Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (17 tema)

QUOTE(lyrika @ 2014 11 07, 08:24)
Laba,

Pas mane kai O vyksta,testukas buna itin ryskus,bet ir grafikas kaip is vadovelio gaunasi.

Pagal mane, tai 14 CD testas teigiamas buvo. Labai ryškus, neatskirsi kur kuri juostelė.. Gal nuo blykstės nelabai tas matosi.
O vat ginė sakė, kad pagal folikulo dydį, OT galiu pradėti gadinti šeštadienį - kas būtų buvę 11 CD.
Mane labiausia glumina tai, kad ginė sako nematuok tos BT, daryk OT... O dabar matau, kad negaliu tik OT tikėti.. nieko nesuprantu, kas čia vyksta cray.gif
Reikės bandyti kitą ciklą, kaip ir sakai, stebėti darant echo.. Mes panašiai ir tarėmės su ja.
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2014 11 07, 09:54)
Pagal mane, tai 14 CD testas teigiamas buvo. Labai ryškus, neatskirsi kur kuri juostelė.. Gal nuo blykstės nelabai tas matosi.
O vat ginė sakė, kad pagal folikulo dydį, OT galiu pradėti gadinti šeštadienį - kas būtų buvę 11 CD.
Mane labiausia glumina tai, kad ginė sako nematuok tos BT, daryk OT... O dabar matau, kad negaliu tik OT tikėti.. nieko nesuprantu, kas čia vyksta cray.gif
Reikės bandyti kitą ciklą, kaip ir sakai, stebėti darant echo.. Mes panašiai ir tarėmės su ja.

o kaip kiti pozymiai? pvz gleives, kazkoks pojutis? man si cikla labai sona dure per O, nieko panasaus nejutai?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 07, 09:16)
o kaip kiti pozymiai? pvz gleives, kazkoks pojutis? man si cikla labai sona dure per O, nieko panasaus nejutai?

Gleivių buvo, KB daug ir tokios vandeningos kaip niekada. Paskui buvo tokios KB+K, bet irgi gausiai. O šoną dešinį (dešinėj pusėj ginė sakė folikulas) maudė, lyg pūtimo jausmas. Dažnai tokius jaučiu tuo metu, kai O turėtų maždaug būti. Tai požymiai, tokie neesminiai, kaip ir buvo..
Bet. Praeitą ciklą buvo taip pat gausiai gleivių, tik tiek, kad nejaučiau visiškai jokių skausmų ar pūtimų..
Dar įdomu - man visada, kai jau būna kokia 14-16 CD, krūtinė pasidaro labai jautri, lyg ištinsta ir padidėja.. o dabar nieko, visai. Taip kaip įprastai..
Gal tiesiog ciklas bus ilgesnis nei įprasta po praeito "tuščio" ciklo....
Tiek viską jaučiu ir stebiu, kad atrodo tuoj išprotėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 07 lapkričio 2014 - 11:04
MariDona, palauk dar rytojaus ir ziurek ar kils temp dar bent per koki 0,1 lapsnio. Gali buti toks atvejis, kad po O reikia keliu dienu organizmui pradeti gaminti progesterona (o jis kelia temp) - as esu toki cikla turejusi. Taciau jei vis tik nebus antros fazes si cikla, tai reiskia buvo nepilnaverte O.
OT parodo tik LH bangos kilima, bet negarantuoja kad ivyks O. Matuojant BT galima pamatyti ar buvo kilimas po O, ar ne. O PRG butinai pasidaryk.
Dar apie isskyras - jos taip pat neparodo, kad O ivyko. Jos rodo kad arteja O, bet nereiskia, kad ji ir ivyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hazell: 07 lapkričio 2014 - 12:11
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 07, 12:10)
MariDona, palauk dar rytojaus

Ačiū už komentarus.. patvirtinot mano mintis..
Pirmadienį pasidarysiu PRG, žiūrėsim kaip kas..
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 07, 12:10)
MariDona, palauk dar rytojaus ir ziurek

Pakilau ir siandien.. bet dengianti linija kartu keliasi..
Mane jauciu pilnatis veikia, nes iprastai sunkus PMS pradeda vargint ipusejus ciklui.. db nieko nejauciu. Kaip ir nesiskundziu tuo, bet kartu ir gasdinuosi, nes tai man neiprasta..
atsiprasau kd nutrukau nuo pgr temos..
Atsakyti
QUOTE(MariDona @ 2014 11 07, 09:54)

QUOTE(MariDona @ 2014 11 08, 13:49)
Pakilau ir siandien.. bet dengianti linija kartu keliasi..
Mane jauciu pilnatis veikia, nes iprastai sunkus PMS pradeda vargint ipusejus ciklui.. db nieko nejauciu. Kaip ir nesiskundziu tuo, bet kartu ir gasdinuosi, nes tai man neiprasta..
atsiprasau kd nutrukau nuo pgr temos..

