Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

Labas rytas
mes laukimo režimu gyvenam: sūnus išvažiuoja stažuotei į Švediją (vienintelis išrinktas iš pirmakursiu wub.gif ), o mes kaip ir turėsim į sanatoriją važiuot, rytoj turi atsakymas ateit. Iki išvažiavimo reikia bent kiek nuimt obstrukcija sau ir mažajai, kitaip mažai kas ir padės iš procedūrų doh.gif

QUOTE(mentas @ 2014 05 20, 11:23)
as tai laukiu atostogu ir tiek,vienintelis dalykas temdantys mano dienas yra maziuku mokykla,nes nieks neiasku,sistem nenormli,anglai patys nieko nezino ir bardakas totalus...o siaip viskas neblogai...
į LT atvažiuosit? bigsmile.gif galiu tik stiprybės palinkėt ir ko geresnio verdikto 4u.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2014 05 20, 19:53)
labas, džiugu girdėt, kad neblogai  bigsmile.gif atostogausit Lietuvoj gal?
mes irgi neblogai. nors šiaip jau būtų gerai atostogos (be vaikų)  blush2.gif tenka pripažint, kad pavargau... unsure.gif  nu bet o kas nepavargsta, ane? smile.gif
birželio 14 krikštynos bus, bandau suknelę mažylei pagamint. o kai tokia nesmarki nėrėja/siuvėja, tai...
tu šaunuolė, su mažiuku buriu sukiesi, o dar ir pati suknelę darai wub.gif
Atsakyti
nataliuncik kokios dziugios naujienos del sunaus stazuotes,tikrai nemenkas pasiekimas vien but atrinktam ir tokio brio jaunuoliu bigsmile.gif Ir aisku sveikatos tau ir mergytem 4u.gif Mes tai i lt vajuosim siemet,bet ir kita savaite vaikai atostogas turi,tai irgi sioks toks atsiputimas,nes tas varinejimas i mokykla kas 2 val ziauriai vargina
Atsakyti
Sveikutes, vis paskaitau prisokus naktimis, bet parasyt tai jau jegu nebera...
Gal nepamirsot dar... blush2.gif
Dirbti pradejau - viskas is naujo susirikiuot turejo, ir kaip ir susideliojo, neblogai visai, tik, aisku, prasidejo - baigiamieji koncertai, isvykos, iskylos, isleistuves, palydetuves, ekskursijos ir tt., o darbo laikas grieztas, tai visokiu galvos skausmu buna doh.gif Si savaite aplamai turbine - mb komandiruoteje, kol viena su visais susisuku ryte, ismetau po istaigas, tada strimgalviais i darba ir sedziu kaip ant adatu, ir aisku...skambina maziaus aukletoja pirmadieni ryte - "atvaziuokit, dusta"... verysad.gif ir ka daryt...teko pirmakart gyvernime anytai skambint ir prasyt realios pagalbos - pasieme maziu, nusipirko vaistu, bet situacija rimta si karta - hormonai ir geriami, ir purskiami plius visi kiti geriai pilnu tempu...o pernai, uzpernai tokiu metu sanatorijoj budavom, va del sito praradimo tai labai sirdi skauda...isvaziuot man be sansu, suku galva, galbandyt prasyt mociutes pagalbos... g.gif
dar ta pati vakara dickius pas stomatologe nuveziau, tada viena i chora, kita i drauges gimsiuka, tada mazes i darzeli, tada strimgalviais maziaus pasiimt pas mociute, dar pakeliui susikambinau su ligonine, kad jei ka - vaziuosim, bet kol kas vyniojames patys. Na, bet siandien jau mb grizta, tai jau bus viskas ok.
O siaip esu nustebus, kaip gerai gali buti darbe po tiek metu, kad pasirodo dar esi visai normalus visuomenes narys, o galvoj liko ne tik zvyras blush2.gif , va, sitais atradimais dabar ir soti thumbup.gif Jau kiek verta vien tai, kad gali ramiai ryte , kad ir dirbant kava isgert bigsmile.gif
Siandienisleidziam dicki i kelione- pirma karta vienas - vaziuoja su choru i Latvija - Estija, ir siandien pas mus sukaktis - lygiai metai, kai musu seimoje gyvena musu mazoji. Rieks ka nors skanaus kept ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 21 gegužės 2014 - 14:38
gliuka nepamirsom, wow nuostabu kad taip sugebi suktis...medalis.As tai tikrai prasyciau pagalbos del sanatorijos.
Atsakyti
gliuka, varikliukas isijunges pilnu tempu 4u.gif

pas mus seimoj vis tas pats rolleyes.gif

vakar savo dieduka kremu i fastum panasiu tepiau tai rankos iki alkuniu lyg nuplikintos buvo doh.gif

