QUOTE(Kuzia @ 2014 06 05, 17:30)
Nea, bloga ankstesne patirtis tai itakoja. Asmeniska, seses, mamos, drauges...
Turejau keleta narkoziu.
Va toks ir skirtumas... Kiekvieno teise rinktis.
nu jo... man maždaug panašiai buvo, kai operavo pažįstamas gyd. apendiksą, tai atsibudus ir juokavom, ir nuo stalo pati lipau...o kai ekstra išvežė greitoji ir iškaro į operacinę, tai narkozės metu gaivino ir para reanimacijoj pragulėjau, nors operacija paprastute buvo (laparaskopija)
QUOTE(Nata* @ 2014 06 05, 17:50)
Biški ne į temą, bet irgi apie daktarus.
Toks daktarės jautrumas, iki ašarų... sujaudino ir mane
čia naujoji kartą, kad tokiu daugiau
QUOTE(mentas @ 2014 06 06, 09:11)
Nataliuncik visai neblogas poilsis

o kaip sveikatos? mums tai tie priepoliai nesikartoja,buna 2 kart i metus,bet cukrus ti svyruoja nuo 3.8 iki 5.0 ziuresim,kolkas jie net tyr jokiu nepaskyre
baigiu nukvankti paskutinem dienom,nes smegenys jau nebepanesa info,kuris vaiks kuriom dienom i kokia mokykla eina ''bandomuju pamoku'',kada kokioj mokykloj tevu susirenkimas it t.t dar viska susiderint su vyru grafiku,kazkokia aukle rast

Vyras darbe gavo nuobauda uz ''sergimus'',nes praleido 5 dienas per metus,o kita savaite vel vaikus vezt i raidos centra
visai gerai, o ir oras geras

merginom vaistus mažina, bandysim iki mėn. pabaigos ir visai nuimt, o dar po sanatorijos prie jūros varysim, tai čia t.p. didelis pliusas
tokiems priepuoliams patartina visada turėt Colos atsargoj (kaip ir koks brudas tai yr), nes ji labai greitai pakelia cukraus kiekį kraujyje (čia mums taip gyd. patarė, nes mano cukrus visada 3,4-3,6)
ramiai atsisėsk ir sudaryk grafiką, tada lengviau bus viską sustatyt į vietas
QUOTE(mentas @ 2014 06 09, 13:32)
sveikos,kur isos pradingosios? atostogaujat?
gal kas nauduojat apyrankes nuo pykinimo kelioniu metu? kokias rekomenduotumet?
o mėtinių saldainių nebandėt? sau tai Cinarizin'ą naudoju, o vaikams pakanka čiulpiami saldainiai
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.