Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

sveikutės, gryžau į darbus , tai laiko pas jus užsukti sumažėjo. Bet va geroji pusė tai, kad ir pagundų sumažėjo, darbe visada tuo pačiu laiku pietauju jokių pagundų aplink nera . Lieka tik vakarienę namie tvarkingai pavalgyti. Tikrai daug lengviau kai eini į darbą smile.gif Tik va kg tai nelabai noriai su manim atsisveikina g.gif, na dar yra kelios dienos, bus matyt. Tikrai laikas labai greitai lekia, prisidavimas ne už kalnų, taigi stengiamės neatsipalaiduoti smile.gif

sandycandy dideliausi sveikinimai gimtadienio proga ir linkėjimai pasiekti visus savo tikslus mirksiukas.gif
Atsakyti
Su praėjusiu sandycandy 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi i jusu smagu buri 4u.gif

Nusprendziau, kad pagaliau reikia susiimti i rankas ir siekti sveiko kuno ir tokio svorio kuris padetu man jaustis patogiai.
sokinejau tai nuo vienos dietos tai prie kitos, ir gaunamas rezultatas buvo trumpalaikais. bet nekaltinu kad viena ar kita diena man netiko, o pagaliau supratau, kad problema manyje.... nes truksta valios keisti savo gyvenimo buda, kad pasiduodu labiau tam ko akys nori, o ne tam kad tai man yra nesveika ar netinkama mano organizmui.

Taigi nuo snd ( 12/06/2014) atveriu nauja knygos puslapy, ir kaip bebutu sunku sieksiu savo tikslo. Nes jei negaliu pasiekti vieno tikslo, psichologiskai nepasieksiu ir kito.

dabartinis mano svoris 89kg, 183cm, siekiamas svoris 78.
Lyniuota paruosta. bigsmile.gif

Mano reguliarus dienos rezimas, kuris po kurio laiko turi buti kaip gyvenimo budas yra:

-rytine mansksta 20min.
- stikline silto vandeds su medum, aloe vera ir organic obuolio acto
- svieziai pagamintas smothy( vaisiai, maco, spirulina, wheatgrass powder, multivitamin powder) arba miusli uzmerkti siltu vandeniu ( be pieno)
-koks vaisius iki 12 val.
-pietus iki 14val. (kombinuota su kokia mesa, zuvim,)
- paskutinis maisto priemimas 16val. (lengvos salotos arba baltymai)
- po 18val. tik arbata arba vanduo.

Suprantu kad bus sunku laikytis tokio rezimo, bet reikia save aukleti ir pradet myleti savo kuna ir save. Suprantama, kad moteris yra emociju bomba, bet tai neturetu itakoti musu gyvenimo buda ir tikslu. 4u.gif
Papildyta:
Merginos,
Norejau pasitikslinti kokia diena mes prisiduodam: visos kartu ar kiekviena paskiria sau atskira diena. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 12 birželio 2014 - 15:40
Sveika prisijungus 4u.gif Palinkėsiu stiprybės smile.gif
Prisiduodam mėnesio 15 ir 31 dieną, jeigu neklystu. mirksiukas.gif

Šiandienos meniu:
Omletas iš 1 kiauš. su kumpiu ir šparaginėm pupelėm + pusė pomidoro + pusė duonos riekės + arbata
Du žemaičiai blynai + šaukštas natūralaus jogurto
Šaltibarščiai + riekelė naminio varškės sūrio
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif
Tai candycandy dar gimtadienio nebaige svest,ar ka?smile.gif))
16 val paskutinis valgymas yra per anksti,reikia dar ka nors 19 val-kefyro,ar pasuku stikline isgert..Nes juk ruosiesi sveikai mest svori?O badas,tai nedraugas,reikia pratinti organizma prie geros apykaitos,nes badas tik issaukia riebalu kaupima.
Pusryciai-kotletas is vistienos su 1 bulve ir salotos
paskui gematogenas
paskui troskinys is darzoviu su pomidorais
braskiu gera sauja,traputis
varske su jogurtu
Siandiena spintelej radau agaro dezute g.gif reikes suvartot,kazkada nepigiai mokejau:)nepakenks mirksiukas.gif kaip kitoms sekasi?ar krenta svoris?
Atsakyti
Aš tai manau 15 dieną miniusiuką priduosiu, jaučiuos tokia lengvesnė ax.gif Dabar nesisvėriau dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 12, 18:16)
Sveika prisijungus 4u.gif

