Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (17 tema)

QUOTE(Cashmere @ 2015 02 25, 10:36)
Sveikos, žiūrėkit šį mėnesį pirmą kartą darysiu OV testukus, ciklas mano apie 26-27 dienos. Kada pradėt stebėt ankščiausiai? 9-10 ciklo dieną? nepražiopsosiu OV? nes ciklas tai trumpas

Mano irgi ciklas 27 dienos,tai as nuo 7 cd pradejau OT darytis,kad nepraleisciau netycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEma @ 2015 02 22, 08:16)
Man jie labai patinka. Bet as juos naudoju tik uztvirtinimui(1-2gaunas vienam ciklui)..jau kai juostelinis rodo rysku tada clearblue pagadinu,kad zinot. Labai patogu nes parodo ar ov pikas ar viena diena iki jo. Jie ne pigus,bet uztvirtinimui(dezuteje buna 10 arba 20 testu). As ta dezute su 10 testu per 6 men sunaudojau. Si cikla paskutini. Labai tikiuosi,kad nereiks nauju pirkt blush2.gif

na tikrai linkiu kad daugiau ju nebereiktu smile.gif nestuke.gif as va laukiu kol nestumo testus estsius, uzsivelavo mano mmm temperatura pakilusi(nors to nesureiksminau kol mama per anti nepatrauke,kad gal cia nestumo nemperatura smile.gif )
Atsakyti
Labuk smile.gif

Pagaliau radau jus...

Snd pirma karta ot dariausi... Idomu, nes antroji juostele gan vaiduokliskai aiski...

Nors mano ciklas 40 dienu, ir pks ... Bet dabar aiskinuos ar o vyksta...

Priimat smile.gif?
Atsakyti
Labuka, pas mane 8CD, Ov taip pat ryškus vaiduoklis, manau už kokiu 4-5 dienų turėtu buti OV, mano ciklas apie 26 dienos. Beje aš taip pat pirma mėnesį darausi ov testukus
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2015 03 01, 19:11)
Labuka, pas mane 8CD, Ov taip pat ryškus vaiduoklis, manau už kokiu 4-5 dienų turėtu buti OV, mano ciklas apie 26 dienos. Beje aš taip pat pirma mėnesį darausi ov testukus

drinks_cheers.gif smagu ne vienai būti ...

Šį kartą pirkau testus vaistinėje, bet galvoju, kad internete turėtų būti pigiau ... Gal radot puslapį patikimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2015 03 01, 20:38)
drinks_cheers.gif smagu ne vienai būti ...

Šį kartą pirkau testus vaistinėje, bet galvoju, kad internete turėtų būti pigiau ... Gal radot puslapį patikimą?  g.gif

Vaistinej gal brangoka, as pirkau testai.eu uz 10 ov testu + 5 nestumo, jei gerai pamenu apie 8 eurai su siuntimu. Atsiunte per pora dienu registruotu laisku, greita ir patikima
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2015 03 01, 21:41)
Vaistinej gal brangoka, as pirkau testai.eu uz 10 ov testu + 5 nestumo, jei gerai pamenu apie 8 eurai su siuntimu. Atsiunte per pora dienu registruotu laisku, greita ir patikima

kraunu krepšelį testai.lt smile.gif Ačiū!
Atsakyti
Sveikos, sakykit čia dar nėra teigiamo OV testuko taip suprantu

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Noreciau ir as savo nuogastavimais pasidalinti. Si cikla taip pat pirma karta pradejau naudot OV testukus. Mano ciklai trumpi, 25-27 d., tad ir ovuliacija turetu neveliau ivykt nei 14 CD, logiskai paemus. 3 menuo matuoju BKT, tad pagal ja, O ivyksta apie 13-14 CD. Si cikla mane suklaidino gleives, 8 CD pasirode vaisingos, tad iskart pradejau zaist su OV testukais. Siandien jau 13 CD, taciau iki siol testai rodo tik kontroline ryskia juostele unsure.gif Beto, nuo 8 CD jau ir gleiviu vaisingu nebuvo ir pagal gimdos kakleli jokie pozymiai neatsiskleidzia, kad gali buti vaisingos dienos. Baiminuosi, kad tai gali buti anovuliacinis ciklas verysad.gif
Ar jums taip yra buve?
Be to, naudoju One Step W2-S OV testus ir niekur nerandu info, kokio jie jautrumo. Gal teko susidurti su tokiais testukais? smile.gif
Papildyta:
[quote=Cashmere,2015 03 05, 08:49]

