Labas rytas, kas kavutės?

As
atsikeliau pries pusvalandi
geriu kava su pilno grudo duonos riekute ir tepama varske baigineju su zalumynais..paskui bus surelis,paskui nugarine kepta su darzoviu salotomis,pavakariai 2 virtos bulves su grudeta varske,pries miegeli traputis su pasukom:)Labai tikiuosi,kad nenukrypsiu,ir niekas nepasimaisys savaitgali
nu kur kitos dingo???po galais!!!

Merginos ryt prisidavimas, traukitės nuo šaldytuvų

Merginos, o mane priimsite į savo kompaniją?

QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2014 06 14, 20:44)
Aisku ,kad priimsim

rytoj rasyk gruodes asmenine zinute,kiek sveri,kiek noretum sverti,koks ugis.Prisiduodam kiekviena menesio 15 ir paskutine diena.
Candycandy,tai kada baigsi baliavot

ir gruodes dingo kazkur?Nu,merginos,raskit laiko nors kelis zodelius brukstelet,mums juk rupi,kaip jums sekasi

Labas rytas
aš jau geriu rytinę kavą
. Dėkui, kad priimat į savo būrelį, tikiuosi, lengviau bus mesti likusius kg. Labai svarbu palaikymas.
Man 35 metai. Šiuo metu esu vaiko auginimo atostogose - auginu antrą vaikelį, kuriam birželio pabaigoje bus 9 mėnesiai. Per nėštumą priaugau apie 16 kg., 8 iš jų palikau ligoninėje, o likusius teko po truputy tirpdyti. Šie aštuoni iš 72 ir nukrito per beveik devynis mėnesius. Žiūrėjau maistą, stengiausi ilgai važinėtis su vaiku lauke ir sukau lanką. Drastiškai maisto neribojau, nes maitinau. Bet, kad žindant akivaizdžiai kristų svoris, nepastebėjau. Atsisakiau miltiniu patiekalų, saldumynų, nevalgiau riebiai.
Dabar pasiekiau prieš nėštumą turėtą svorį. Kaip ir atrodo būtų gana. Bet puikiai jaučiausi ir pati sau patikau, sverdama 55 kg. Ūgis 164 cm. Tai toks mano tikslas.
Metant svorį, mano manymu esminiai yra du dalykai - mityba ir judėjimas. O tam reikia valios ir užsispyrimo bei palaikymo. Tikiuosi, kad viena kitą palaikysime šiame nelengvame kelyje

aš jau geriu rytinę kavą

Man 35 metai. Šiuo metu esu vaiko auginimo atostogose - auginu antrą vaikelį, kuriam birželio pabaigoje bus 9 mėnesiai. Per nėštumą priaugau apie 16 kg., 8 iš jų palikau ligoninėje, o likusius teko po truputy tirpdyti. Šie aštuoni iš 72 ir nukrito per beveik devynis mėnesius. Žiūrėjau maistą, stengiausi ilgai važinėtis su vaiku lauke ir sukau lanką. Drastiškai maisto neribojau, nes maitinau. Bet, kad žindant akivaizdžiai kristų svoris, nepastebėjau. Atsisakiau miltiniu patiekalų, saldumynų, nevalgiau riebiai.
Dabar pasiekiau prieš nėštumą turėtą svorį. Kaip ir atrodo būtų gana. Bet puikiai jaučiausi ir pati sau patikau, sverdama 55 kg. Ūgis 164 cm. Tai toks mano tikslas.
Metant svorį, mano manymu esminiai yra du dalykai - mityba ir judėjimas. O tam reikia valios ir užsispyrimo bei palaikymo. Tikiuosi, kad viena kitą palaikysime šiame nelengvame kelyje

sveikutes
aha, jau baigiau baliavoti
hehe.. aciu uz sveikinimus
is tikro tai darbuos pasinerus, neber jegu nei prie kompo
pavyko nuritint maza minusiuka, bet labai jau letai bekrenta. suletinau tempus visai. gal ne tas menulis, apkaltinsiu menuli
mastau i lietuva vaziuot atostogu liepos gale ar rugpjuti, kaip iseis, tai reik pasistenkt numest dar bent penkis minimum, oho.. butu fainiai siurpriza padaryt. bet kad kitiem matytus rezultatai reiktu sverti bent jau kokius 72kg.. ech.
Supuokle, sveika prisijungus
Papildyta:
oho vivilma, nu super svoris tavo! saunuole.

is tikro tai darbuos pasinerus, neber jegu nei prie kompo

Supuokle, sveika prisijungus

Papildyta:
oho vivilma, nu super svoris tavo! saunuole.
Labas naujokei
Aš ateinu su minusiuku -2
einu keist liniuotės

Aš ateinu su minusiuku -2

Šaunuolės mergaitės
Taip ir toliau tirpdykite kilogramus! 
vivilma, norėjau pasitikslinti dėl tavo recepto, skatinančio medžiagų apykaitą. Ar žuvį ir vištieną sverti prieš kepimą/virimą? Turi buti 250 gr. žalios žuvies/vištienos?

