti kad keliai skauda, ir ryte sunkiau keltis, o man tik 30 o jau kaip surakinta visa. tai nusprendziau, kad reikia skirti sportui laiko, nes kitu atveju apkalkesiu.

kaip cia kuri mergaite sake, kad musu amziuje tai yra butinybe.

Viena is mano pazystamu .... jai apie 40 jau, bet duotum 20. ji be sporto ne dienos, begiojimas, kardio sokiai.... na ir zinoma mityba.... tai ji man kaip geras pavyzdys. 4u.gif

Atsakyti
Labas!

Labai uzsikasus as, atostogaujam pas tevus ir priedo vaikai susirgo.
Turiu minusiuka, pamirsau prisiduot... ar siandien reikejo???

Einu bent liniuotej savo pasizymesiu ax.gif
Papildyta:
-2 kg. Lyg ir. Nervina kad svarstykles cia neelektronines...
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 06 16, 00:17)
DIrbu sedima darba, ir pradejau jausti kad keliai skauda, ir ryte sunkiau keltis, o man tik 30 o jau kaip surakinta visa. tai nusprendziau, kad reikia skirti sportui laiko, nes kitu atveju apkalkesiu.

kaip cia kuri mergaite sake, kad musu amziuje tai yra butinybe.

Viena is mano pazystamu .... jai apie 40 jau, bet duotum 20. ji be sporto ne dienos, begiojimas, kardio sokiai.... na ir zinoma mityba.... tai ji man kaip geras pavyzdys.  4u.gif

Judėjimas, tai tikrai žmogui neleidžia senti. Kuo daugiau judėjimo reikia mirksiukas.gif Viskas užteks tinginiauti ryte eisiu su lazdom vaikščioti, man tai labai geras būdas, galiu labai daug nueiti ir nesijaučia didelis pervargimas, kaip pvz bėgant. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

visada galvoaju, kad rytine mamksta ir begiojimas tai yra baisus kosmaras. ir stengdavausi daryti namuose kambaryje. Nuo sekmadienio pradejau eiti parka, ir nuo 5 ryto kai visi dar miega uzsiimi kuo noriu. nepergyvenu kad kas pamatys ar pasijuoks, nes nieko nera bigsmile.gif RAMUMA

QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 15, 23:27)
Judėjimas, tai tikrai žmogui neleidžia senti. Kuo daugiau judėjimo reikia  mirksiukas.gif  Viskas užteks tinginiauti ryte eisiu su lazdom vaikščioti, man tai labai geras būdas, galiu labai daug nueiti ir nesijaučia didelis pervargimas, kaip pvz bėgant.  ax.gif

as vis negaliu suprasti kaip ejima su lazdom, ir uo skiriasi nuo paprasto ejimo 4u.gif , ar cia kokia spec metodika taikoma? g.gif

Atsakyti
Laba diena mergaitės,
atleiskit kad retai užbėgu pas jus, pažadu pasitaisyti.

Kikavaida iškart atsiprašau, nes pažymėjau tavo svorio pokytį nuo praeito prisidavimo *, kadangi praeitą kartą dar neprisidavinėjai. Bet tavo pusės mėnesio rezultatai matosi stuplelyje (viso numetė).

taigi atnešu rankraštį biggrin.gif (skliausteliuose, pokytis nuo praeito prisidavimo)
user posted image

taigi šy puse mėnesio geriausiai padirbėjo ir geriausius rezultatus pasiekė Kikavaida ir ~Blacky~ first.gif second.gif

~Braske~ third.gif radau ir tavo paslėptus rezultatus mirksiukas.gif

o kitas taip pat sveikinu, nes šykart nei vieno padidėjusio svorio, o tai jau irgi labai neblogai.

