Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

Laba 4u.gif

Neatostogaujam. Bet jau norėtųsi...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 06 09, 12:32)
sveikos,kur isos pradingosios? atostogaujat?

gal kas nauduojat apyrankes nuo pykinimo kelioniu metu? kokias rekomenduotumet?

Cia ka pykina g.gif ?
Atsakyti
Kuzia beveik visus,ir didelius ir mazus wink.gif

siandien buvom ir vel pas gyd del Luko hipoglikeminoj,bviskas cia gerai kita karta duokit sokolado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 05, 17:30)
Nea, bloga ankstesne patirtis tai itakoja. Asmeniska, seses, mamos, drauges...
Turejau keleta narkoziu.
Va toks ir skirtumas... Kiekvieno teise rinktis.
nu jo... man maždaug panašiai buvo, kai operavo pažįstamas gyd. apendiksą, tai atsibudus ir juokavom, ir nuo stalo pati lipau...o kai ekstra išvežė greitoji ir iškaro į operacinę, tai narkozės metu gaivino ir para reanimacijoj pragulėjau, nors operacija paprastute buvo (laparaskopija)

QUOTE(Nata* @ 2014 06 05, 17:50)
Biški ne į temą, bet irgi apie daktarus.

Toks daktarės jautrumas, iki ašarų... sujaudino ir mane  verysad.gif
čia naujoji kartą, kad tokiu daugiau wub.gif

QUOTE(mentas @ 2014 06 06, 09:11)
Nataliuncik visai neblogas poilsis  bigsmile.gif o kaip sveikatos? mums tai tie priepoliai nesikartoja,buna 2 kart i metus,bet cukrus ti svyruoja nuo 3.8 iki 5.0 ziuresim,kolkas jie net tyr jokiu nepaskyre  blush2.gif

baigiu nukvankti paskutinem dienom,nes smegenys jau nebepanesa info,kuris vaiks kuriom dienom i kokia mokykla eina ''bandomuju pamoku'',kada kokioj mokykloj tevu susirenkimas it t.t  dar viska susiderint su vyru grafiku,kazkokia aukle rast  blink.gif Vyras darbe gavo nuobauda uz ''sergimus'',nes praleido 5 dienas per metus,o kita savaite vel vaikus vezt i raidos centra  doh.gif
visai gerai, o ir oras geras bigsmile.gif merginom vaistus mažina, bandysim iki mėn. pabaigos ir visai nuimt, o dar po sanatorijos prie jūros varysim, tai čia t.p. didelis pliusas ax.gif

tokiems priepuoliams patartina visada turėt Colos atsargoj (kaip ir koks brudas tai yr), nes ji labai greitai pakelia cukraus kiekį kraujyje (čia mums taip gyd. patarė, nes mano cukrus visada 3,4-3,6)

ramiai atsisėsk ir sudaryk grafiką, tada lengviau bus viską sustatyt į vietas 4u.gif

QUOTE(mentas @ 2014 06 09, 13:32)
sveikos,kur isos pradingosios? atostogaujat?

gal kas nauduojat apyrankes nuo pykinimo kelioniu metu? kokias rekomenduotumet?
o mėtinių saldainių nebandėt? sau tai Cinarizin'ą naudoju, o vaikams pakanka čiulpiami saldainiai
Atsakyti
Liudna bisk kai naktinejanciu ner blush2.gif
Nakcia kavytes kartu atsigertume, paplepetumeuser posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 12 birželio 2014 - 02:12
Aš aš esu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 12, 03:05)
Liudna bisk kai naktinejanciu ner blush2.gif
Nakcia kavytes kartu atsigertume, paplepetumeuser posted image  user posted image

Nakčia. Kavytės user posted image .
Atsakyti
Su gera kompanija ir nakčia kavytės negriekas atsigerti. mirksiukas.gif
Sveikos, batareikos. 4u.gif
Kažkaip man nekalbadieniai. Naujienų visokių yra, pas mus šeimoje vis kas dieną po naujieną. Mažylė vaikšto laksto lipa jau senokai, mėlynes tik spėk gaudyt. Mažiui atostogos. Buvo apsirgę abu mažieji, kosėjo, slogavo, temperatūrino. Paaugliukei, buvusiai aštuntokei, jau irgi baigėsi mokslo metai, gavo pažymėjimą ir jau belieka laukti rudeninio ėjimo į kitą mokyklą - į gimnaziją, o paaugliukas nusprendė dar per vasarą pasimokyti, kad neliktų antriems metams devintokas. biggrin.gif MB vis dirba ir dirba, o savaitgaliais vežioja mus į svečius. thumbup.gif
Mažių reikia parodyti odos gydytojui - nepatinka man jo apgamas ar karpa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2014 06 12, 01:20)
Aš aš esu  bigsmile.gif

