Sveikos,
Jungiuosi i jusu smagu buri
Nusprendziau, kad pagaliau reikia susiimti i rankas ir siekti sveiko kuno ir tokio svorio kuris padetu man jaustis patogiai.
sokinejau tai nuo vienos dietos tai prie kitos, ir gaunamas rezultatas buvo trumpalaikais. bet nekaltinu kad viena ar kita diena man netiko, o pagaliau supratau, kad problema manyje.... nes truksta valios keisti savo gyvenimo buda, kad pasiduodu labiau tam ko akys nori, o ne tam kad tai man yra nesveika ar netinkama mano organizmui.
Taigi nuo snd ( 12/06/2014) atveriu nauja knygos puslapy, ir kaip bebutu sunku sieksiu savo tikslo. Nes jei negaliu pasiekti vieno tikslo, psichologiskai nepasieksiu ir kito.
dabartinis mano svoris 89kg, 183cm, siekiamas svoris 78.
Lyniuota paruosta.
Mano reguliarus dienos rezimas, kuris po kurio laiko turi buti kaip gyvenimo budas yra:
-rytine mansksta 20min.
- stikline silto vandeds su medum, aloe vera ir organic obuolio acto
- svieziai pagamintas smothy( vaisiai, maco, spirulina, wheatgrass powder, multivitamin powder) arba miusli uzmerkti siltu vandeniu ( be pieno)
-koks vaisius iki 12 val.
-pietus iki 14val. (kombinuota su kokia mesa, zuvim,)
- paskutinis maisto priemimas 16val. (lengvos salotos arba baltymai)
- po 18val. tik arbata arba vanduo.
Suprantu kad bus sunku laikytis tokio rezimo, bet reikia save aukleti ir pradet myleti savo kuna ir save. Suprantama, kad moteris yra emociju bomba, bet tai neturetu itakoti musu gyvenimo buda ir tikslu.
Papildyta:Merginos,
Norejau pasitikslinti kokia diena mes prisiduodam: visos kartu ar kiekviena paskiria sau atskira diena.