Greičiausiai O įvyko, bet TD 'grybauja'. Šis ciklas pirmas kai BT žymiu net tik TD bet ir FF. 8 CD ginė matė netrukus ovuliuoti turintį folikulą, tačiau OT tik 13 CD parodė II, o 14 CD ryte manau kad netgi jaučiau O, tačiau BT kilti neskubėjo, o TD nežymėjo O, tuo tarpu kai po 3 dienų FF pažymėjo kad O įvyko 14 CD. Tą patį patvirtino ir apsilankymas pas gydytoją, O buvo įvykus. Tačiau TD man ir toliau nieko nežymėjo, o dengiamoji linija kilo, ir tik šiandien nuėmus pačios pažymėtą O dieną, parodė kad O įvyko 19 CD blink.gif taip kad manau geriausia stebėti BT ir OT daryti, bet 100 % nepasitikėti skaičiuoklėmis 4u.gif.
O čia mano Grafikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 08 lapkričio 2014 - 14:40
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 06, 16:06)
As pradeciau daryti mazdaug nuo 9-10 ciklo dienos. Mano pacios ciklas 31-33d, tai OT darau nuo 12-13CD

Mano ciklas panašus. Nutariau šį mėnesį išbandyti OT. Šiandien pagal viską 8CD, neišlaikius nutariau pasidaryti testuką ir mano nuostabai pamačiau antrą ryškų vaiduokliuką. Juostelė nėra ryškesnė už kontrolinę, bet nėra ir labai jau blanki. Stebėsiu ir toliau, bet ar gali taip anksti pradėti ryškėti, buvau įsitikinus, kad antros nepamatysiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 11 12, 09:36)
Mano ciklas panašus. Nutariau šį mėnesį išbandyti OT. Šiandien pagal viską 8CD, neišlaikius nutariau pasidaryti testuką ir mano nuostabai pamačiau antrą ryškų vaiduokliuką. Juostelė nėra ryškesnė už kontrolinę, bet nėra ir labai jau blanki. Stebėsiu ir toliau, bet ar gali taip anksti pradėti ryškėti, buvau įsitikinus, kad antros nepamatysiu dar biggrin.gif

Jei OT jautriausi (10mIU), o LH siek tiek aukstesnis, tai gali visa laika rodyti ryskoka vaiduokliuka mirksiukas.gif Man 10mIU visada vaiduokliukus rodo, 20mIU kartais nerysku vaiduokliuka ismeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 12, 11:56)
Jei OT jautriausi (10mIU), o LH siek tiek aukstesnis, tai gali visa laika rodyti ryskoka vaiduokliuka mirksiukas.gif Man 10mIU visada vaiduokliukus rodo, 20mIU kartais nerysku vaiduokliuka ismeta smile.gif

Aišku, maniškiai 20 mIU, pagal testo aprašymą suprantu, kad tai neigiamas atsakymas, antra juostelė turi būti tokia pati arba ryškesnė už kontrolinę, tik nustebau taip anksti ją iš viso išvydus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 11 12, 11:00)
Aišku, maniškiai 20 mIU, pagal testo aprašymą suprantu, kad tai neigiamas atsakymas, antra juostelė turi būti tokia pati arba ryškesnė už kontrolinę, tik nustebau taip anksti ją iš viso išvydus smile.gif

Pries kelias dienas ir as OT paryskejusi radau, bet po to isblanko. O nuo snd vel ryskeja. Laukiu rytoj jau pilnai teigiamo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ka tik kalbejau su gine del PRG tyrimo. Neklausiau skaiciaus, bet sake O 100% ivyko, PRG - norma smile.gif
Tai kaip ir viltis si cikla neprarasta. Dar karteli dekoju visoms uz komentarus smile.gif
Atsakyti