Sekantis prisidavimas birzelio 30 d. , laukiu rezultatu į savo AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodes: 16 birželio 2014 - 11:14
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 06 16, 13:51)
Labas rytas,

visada galvoaju, kad rytine mamksta ir begiojimas tai yra baisus kosmaras. ir stengdavausi daryti namuose kambaryje. Nuo sekmadienio pradejau eiti parka, ir nuo 5 ryto kai visi dar miega uzsiimi kuo noriu. nepergyvenu kad kas pamatys ar pasijuoks, nes nieko nera  bigsmile.gif RAMUMA
as vis negaliu suprasti kaip ejima su lazdom, ir uo skiriasi nuo paprasto ejimo  4u.gif , ar cia kokia spec metodika taikoma?  g.gif

Ėjimas su lazdomis skiriasi nuo paprasto ėjimo tuo, kad einant dirba viršutinė kūno dalis ir rankos. Man tai labai skiriasi, ir dvi valandas galiu vaikščioti, malonumas man ir šiaip jei vaikštant su kompanija, tai puikus laiko praleidimas thumbup.gif
Atsakyti
Rašau meniuka:
Dribsniai su pienu ir braškėm + puse banano + kava + šokoladinis saldainis
Daržovių troškinys su makaronais
Du maži balandėliai + 1 bulvė
Dar bus stiklinė kefyro vėliau ax.gif
Atsakyti
Dėkui Gruodes už sąrašėlį. 4u.gif Tikiuosi, sekančiame jau bus matyti mano pasiektas rezultatas. ax.gif

Šiandien tvarkymosi diena. Nenusidėjau, nes nebuvo kada, kol visus kambarius perejau biggrin.gif Ryte vel virti kiausai, su juoda duona ir agurku. Pietums virta zuvis su agurkais ir pomidorais, o vakarienei jogurtas.

Kikavaida, šiandien turėjo skanus būti meniu bigsmile.gif
Atsakyti
oi,del to ejimo su lazdomis,tai papasakosiu viena atsitikima.Buvo vieno kaimo turizmo atidarymas,ir mes ten dalyvavome su vyru ir drauge.Susirinko dar tokia sveikuoliu komanda su lazdomis:)ir ka,visi sumane eiti ten ju ju nustatyta marsruta.Ir mes,kaip kokie ziopliai,sakom,einam..dar paklausm,kiek km reiks eit,sako-10 km.Mes pagalvojom,kad juokauja:)pradejo krapnoti,bet mes vistiek isejom,nes galvojom,grisim,jeigu ka lotuliukas.gif ir ka jus manot?grizti tai nebuvo kaip,nes ejom visokiais misko keliais,net nelabai atsiminem lotuliukas.gif ir nuejom ta atstuma,aisku,atsilikom nuo profu smile.gif bet,kad butu man kas pasake,kad reiks eiti tuos 10 km be lazdu-tai ne uz ka schmoll.gif o su lazdom,keikdami,dusdami,bet vistiek nuejom,ir sugaisom ,bijau dabar pameluot,ar ne virs valandos??
O kita diena taip skaudejo rankos ir visi sonai tongue.gif klubai smile.gif bet isitikinau-nuostabus dalykas:)gaila,kad rankos uzimtos,negaliu eit,kai kalytes issivedu pasivaiksciot:)butu drauge kokia tokia pat,ot varytume:)nu,bet jauciu,reiks vienai pradet,gerai,kad priminet...fantastika-sanariai ne taip apkrauti,o juda visas kunas,ir liemuo,kas labai gerai:)nu va,prirasiau uz visa diena:)labai siandiena dirbau,tai vos ant koju laikaus:)meniu nekoks,neturejau laiko..per diena-5 virti kiausiniai,1 surelis,4 zuvies pirsteliai su darzovem svz.kava balta,kava juoda,ir vanduo.smagu,kad niekas nepriaugo svorio:)judam i prieki,merginos:)
Tiesa,sumasciau viena dalyka:)ar turit faceboke savo paskyras?gal noretumet viena kita pamatyt?Rasykit az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 16 birželio 2014 - 19:56
O kaip reikia forume albumėlį padaryt? Su slaptažodžiu, kad tik mes viena kitą matytume. ax.gif
Atsakyti