Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

Maniškis melionynas-arbūzynas atlaikė liūtį, kai kurie lapai net žemėm užnešti. Neklojau niekuo, šilta be proto sode ir be dangos. Vienais metais tik teko kloti, kai vėsus gegužis buvo. Tai dangą greitai žolė pakėlė doh.gif
Kartais po danga daug kondensato susidaro, tai kai kur ant lapų dėmės atsirasti nuo nudegimų.
Atsakyti
savaitgalį kelias cukinijas sukišau į žemę po bambaliukais, eksperimentuoju bigsmile.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 15:07)
ot ir ne. Naktimis šiaip tai miegoti reikia  smile.gif

nu nebūtinai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 22, 14:14)
hihihi.gif  thumbup.gif
moliūgėliai jau lauke?

Manieji dar ne, turbut birzeli tik susodinsiu, nes dabar per karsta, plius dar reikia viena karta nuvaziavus i sodyba apsiziuret ar zoles sutramdytos doh.gif vyras skyre praejusi savaitgali zoles pjovimui, as pries tai dar rundapu patvorius nupurskiau nuo visokiu usnu ir varnalesu su dilgynem,pas mane ten dievo sodas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 15:48)
Manieji dar ne, turbut birzeli tik susodinsiu, nes dabar per karsta, plius dar reikia viena karta nuvaziavus i sodyba apsiziuret ar zoles sutramdytos doh.gif  vyras skyre praejusi savaitgali zoles pjovimui, as pries tai dar rundapu patvorius nupurskiau nuo visokiu usnu ir varnalesu su dilgynem,pas mane ten dievo sodas lotuliukas.gif

O aš taip norėjau susodint šį savaitgali visus , bet jei per karsta, tai gal susilaikysiu .
Varganokai jie pas mane balkone stiklintam gyvena .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 05 22, 15:09)
Varganokai jie pas mane balkone stiklintam gyvena .

Pas mane vienas moliūgas per indelio apačią šaknis į šiltnamio žemę suleido. Norėjau vakar perkelti-jau įaugęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 22, 16:20)
Pas mane vienas moliūgas per indelio apačią šaknis į šiltnamio žemę suleido. Norėjau vakar perkelti-jau įaugęs  doh.gif

Moliūgus beveik visus ištrėmiau praėjusį savaitgalį , kas po bambaliais kas ant išgyvenimo . Matysiu savaitgalį ką rasiu .
Atsakyti
Nebesuprantu, tai norit pasakyti, siltnamy salciau? Mano moliugeliai siltnamy gyveno, vienus jau praeita sav. persodinau i lauka, ne prie namu, tai ir liutis atlaike, auga toliau, likusius vakar persodinau, na ir kas kad karsta, lauke tikrai vesiau, nei siltnamy, ot dilema, tai per salta, tai per karsta biggrin.gif Nuejau paziureti, nu nieko, nepasakyciau, kad papyke butu, man atrodo, kad maniskiams lauke labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 22, 16:28)
Nebesuprantu, tai norit pasakyti, siltnamy salciau? Mano moliugeliai siltnamy gyveno, vienus jau praeita sav. persodinau i lauka, ne prie namu, tai ir liutis atlaike, auga toliau, likusius vakar persodinau, na ir kas kad karsta, lauke tikrai vesiau, nei siltnamy, ot dilema, tai per salta, tai per karsta  biggrin.gif Nuejau paziureti, nu nieko, nepasakyciau, kad papyke butu, man atrodo, kad maniskiams lauke labiau patinka  biggrin.gif

Zikai, nu tikrai praejusia savaite +30 nebuvo lotuliukas.gif
Kalba eina apie savaitgali, sesadienis +29, sekmadienis +30. Tai cia oficialios prognozes, is mano patirties bent jau prie namu visad buna karsciau cool.gif
Tikrai nieko nepikiuosiu ir nesodinsiu tokiu oru, mano net siandien prie +25 ispikiuotos salotos kaip negyvos guli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 15:48)
Zikai, nu tikrai praejusia  savaite +30 nebuvo  lotuliukas.gif
Kalba eina apie savaitgali, sesadienis +29, sekmadienis +30. Tai cia oficialios prognozes, is mano patirties bent jau prie namu visad buna karsciau  cool.gif
Tikrai nieko nepikiuosiu ir  nesodinsiu tokiu oru, mano net siandien prie +25 ispikiuotos salotos kaip negyvos guli doh.gif

Siltnamy pas mane 40 su virs, vakar sodinau, nu ka as zinau, vakare itupdziau, paliejau, siandien gerai jiems. Nebent del tiesioginiu saules spinduliu nelabai gerai, bet as nedengiau, gal ir blogai padariau, gal po savaitgalio pasigailesiu...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 22, 13:01)
Bus is parduotuviniu krapstytu seklu  biggrin.gif

ai nesvarbu, bile skaniu melionu uzaugintu biggrin.gif daigai grazus, nenupiepe tai jau teikia vilciu biggrin.gif dar ir arbuzu 4 daigus is jos paemiau, truko man iki pilnos laimes, tai irgi neaisku kuo jie vardu.

QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 13:24)
savaitės užteks. Jei būtų apniukusios dienos, tai visai galima nedengt.

4u.gif
Atsakyti
Ar galima patysusius arbuziukus iki skilcialapiu uzkast ? Kai kurie gal kokiu 10 cm iki skilcialapiu blush2.gif nebus per giliai jiems?
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2014 05 22, 22:20)
Ar galima patysusius arbuziukus iki skilcialapiu uzkast ? Kai kurie gal kokiu 10 cm iki skilcialapiu  blush2.gif nebus per giliai jiems?

Nezinau 100proc, bet manau galima, ta dalis tikrai linkusi saknis augintis
Atsakyti