Pas mane kaip tik atvirkščiai, kur sūtrauka- ten arbūzas
Pasodinau vakar savo 19 augintinių trijose skirtingose vietose: pievoj, darže vagoj ir kitam darže užuovėjoj. Nu bus matyt, bet niekaip neina iš galvos pesimistinių nuotaikų išmušti, o va dėl melionų nesijaudinu anei kiek
aš sėčiau dėl vienos priežasties - nemanau, kad gaučiau pirkti norimos veislės daigų, o bet kokių nelabai valgomų pumpkin nėr prasmės auginti. ir man gali reikėt atsėt, nes nuo sekmadienio kai pasodinau dar nemačiau, o šiąnakt susapnavau, kad zuikiai nugraužė
Aš šiandien įkišau 10 sėklų cukinijų, nes iš sėjimo ankstesnio cukinijų nė vienos čia neišdygo, sėjau per motinos dieną man rodos. O kitam LT gale ant durniaus įkišau 3 sėklas mėnesiu ankščiau ir dabar 2 gražuolės auga
Aš sodinau iš daigų cukinijas jau didokas tokias, bet kad nieko gero matau, tai šalia sukišau po kelias naujas, jau sudygo. Gražios tokios, nepalyginsi su tom piepenom
Arbūzai mano suvargę , ypač tas, kuriam nušniojau viršūnę, kaži arišgyvens. Gal dabar kai palijo jam patiks, NES TOKS JAUSMAS,KAD arbūzai paskelbė karą. Ale nesiruošiu kariaut - ramiai ir taikiai lauksiu jų derėjimo, nenorės patys kalti