QUOTE(Ikulia @ 2014 06 05, 06:56)
Kuzia, na mano akimis tavo aprasytas atvejis-iprastas reikalas. Galit uzmetyt mane akmenimis (kas nesusidure, tam pasiseke), bet as per akis maciau ir susiduriau su tokiai atvejais.
Akivaizdus reketas "zydi", ir jokie draudimai, gasdinimai, istatymu pataisos ir atitinkamu instituciju tikrinimai neuzkerta tam kelio... DEJA
Ir jokie diktofonai ir pokalbiu irasai irgi nieko neduos, jei ateityje reikes bendraut, gydytis ir t.t. atitinkamose istaigose del atitinkamu arba gretimu ligu toliau... nes neimanoma sunaikinti gyvate, kurios galva ir uodega vienoje vietoje...
Bet gi tai baisu

.
Ir baisiausia ne tai, kad duoda... Kai rimtai sergi, nori gyvent, tai ir duodi. Cia nera kalbos. Man dede buvo nupirkes mano tevui 12 metu gyvenimo. Gave pinigo susauke konsiliuma ir nusprende kad reikia gydyt vegetacines bukles zmogu. Ir pagyde. Pilnumoj. Nors pries tai buvo nurase... Bet pinigo reikejo daug. As buvau vaikas, skaityk, 18m, broliai ciut ciut vyresni. Dirbau ligoninej, pilna jaunatvisko maksimalizmo idealizavau medikus

. Gerai, kad uzteko smegenu paskambint is nevilties lygiai pries metus mirusios mamos broliui. Svogeris tevui mano, net negimine

, bet jis uzsuko rata sistemoj.
Beje, apie mamos atveji. Butume dave pinigo, gal but butu neisleide is ligonines su kraujo uzkretimu namo

. O dabar lengvai... Mire nuo sepsio. Per 3 dienas. Rytojaus diena neteko samones, greitoji nenorejo net vaziuot(???!!!), bet visgi atvaziavo, nes jai buvo tik 45 metai.
Baisiausia net ne tai, kad daktrai ima. Zinot, duoda - imk... Bet kad
praso 
,
neskirdami tam tikro gydymo.
Musu atveju, brolis yra vienisas, jis pats savo rankom uzdirba pinigus - jokiu bileteniu nieko... Pats save islaiko. Dabar serga. Nedarbingas. Kol kas kysius mokasi pats. Sumos dideles

. Bet kas butu jei pritruktu? Zinoma, as pasirengus parduot savo turta LT del jo, bet viena, tai uzima laiko, antra, jis ganetinai principingas ir apie piniginius reikalus jis net nekalbetu, nes tai ne vaisto kaina. O nemokamos sveikatos apsaugos kaina

. Sprendziant is to, kad jis jau namie, nors kitas brolis sake duos pinigo del sanatorijos, jis to atsisake. Ikyri mintis lenda galvon, kad jau tuoj dirbt eis. Lygiai kaip ir pries operacija dirbo iki pat paskutines dienos. Nuo ankstyvo ryto iki velaus vakaro.