Estija.... musu tecio tevyne wub.gif gaila, kad nesigauna niekam ten nukakt unsure.gif

mes dar pamastom leist vaikus bent i dienos stovykla. tik neapsisprendziam ar pilnai dienai ar porai valandu i anglu kalbos pamokeles savaitei. nes juolab norint 3 pilnai dienai suma susidaro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 21 gegužės 2014 - 14:50
QUOTE(nataliuncik @ 2014 05 21, 06:44)
mes laukimo režimu gyvenam: sūnus išvažiuoja stažuotei į Švediją (vienintelis išrinktas iš pirmakursiu wub.gif )

Wow, kaip faina wub.gif

QUOTE(mentas @ 2014 05 21, 08:11)
bet ir kita savaite vaikai atostogas turi,tai irgi sioks toks atsiputimas,nes tas varinejimas i mokykla kas 2 val ziauriai vargina

Siandien paskutine diena i mokykla vaikams pas mus rolleyes.gif . Ryt rinkimai, poryt inset day rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 21, 15:46)
As tai tikrai prasyciau pagalbos del sanatorijos.

Zinai, cia as jau savo principus del mociuciu pagalbos - nepagalbos irgi pakasiau, dabar vienintelis klausimas - kaip ta sanatorija susitvarkyti, nes praietasi metais, tai kokias dvi sav. varinedavau kaip i darba i poliklinika, kol visus "popierius"susirinkiodavau...tai kas dabar tai galetu padaryti...nesumastau g.gif

QUOTE(audryta @ 2014 05 21, 15:47)
mes dar pamastom leist vaikus bent i dienos stovykla. tik neapsisprendziam ar pilnai dienai ar porai valandu i anglu kalbos pamokeles savaitei. nes juolab norint 3 pilnai dienai suma susidaro...

Mes dickius irgi uzrasem gal i keturias stovyklas, iseis ne tik mano visos vasaros atlyginimai, bet dar ir mb ko gero, bet kitos iseities nera, nes atostogu tai ko gero si si sia vasara, o vaiku det nera kur... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2014 05 21, 16:44)
Mes dickius irgi uzrasem gal i keturias stovyklas, iseis ne tik mano visos vasaros atlyginimai, bet dar ir mb ko gero, bet kitos iseities nera, nes atostogu tai ko gero si si sia vasara, o vaiku det nera kur... doh.gif

sunku taip... doh.gif
Atsakyti
gliuka 4u.gif linkiu kad viskas susideliotu kuo palankiau 4u.gif

siandien maziukas atsikeles atejo pas mane,pagulejom,nuejo atsigert,atbega vyras su juo ant ranku,rekdamas kur termometas,sakau nekarstas,gulejom apsikabineZodziu vaikas batas,dreba.Klausiam kur skauda- ausytes.Bet tai visiskai man nepanasu.Pamatojam cukru -2.9 doh.gif zodziu vat tau ir hipochondrija doh.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

Visai atitrūkus buvau nuo pokalbių ax.gif Pabandysiu vėl įsilieti ax.gif

Kalbant apie stovyklas, tai mano vyriokas šiemet liks be jokios blush2.gif finansai ne tie blush2.gif Užtat veiklos turės per akis, bus ir pas senelių kaime, vėl važiuos į Vokietiją, tad didelės tragedijos nedarau ax.gif

Šiemet gyvenam išleistuvių ritmu. Gi turim ketvirtoką biggrin.gif O dar ir viduriukas su pasididžiavimu kalba kad jau kitąmet eis į paruošiamą biggrin.gif wub.gif

Aš pati vis darbuojuos, sukuos kaip voverė rate, ir mėgaujuosi atėjusia šiluma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 05 22, 13:05)
Šiemet gyvenam išleistuvių ritmu. Gi turim ketvirtoką  biggrin.gif O dar ir viduriukas su pasididžiavimu kalba kad jau kitąmet eis į paruošiamą  biggrin.gif  wub.gif
Prašom šita tema smulkiau-mes irgi tuo pačiu ritmu judam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 22, 11:03)
Pamatojam cukru -2.9  doh.gif  zodziu vat tau ir hipochondrija doh.gif

Pzdc blink.gif Kaip???

Man irgi is pat ryto blogos naujienos. Jauciuosi bejegiskai, bet strateguoju vistiek. Mintys tai kaip sakem vandeny parasytos, nelabai galiu gal ir isdestyt aiskiai, kas mano minciu neskaito. Siela ir sirdis mano dabar LT. Issikalbet reiketu, bet negaliu zodzio istart, neklausinekit kol kas, prasau 4u.gif . Verkiu visa ryta verysad.gif .
Atsakyti