Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(saulute32 @ 2014 05 22, 10:04)
ne, dar issitenka jie ten puikiai, galiu neskubet. o kaip del agros? gali liestis prie daigu ar ne g.gif

aš klodavau tiesiai, nepakeldama. Čia tik trumpam, kol aklimatizuosis, paskui nereiks tos plėvelės. Jei jau šalnos, tada tikrai geriau, kad nesiliestų. Bet gal jau užteks šiemet tų šalnų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 11:11)
aš klodavau tiesiai, nepakeldama. Čia tik trumpam, kol aklimatizuosis, paskui nereiks tos plėvelės. Jei jau šalnos, tada tikrai geriau, kad nesiliestų. Bet gal jau užteks šiemet tų šalnų  doh.gif

nu gal jau nebus tu salnu, a pasiuto doh.gif
o per kiek laiko mazdaug jie aklimatizuojas? savaite? dvi?
mano melionai kazko pasimirojo, 3 isdygo,isleido po viena tikra lapeli ir pradejo vysti. tai is turgaus nusipirkau 4 daigiukus, bet moteriske pardavinejus juos nezinojo nei kokios veisles jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 22, 11:23)
nu gal jau nebus tu salnu, a pasiuto doh.gif
mano melionai kazko pasimirojo, 3 isdygo,isleido po viena tikra lapeli ir pradejo vysti. tai is turgaus nusipirkau 4 daigiukus, bet moteriske pardavinejus juos nezinojo nei kokios veisles jie doh.gif

Bus is parduotuviniu krapstytu seklu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 22 gegužės 2014 - 12:11
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 22, 11:23)

savaitės užteks. Jei būtų apniukusios dienos, tai visai galima nedengt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 09:18)

Jeigu sugalvosit sodint, - saulė labai kaitina, nudegint gali, pridengt agro pradžiai reiktų.
Aš dar neturėsiu laiko šį savaitgalį, tai tikrai be kito nesodinsiu.

Daigai aisku ne namie? But idomu paziuret ant kiek augesni uz mano, daiginom tai panasiu metu ale pas mane vis popiezius kelia pamirsta biggrin.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2014 05 22, 10:46)
Visada taip sėju , valgom liepos pradžioj .  Labai greitai jos auga . Šiemet 1 daigą pasiauginau - matysiu ar bus anksčiau .
Arbūzus sodinsiu savaitgalį , pas mane tokia šilta vieta , pakalnė .Birželio pirmą savaitgalį oras bus šaltesnis,pagal prognozę... Jiems daugiau streso .

Mano vien cukinija persodinta i zeme buvo pries salnas, tai apsalo ir nebeatsigavo, antraja, mazesniaja, persodinau po salnu, tai jau turi cukiniju uzuomazgu thumbup.gif
O del arbuzu persodinimo as kaip tik galvoju kad vesesniu oru persodint geriau augalus, kaip tik per karscius jie sunkiausia aklimatizuojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 12:24)
Daigai aisku ne namie?
O del arbuzu persodinimo as kaip tik galvoju kad vesesniu oru persodint geriau augalus, kaip tik per karscius jie sunkiausia aklimatizuojasi  g.gif

kaime mano daigai smile.gif
Daigai, kiek parodai, labai gražūs būna. Dar popiežiaus jai reik.. Sąžinės turėk smile.gif

Aha, aš irgi verčiau rinkčiausi vėsesnę dieną persodinimui.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 13:29)
kaime mano daigai  smile.gif 
Daigai, kiek parodai, labai gražūs būna. Dar popiežiaus jai reik.. Sąžinės turėk  smile.gif

Aha, aš irgi verčiau rinkčiausi vėsesnę dieną persodinimui.

Kokios dar sazines- stengiuosi ,vejuosi geriausias, is paskutiniuju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 13:50)
Kokios dar sazines- stengiuosi ,vejuosi geriausias, is paskutiniuju  lotuliukas.gif

hihihi.gif thumbup.gif

moliūgėliai jau lauke?
Atsakyti
reikia nakties sulaukti, kad ką nors pasodinti darže g.gif , tokia pekla, kad net nedrįstu nei moliūgų, nei arbūzų vežt sodint
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 12:24)
ale pas mane vis popiezius kelia pamirsta  biggrin.gif

todėl, kad tu raudono kilimo prie šiltnamio įėjimo nepatiesus lotuliukas.gif
palade, naktim reikia sraiges ir kurklius gaudyti, o ne moliūgus sodinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 22, 13:32)
palade, naktim reikia sraiges ir kurklius gaudyti, o ne moliūgus sodinti lotuliukas.gif

vienas kitam netrukdo lotuliukas.gif
Papildyta:
kas ten su aukštybėmis ryšį turit, nors vieną pavasarį paprašykit, kad gegužę būtų +12 naktį ir +17 dieną, lytų tik naktimis, o dienomis ramiai saulutė šviestų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 22 gegužės 2014 - 13:38
QUOTE(Paladė @ 2014 05 22, 13:37)
... kad gegužę būtų +12 naktį ir +17 dieną, lytų tik naktimis, o dienomis ramiai saulutė šviestų.

taigis dabar ir yra kaip tik taip - naktį +12-17, dabar jau nebelyja ir naktimis, dieną saulutė ramiai šviečia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 05 22, 13:32)

ot ir ne. Naktimis šiaip tai miegoti reikia smile.gif
Atsakyti