QUOTE(MariDona @ 2014 11 07, 09:54)
Pagal mane, tai 14 CD testas teigiamas buvo. Labai ryškus, neatskirsi kur kuri juostelė.. Gal nuo blykstės nelabai tas matosi.
O vat ginė sakė, kad pagal folikulo dydį, OT galiu pradėti gadinti šeštadienį - kas būtų buvę 11 CD.
Mane labiausia glumina tai, kad ginė sako nematuok tos BT, daryk OT... O dabar matau, kad negaliu tik OT tikėti.. nieko nesuprantu, kas čia vyksta
Reikės bandyti kitą ciklą, kaip ir sakai, stebėti darant echo.. Mes panašiai ir tarėmės su ja.
QUOTE(MariDona @ 2014 11 08, 13:49)
Pakilau ir siandien.. bet dengianti linija kartu keliasi..
Mane jauciu pilnatis veikia, nes iprastai sunkus PMS pradeda vargint ipusejus ciklui.. db nieko nejauciu. Kaip ir nesiskundziu tuo, bet kartu ir gasdinuosi, nes tai man neiprasta..
atsiprasau kd nutrukau nuo pgr temos..
Greičiausiai O įvyko, bet TD 'grybauja'. Šis ciklas pirmas kai BT žymiu net tik TD bet ir FF. 8 CD ginė matė netrukus ovuliuoti turintį folikulą, tačiau OT tik 13 CD parodė II, o 14 CD ryte manau kad netgi jaučiau O, tačiau BT kilti neskubėjo, o TD nežymėjo O, tuo tarpu kai po 3 dienų FF pažymėjo kad O įvyko 14 CD. Tą patį patvirtino ir apsilankymas pas gydytoją, O buvo įvykus. Tačiau TD man ir toliau nieko nežymėjo, o dengiamoji linija kilo, ir tik šiandien nuėmus pačios pažymėtą O dieną, parodė kad O įvyko 19 CD

taip kad manau geriausia stebėti BT ir OT daryti, bet 100 % nepasitikėti skaičiuoklėmis

.
O čia mano
Grafikas