Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(saintlina @ 2014 06 03, 10:29)
o tu nuo arbūzų jį atskirt nori, ar nuo kitų melionų? Nes nuo arbūzų jis aiškiai skirsis, bet melionai tai man visi vienodai atrodo šiuo metu  unsure.gif

Nuo moliūgų ir cukinijų. Kitų melionų neturėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 03, 10:45)

moliūgų ir cukinijų stambesni lapai, melionų lapai labiau į agurkų panašūs
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 03, 10:45)

kaip Paladė ir sakė - nuo šitų atskirsi smile.gif Smulkesni lapeliai, ir šviesesnės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 03, 13:06)
kaip Paladė ir sakė - nuo šitų atskirsi  smile.gif  Smulkesni lapeliai, ir šviesesnės spalvos.

Ir labiausiai nupiepę iš visų moliūginių,bent pas mani g.gif Iškart matosi-va,šitas sūtrauka,tai melionas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 03, 17:33)
Ir labiausiai nupiepę iš visų moliūginių,bent pas mani  g.gif Iškart matosi-va,šitas sūtrauka,tai melionas  biggrin.gif

Oi negaliu ,skaitau ir juokiuos is tu sutrauku biggrin.gif

nezinau kaip pas jus pas mane tai melionu daigai kvepia melionais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 03, 16:33)
Ir labiausiai nupiepę iš visų moliūginių,bent pas mani  g.gif Iškart matosi-va,šitas sūtrauka,tai melionas  biggrin.gif

Pas mane kaip tik atvirkščiai, kur sūtrauka- ten arbūzas biggrin.gif
Pasodinau vakar savo 19 augintinių trijose skirtingose vietose: pievoj, darže vagoj ir kitam darže užuovėjoj. Nu bus matyt, bet niekaip neina iš galvos pesimistinių nuotaikų išmušti, o va dėl melionų nesijaudinu anei kiek smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar dar ne vėlu sėti moliūgus ir cukinijas? Daigus vištos nuėdė, tai nežinau ar čia beverta sėti ar geriau pirkti daigus?
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 06 04, 10:22)
Sakykit, ar dar ne vėlu sėti moliūgus ir cukinijas? Daigus vištos nuėdė, tai nežinau ar čia beverta sėti ar geriau pirkti daigus?

aš sėčiau dėl vienos priežasties - nemanau, kad gaučiau pirkti norimos veislės daigų, o bet kokių nelabai valgomų pumpkin nėr prasmės auginti. ir man gali reikėt atsėt, nes nuo sekmadienio kai pasodinau dar nemačiau, o šiąnakt susapnavau, kad zuikiai nugraužė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 04 birželio 2014 - 10:58
QUOTE(Sparaxis @ 2014 06 04, 11:22)

Aš vakar moliūgus pasėjau. Pažiūrėjau ant pakelio, kad per 100 dienų užauga ir nusprendžiau, kad dar spės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2014 06 04, 11:57)
šiąnakt susapnavau, kad zuikiai nugraužė  blink.gif

Aaa, košmaras prisisapnavo biggrin.gif
Atsakyti
Supratau. Sėsiu tada.
Dėkui.
Atsakyti
Aš šiandien įkišau 10 sėklų cukinijų, nes iš sėjimo ankstesnio cukinijų nė vienos čia neišdygo, sėjau per motinos dieną man rodos. O kitam LT gale ant durniaus įkišau 3 sėklas mėnesiu ankščiau ir dabar 2 gražuolės auga thumbup.gif
Atsakyti
Aš sodinau iš daigų cukinijas jau didokas tokias, bet kad nieko gero matau, tai šalia sukišau po kelias naujas, jau sudygo. Gražios tokios, nepalyginsi su tom piepenom biggrin.gif

Arbūzai mano suvargę doh.gif , ypač tas, kuriam nušniojau viršūnę, kaži arišgyvens. Gal dabar kai palijo jam patiks, NES TOKS JAUSMAS,KAD arbūzai paskelbė karą. Ale nesiruošiu kariaut - ramiai ir taikiai lauksiu jų derėjimo, nenorės patys kalti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 04 birželio 2014 - 21:10