Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(2Ditute @ 2014 05 26, 23:40)
Sveikos, nu tai kokia aš vėpla: prisipirkau kelių rūšių arbūzų, o iš jūsų forumietės esu gavusi Sniegių sėklų, tai dabar mano sniegiai kitiems metams sėklai bus netinkami, reiks vėl kažko prašyti doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ot, tai prisidirbau verysad.gif

nieko pati neprisidirbai biggrin.gif puikiai dygs Sniegiai ir kitais metais iš šiemet gautų sėklų...

aš pernai sėjau 8 metų senumo melionų ir arbūzų sėklas - daigumas buvo 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 05 29, 13:11)
Labiausiai padeda planelis namie ant lentynos, kol dar jie mažiukai . Labai skiriasi vaisiai , jau kai pradės  moliūgėliai augt - atskirsit .

Tai, kad pas mane vos keli išsodinti, visi dar indeliuose buvo doh.gif

Oli_vija, kad dygs tai dygs, bet veisliškumas jau gali būti pakitęs, neišlaikys sniegių linijos.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 29, 16:30)
Tai, kad pas mane vos keli išsodinti, visi dar indeliuose buvo doh.gif

Oli_vija, kad dygs tai dygs, bet veisliškumas jau gali būti pakitęs, neišlaikys sniegių linijos.

Aha, vat šito ir bijau, kad iš sniegių gausis kokie sugar sniegiai biggrin.gif , nu reiks prašyt kas tik vienos rūšies augina, gal pasidalins blush2.gif
Atsakyti
Mano melionai susodinti šiltnamyje. Ketinau leisti pažeme, bet noriu mulčiuoti tai teks kelti viršun. Iškilo klausimas, kaip juos rišti? Kiekvieną ataugą ant atskiros virvės? g.gif
Atsakyti
Saintlina, kai sodinsit arbuzus i darza pafotkinkit ir mum parodykit,idomu kokio dydzio jusu daigai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 06 01, 18:28)
Saintlina, kai sodinsit arbuzus i darza pafotkinkit ir mum parodykit,idomu kokio dydzio jusu daigai rolleyes.gif

pasodinau vakar smile.gif Bet nefotkinau. Daigai kaip daigai. Nežydi dar smile.gif
Atsakyti
Mano tokie vargšiukai atrodė po persodinimo lauke, bet žiūriu šiandien žydi doh.gif . Nuskyniau visus žiedus, lai sutvirtėja patys truputį, ar gerai padariau g.gif , nežinau.

Mergaitės, o arbūzo žiedas kaip ir cukinijos ar moliūgo matosi, kad tuščias (supratot, na, kad nebus vaisiaus) smile.gif .Ačiū už atsakymą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 01, 21:08)
pasodinau vakar  smile.gif  Bet nefotkinau. Daigai kaip daigai. Nežydi dar  smile.gif

doh.gif pavelavau su prasymu biggrin.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 01, 22:07)
Mergaitės, o arbūzo žiedas kaip ir cukinijos ar moliūgo matosi, kad tuščias (supratot, na, kad nebus vaisiaus)  smile.gif .Ačiū už atsakymą iš anksto  4u.gif

matosi 4u.gif

blyn,siandien sirdis i kulnis nukrito, ryte patinebuvau nes MB duris atodare,nueinu po pietu i siltnami, kazko truksta, apsidairau,ogi arbuzu daigu nera blink.gif visos utelevsapmire, puolaiu lauk ir ziuriu jie lauke, vakar isnesiau pasigrudint ir pamirsau inest i silnami vakare tai ir per nakti pasigrudino biggrin.gif o jau spejau pagalvot kad pavoge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 06 01, 18:28)

Pernai rodžiau gražius,žydinčius daigus,bet kai į prasta žemę pasodinau-molingą pievą,tai ir užaugo lauko teniso kamuoliuko dydžio blush2.gif Kaip naujakuriai,neturejom jokio komposto pas dūkrą.o ir šaknys,matomai,mazai oro gavo. Sergu arbūzų liga vis tiek doh.gif Neturiu kur sodinti,tai kitiems platinu biggrin.gif Vakr apie dešimt daigų Skirsnemumen tetai nuvežiau smile.gif Sau porą silnamyje auginti pasilikau. Geras kvadratinis metras,dar vaga jų paslaugom.Kažizn,ar rišti juos reikes(gaila,lyg pries prigimtį)ar palikti ant žemes?Čia klausimas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 02 birželio 2014 - 09:02
QUOTE(amarrile @ 2014 06 02, 09:00)
Sau porą silnamyje auginti pasilikau. Geras kvadratinis metras,dar vaga jų paslaugom.Kažizn,ar rišti juos reikes(gaila,lyg pries prigimtį)ar palikti ant žemes?Čia klausimas visoms  mirksiukas.gif

maniškiai visi driekiasi ant žemės.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 01, 20:08)
pasodinau vakar  smile.gif  Bet nefotkinau. Daigai kaip daigai. Nežydi dar  smile.gif

Nu va, suvedžiojo ir apgavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 02, 10:22)
Nu va, suvedžiojo ir apgavo doh.gif  lotuliukas.gif

ui. O kaip apgavau? unsure.gif
Atsakyti