Oh, nu gaila, kad nebelindau veliau doh.gif . Buc gal neatluzus nakti, prasiblaskius... O dabar ka trukau doh.gif , darbas neissaugotas, windowsai updeitinosi automatiskai, darbas dingo doh.gif wacko.gif . Ot asilo galva unsure.gif . Ryte dar noredama atgaivint vel ne ta mygtuka numygau doh.gif , vel prateriojau doh.gif . Bet kai jau visiskai vilciu nebebuvo ir jau pratinausi prie minties, kad jau viskas nebepataisoma, MB atstate clap.gif . Bet jau strioko tai buvo huh.gif .

QUOTE(_una_ @ 2014 06 12, 07:14)
Nakčia. Kavytės user posted image .

Nu. Kokia palaima wub.gif . Visi miega, o tu RAMIAI kava geri wub.gif

QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2014 06 12, 08:02)
Su gera kompanija ir nakčia kavytės negriekas atsigerti. mirksiukas.gif

Sveikos, batareikos. 4u.gif

drinks_cheers.gif

Neliudna tau ziuriu biggrin.gif .
Smagiausios dalys - mazyle laksto ir i svecius savaitgaliais rolleyes.gif
Paaugliuke gal namie daugiau padeda, kai nesimoko dabar?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 12, 13:13)
Bet kai jau visiskai vilciu nebebuvo ir jau pratinausi prie minties, kad jau viskas nebepataisoma, MB atstate clap.gif . Bet jau strioko tai buvo huh.gif .

Nu. Kokia palaima wub.gif . Visi miega, o tu RAMIAI kava geri wub.gif
drinks_cheers.gif

jej, kiek turėjo būt strioko...

Pasiilgstu aš to laiko, kai Visi miega, o tu RAMIAI kava geri . Bet man dažiausiai taip gaudavosi savaitgaliais, kai kokią 7-ą atsikeliu, nulekiu laikraštį nusipirkti (kai intike dar nebūdavo) ir kaifuoju su kava ir rytiniu storu laikraščiu wub.gif

bet kita norėjau pasakyti - kai tavo postus pamatau, vis prisimenu, KAIP aš noriu į Londoną.... Bet ir vėl , suskaičiuoju, KIEK aš ten noriu pamatyt ir nuveikt, tada - KIEK visa tai kainuoja dauginant iš 4, nu ir vėl atidedu tą norą...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 06 12, 12:21)
bet kita norėjau pasakyti - kai tavo postus pamatau, vis prisimenu, KAIP aš noriu į Londoną.... Bet ir vėl , suskaičiuoju, KIEK aš ten noriu pamatyt ir nuveikt, tada - KIEK visa tai kainuoja dauginant iš 4, nu ir vėl atidedu tą norą...

biggrin.gif
Priklausomai nuo KIEK laiko nori cia pabut. Jei ne daugiau 2 sav, apie mokamas atrakcijas gali ir negalvot, pasilik kitam kartui. Arba zvejot 2for1. Buna daznai. Labai cia daug nemokamu dalyku, na, tik transportas kainuotu. Dabar net nzn kiek, man rods 4 zmonem jau su masina pigiau nei metro/autobusais. Nezinia ar paprasciau lotuliukas.gif . Reikia nepamirst, kad i centra ivaziavimas darbo dienom mokamas ir su parkavimu amzinos bedos doh.gif .

Baigsiu mokslus, leksim su vaikais i olimpini parka rolleyes.gif . Neperseniai viesa padare. Oi, dar kiek mano pacios nepamatyta, nebuta...
Atsakyti
Nu jedrystvairoges, paskambino is mokyklos, vezu Danieliu ligoninen doh.gif
Atsakyti