Sveika smile.gif Kiek domejausi, tai testine (kairioji) juostele turi buti vienodo ryskumo su kontroline juostele (desinioji) arba ryskesne uz testine juostele. Tau dar reiketu pagadinti pora dienu testukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(borooze @ 2015 03 01, 14:40)
Snd pirma karta ot dariausi... Idomu, nes antroji juostele gan vaiduokliskai aiski...

OT geriau pirkti 20mIu ar net 30mIu jautrumo. Tuomet nebus tokiu ryskiu vaiduokliu. Su 10mIu jautrumo OT gali rodyti pakankamai ryskia T juostele jeigu LH yra prie aukstesnes ribos.

Apskritai organizme visada yra tam tikras kiekis LH hormono. Normalu, kad OT rodo ryskesnius ar blankesnius vaiduoklius. Svarbiausia yra uzfiksuoti LH banga, t.y. sulaukti kol T juostele bus bent jau vienodo ryskumo su C juostele, arba T ryskesne uz C. O del vaiduokliaujanciu OT nereikia pergyventi smile.gif

QUOTE(Cashmere @ 2015 03 05, 08:49)

Kol kas nera dar teigiamo bet speju keliu dienu begyje gal bus banga mirksiukas.gif

QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 03 05, 09:03)
Sveikos merginos smile.gif
Noreciau ir as savo nuogastavimais pasidalinti. Si cikla taip pat pirma karta pradejau naudot OV testukus. Mano ciklai trumpi,  25-27 d., tad ir ovuliacija turetu neveliau ivykt nei 14 CD, logiskai paemus. 3 menuo matuoju BKT, tad pagal ja, O ivyksta apie 13-14 CD. Si cikla mane suklaidino gleives, 8 CD pasirode vaisingos, tad iskart pradejau zaist su OV testukais. Siandien jau 13 CD, taciau iki siol testai rodo tik kontroline ryskia juostele unsure.gif Beto, nuo 8 CD jau ir gleiviu vaisingu nebuvo ir pagal gimdos kakleli jokie pozymiai neatsiskleidzia, kad gali buti vaisingos dienos. Baiminuosi, kad tai gali buti anovuliacinis ciklas  verysad.gif
Ar jums taip yra buve?
Be to, naudoju One Step W2-S OV testus ir niekur nerandu info, kokio jie jautrumo. Gal teko susidurti su tokiais testukais? smile.gif

O BKT nerodo dar ivykusios O? Palaukit kelias dienas ir ziurekit ar BKT pakils jei dar nera pakilimo. Galbut pas Jus labai trumpa LH banga ir tiesiog nespejot uzfiksuoti bangos (tokiu atveju rekomenduojama OT daryti ryte apie 11val ir po pietu apie 18val). Taip pat gali buti si cikla uzsivelins O del kazkokiu priezasciu. Arba gali buti anovuliacinis ciklas jeigu ir BKT nerodys ivykusios O. Belieka laukti smile.gif
O testukai speju tie paprasti juosteliniai g.gif Gali buti 20mIu ar net 30mIu jautrumo.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 05, 16:53)
O BKT nerodo dar ivykusios O? Palaukit kelias dienas ir ziurekit ar BKT pakils jei dar nera pakilimo.

Ne, pakolkas BKT nekyla. Pabandysiu tuomet, kaip siulot, ryt apie 11 h pasidaryt, nes siandien darytas testukas 14 h vel ta pati rode kaip ir visi pries tai buve - kontroline ryski, testine vos vaiduokliaujanti g.gif
OV testai juosteliniai, reik issamiau paieskot info, kokio jautrumo jie gali but smile.gif
Atsakyti
Šiandien jau aiškiai antra juostelė ryškesnė už kontrolinę, užskaitau kaip teigiamą, tai tas dienas po ovuliacijos, taip vadinamas DPO nuo kurios dienos skaičiuoti? Kvaili gal klausimai, bet nuo šios teigiamos juostelės kokios 3 dienos pačios vaisingiausios taip?
Atsakyti