vivilma, norėjau pasitikslinti dėl tavo recepto, skatinančio medžiagų apykaitą. Ar žuvį ir vištieną sverti prieš kepimą/virimą? Turi buti 250 gr. žalios žuvies/vištienos?
Na,ka merginos,prisidavem rezultatus???
pusryciai-puse pakelio varskes su saukstu medaus ir aliejaus,gera sauja braskiu,viskas sublenderiuota:)kava
kepta sprandine su konservuotomis pupelemis
paskui bus obuolys su braskiu sauja
dar veliau 4 vici krabu lazdeles su svz.darzovem
vakare 2 virti kiausiniai
nu kaip miegu ilgokai,niekaip man neiseina 6 kartus valgyt,kaip treneris liepia:)na,ziuresiu,kaip eisis kita savaite,labai tikiuosi minusiuko,taip kazko uzsikoncervavo svoris,jau pyksiu
Taip,supuokle,svarbiausia yra mityba..sportas tai del nuotaikos,energijos,ir kuno stangrumo..Kai jaunas zmogus,tai tas kunas ir taip gana stangrus,o kai metu daugiau,reikia sportuot,tikrai pastebiu pliusiukus sporto
Bet vien sportu nenumesi svorio..nors as visa gyvenima buvau uz judejima..
candycandy,jei uzsispirsi,tai ir numesi,iki keliones:)
Kikavaida saunuole,kad nuritinai 2 kg
,taip ir toliau..
Papildyta:
Taip,sverti pries kepima,tik kepti be druskos,tik su prieskoniukais,pipiriukais,ir neimk zuvies file,nes volioti niekur negalima,pritrauks prie keptuves,vienas vanduo,neber ka valgyt
pusryciai-puse pakelio varskes su saukstu medaus ir aliejaus,gera sauja braskiu,viskas sublenderiuota:)kava
kepta sprandine su konservuotomis pupelemis
paskui bus obuolys su braskiu sauja
dar veliau 4 vici krabu lazdeles su svz.darzovem
vakare 2 virti kiausiniai
nu kaip miegu ilgokai,niekaip man neiseina 6 kartus valgyt,kaip treneris liepia:)na,ziuresiu,kaip eisis kita savaite,labai tikiuosi minusiuko,taip kazko uzsikoncervavo svoris,jau pyksiu

Taip,supuokle,svarbiausia yra mityba..sportas tai del nuotaikos,energijos,ir kuno stangrumo..Kai jaunas zmogus,tai tas kunas ir taip gana stangrus,o kai metu daugiau,reikia sportuot,tikrai pastebiu pliusiukus sporto

candycandy,jei uzsispirsi,tai ir numesi,iki keliones:)
Kikavaida saunuole,kad nuritinai 2 kg

Papildyta:
QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2014 06 15, 13:08)
Šaunuolės mergaitės
Taip ir toliau tirpdykite kilogramus! 

Taip,sverti pries kepima,tik kepti be druskos,tik su prieskoniukais,pipiriukais,ir neimk zuvies file,nes volioti niekur negalima,pritrauks prie keptuves,vienas vanduo,neber ka valgyt

Ačiū vivilma už patarimus. Be druskos tai išgyvensiu, bet kaip be kavos ištversiu.....
Reiks kažkaip nusiteikti. Planuoju šį receptą išbandyti kitą savaitę, nuo ketvirtadienio, kai baigsis pilnatis ir prasidės delčia.
Kikavaida, o per kiek laiko nutirpo tie du kilogramai?
Daug pastangų reikėjo?
Mano šiandien valgiaraštis neypatingas. Pusryčiams: du virti kiaušiniai, puse riekelės duonos ir vienas agurkėlis. Pietums: salotos ir virta vištiena, o vakarienei: grudėtos varškės indelis.

Kikavaida, o per kiek laiko nutirpo tie du kilogramai?

Mano šiandien valgiaraštis neypatingas. Pusryčiams: du virti kiaušiniai, puse riekelės duonos ir vienas agurkėlis. Pietums: salotos ir virta vištiena, o vakarienei: grudėtos varškės indelis.

Sveikos,
man rezultatas ne toks didelis kaip jusu
, bet -400gr. Nors kiek ane
Snd mano dienos rezimas:
rytine manksta ir begimas ( neklauskite kiek nubegau, tik naujoke esu
)
Po begimo kokios valandos vaisiu ir vitamin smoothy
vaiko nepabaigtas sumustinis su vistiena ir salotom
vistienos sparnelei su saltiena
kopusto, ridikeliu lapu ir agurko salotos su quanoja.
vakare planuoju gerti pasukas.
Avijauta pagerejo, jauciuosi lengviau
O jus merginos makstinates?
man rezultatas ne toks didelis kaip jusu

Snd mano dienos rezimas:
rytine manksta ir begimas ( neklauskite kiek nubegau, tik naujoke esu

Po begimo kokios valandos vaisiu ir vitamin smoothy
vaiko nepabaigtas sumustinis su vistiena ir salotom
vistienos sparnelei su saltiena
kopusto, ridikeliu lapu ir agurko salotos su quanoja.
vakare planuoju gerti pasukas.
Avijauta pagerejo, jauciuosi lengviau

O jus merginos makstinates?