Kartais po danga daug kondensato susidaro, tai kai kur ant lapų dėmės atsirasti nuo nudegimų.
Maniškis melionynas-arbūzynas atlaikė liūtį, kai kurie lapai net žemėm užnešti. Neklojau niekuo, šilta be proto sode ir be dangos. Vienais metais tik teko kloti, kai vėsus gegužis buvo. Tai dangą greitai žolė pakėlė
Kartais po danga daug kondensato susidaro, tai kai kur ant lapų dėmės atsirasti nuo nudegimų.
savaitgalį kelias cukinijas sukišau į žemę po bambaliukais, eksperimentuoju
nu nebūtinai
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 15:07)
nu nebūtinai
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 22, 14:14)
Manieji dar ne, turbut birzeli tik susodinsiu, nes dabar per karsta, plius dar reikia viena karta nuvaziavus i sodyba apsiziuret ar zoles sutramdytos
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 15:48)
Manieji dar ne, turbut birzeli tik susodinsiu, nes dabar per karsta, plius dar reikia viena karta nuvaziavus i sodyba apsiziuret ar zoles sutramdytos
vyras skyre praejusi savaitgali zoles pjovimui, as pries tai dar rundapu patvorius nupurskiau nuo visokiu usnu ir varnalesu su dilgynem,pas mane ten dievo sodas 
O aš taip norėjau susodint šį savaitgali visus , bet jei per karsta, tai gal susilaikysiu .
Varganokai jie pas mane balkone stiklintam gyvena .
QUOTE(Dusia37 @ 2014 05 22, 15:09)
Varganokai jie pas mane balkone stiklintam gyvena .
Pas mane vienas moliūgas per indelio apačią šaknis į šiltnamio žemę suleido. Norėjau vakar perkelti-jau įaugęs
QUOTE(NERA @ 2014 05 22, 16:20)
Pas mane vienas moliūgas per indelio apačią šaknis į šiltnamio žemę suleido. Norėjau vakar perkelti-jau įaugęs 
Moliūgus beveik visus ištrėmiau praėjusį savaitgalį , kas po bambaliais kas ant išgyvenimo . Matysiu savaitgalį ką rasiu .
Nebesuprantu, tai norit pasakyti, siltnamy salciau? Mano moliugeliai siltnamy gyveno, vienus jau praeita sav. persodinau i lauka, ne prie namu, tai ir liutis atlaike, auga toliau, likusius vakar persodinau, na ir kas kad karsta, lauke tikrai vesiau, nei siltnamy, ot dilema, tai per salta, tai per karsta
Nuejau paziureti, nu nieko, nepasakyciau, kad papyke butu, man atrodo, kad maniskiams lauke labiau patinka
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 22, 16:28)
Nebesuprantu, tai norit pasakyti, siltnamy salciau? Mano moliugeliai siltnamy gyveno, vienus jau praeita sav. persodinau i lauka, ne prie namu, tai ir liutis atlaike, auga toliau, likusius vakar persodinau, na ir kas kad karsta, lauke tikrai vesiau, nei siltnamy, ot dilema, tai per salta, tai per karsta
Nuejau paziureti, nu nieko, nepasakyciau, kad papyke butu, man atrodo, kad maniskiams lauke labiau patinka 
Zikai, nu tikrai praejusia savaite +30 nebuvo
Kalba eina apie savaitgali, sesadienis +29, sekmadienis +30. Tai cia oficialios prognozes, is mano patirties bent jau prie namu visad buna karsciau
Tikrai nieko nepikiuosiu ir nesodinsiu tokiu oru, mano net siandien prie +25 ispikiuotos salotos kaip negyvos guli
QUOTE(matuke @ 2014 05 22, 15:48)
Zikai, nu tikrai praejusia savaite +30 nebuvo
Kalba eina apie savaitgali, sesadienis +29, sekmadienis +30. Tai cia oficialios prognozes, is mano patirties bent jau prie namu visad buna karsciau
Tikrai nieko nepikiuosiu ir nesodinsiu tokiu oru, mano net siandien prie +25 ispikiuotos salotos kaip negyvos guli
Siltnamy pas mane 40 su virs, vakar sodinau, nu ka as zinau, vakare itupdziau, paliejau, siandien gerai jiems. Nebent del tiesioginiu saules spinduliu nelabai gerai, bet as nedengiau, gal ir blogai padariau, gal po savaitgalio pasigailesiu...
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 22, 13:01)
ai nesvarbu, bile skaniu melionu uzaugintu
QUOTE(saintlina @ 2014 05 22, 13:24)
savaitės užteks. Jei būtų apniukusios dienos, tai visai galima nedengt.
Ar galima patysusius arbuziukus iki skilcialapiu uzkast ? Kai kurie gal kokiu 10 cm iki skilcialapiu
nebus per giliai jiems?
QUOTE(lota @ 2014 05 22, 22:20)
Ar galima patysusius arbuziukus iki skilcialapiu uzkast ? Kai kurie gal kokiu 10 cm iki skilcialapiu
nebus per giliai jiems?
Nezinau 100proc, bet manau galima, ta dalis tikrai linkusi saknis augintis