16 val paskutinis valgymas yra per anksti,reikia dar ka nors 19 val-kefyro,ar pasuku stikline isgert..Nes juk ruosiesi sveikai mest svori?O badas,tai nedraugas,reikia pratinti organizma prie geros apykaitos,nes badas tik issaukia riebalu kaupima.

Cia gal tu ir teisi... reikes prirasyti prie meniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 12, 17:23)
Aš tai manau 15 dieną miniusiuką priduosiu, jaučiuos tokia lengvesnė  ax.gif Dabar nesisvėriau dar  rolleyes.gif

Aisku,kad bus minusiukas:)jeigu stengiesi,tai ir bus thumbup.gif as siandiena ruosiausi tokius tarpinius drabuzelius nusipirkt,nes jau visos kelnes krenta,tai prisiemiau pagal savo mastyma sena ,issimatavau,taip nieko ir nenusipirkau,visos dideles g.gif ..bet grazia bluskute labai nusipirkau,paziurejau,kad M dydis,pagalvojau,bus ateiciai,tai nesimatavau,bet gizus buvo kaip tik thumbup.gif ,o dar pries kelis menesius viska XL pirkdavau:)
Verseckiukai,as kaip tik nuo tokio svorio pradejau,kaip ir tu:)tik mano ugis 168 cm.Ir va,praejo lygiai 2 menesiai ir5 dienos.ir numeciau 10 kg..taip,kad imanoma,tik valgyk butinai kas 3 valandos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 12 birželio 2014 - 18:47
Labas rytas merginos,

vakar paskutinis maisto priemimas buvo 17val. pries vaziuojant namo. bet kai grizau buvau alkana. Vivilma, paklausius taves nusipirkau pasuku, ir alki t ikrai puikiai numalsino. bigsmile.gif

QUOTE(vivilma @ 2014 06 12, 19:43)
Verseckiukai,as kaip tik nuo tokio svorio pradejau,kaip ir tu:)tik mano ugis 168 cm.Ir va,praejo lygiai 2 menesiai ir5 dienos.ir numeciau 10 kg..taip,kad imanoma,tik valgyk butinai kas 3 valandos mirksiukas.gif

as laikiausi Dukano dietos apie du metus, tai buvau pasiekus 78, bet labai trumpam.... svoris pradejo augti po truputi... ir dabar turiu ka turiu doh.gif
Atsakyti
Labukas visoms
Aisku,sunkiausia uzduotis iki gyvenimo galo-islaikyti norima svori.Reikia susidraugauti su svarstyklemis,ir pastoviai svertis,o tada greit reaguoti i bet kokius nukrypimus..juk kelis kilogramus numest lengviau,nei 20?
pusryciai-duona su tepama varske su zalumynais
paskui surelis
makaronai su tunu,burokeliai
braskiu 200g
grudeta varske
Pas mus visa diena lyja:)
kur kitos prapuole?
Atsakyti
mano meniu snd:

pusryciai - 1/2 ananaso
pietus - jautienos kukuliukai su salotom
po valandos turejau pieno kokteili skittles (vyras is doros kelio isvede)
priesvakariai svieziu darzoviu salotos
vakarienei - dar nesugalvojau, bet kasko lengvo tai tikrai.

vivilma kitos gal savaitgaliui dietinius patiekalus gamina 4u.gif
Atsakyti
Jo jo dietinius... Šiandien paskutinis egzaminas buvo ir draugės gimtadienis, tai paminėjom su šampanu alc.gif ir torto gabalėliu blush2.gif Šiandien meniu nelabai koks, bet gi atostogos prasidėjo man irnesakyk.gif Lyja ir pas mus šiandien, orelis tai ne koks, tikrai penktadienis ir trylikta doh.gif
Atsakyti