Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

Arbūzai auga juodos agro 50x50 cm skiautėse. Kad kažkas labai labai geriau, neteikčiau, nors ir ne blogiau, aišku. Po keliais gyvena skruzdės.
Labai labai geriau - lysvės dengimas agroplėvele iš viršaus. Čia jau akivaizdu, vienareikšmiškai.
QUOTE(lota @ 2014 06 10, 21:12)
O nė viena neauginat arbuzų ar melionų juodoj plėvelėj? As buvau pasodinusi taip kaip braskes, bet pasirodo jiems per karsta, vidurdieni isgriudavo suglebe, tai teko nulupt. Galvoju per mazi jie dar buvo, aplink tiek daug lapais neuzdengto juodo ploto, tai ir uzkaisdavo. Galvoju gal vel bandyt paklot kai atšals, atrodo taip faina jiems šilumamegiams turetu buti 😊 gal bandet?

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 10, 22:15)
Pas ją ... delegacijom važiuoja. Autobusais.Nei vieno neišvaro  ir tuščiom nepaleidžia schmoll.gif

ugu, ne taip kaip pas kai ką.. Alytuj cool.gif Buvau šeštadienį užsukus - nieks nelaukia, nieks nesutinka. Pavažinėjau, pažioplinėjau - neradau nei vienos forumietės anei puikiųjų jų šiltnamių. Net paklydus buvau blink.gif Gerai, kad telefone navigacija yra, išgelbėjo, bo net kelio nebuvo pas ką paklaust blink.gif Nevažiuosiu daugiau schmoll.gif
Atsakyti
parodau savus moliūgėlius, cukinijas ir suvargusius arbūziokus bei melionus, tikiuos, kad palaiščius dilgėlėm atsigaus
user posted image
screenshot
user posted image
image sharing
user posted image
upload images
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 06 11, 10:47)

moliūgai kokie dideli bigsmile.gif
Atsigaus tie arbūzai tikrai. Pernai juk gerai užaugo, užaugs ir šiemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 06 11, 10:47)
parodau savus moliūgėlius, cukinijas ir suvargusius arbūziokus bei melionus, tikiuos, kad palaiščius dilgėlėm atsigaus

Gražūs moliūgai smile.gif Pas man kažko jie truputėlį pašviesėję, tokie ne sodriai žali, tai pamaitinau ir aš juos dilgėlių raugu. Tik mąstau dėl melionų, man rods užgoš cukinijos juos kai paaugs ir sulapos g.gif

Aš bandau melionus auginti lauke ir šiltnamy. Tai šiltnaminiai šiuo metu žymiai greičiau auga nei lauke esantys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 11, 09:08)
ugu, ne taip kaip pas kai ką.. Alytuj  cool.gif  Buvau šeštadienį užsukus - nieks nelaukia, nieks nesutinka.

blink.gif Nu tai ko neužėjai tadu?Aš gi prie Nemuno ,tik va,navigacija, tai nerastų g.gif Nėr mano sklypo ten,bo pėsčiųjų taku važiuojam.Nervinam visus dviratininkus juodai biggrin.gif

O ko tu tokiu čiudnu laiku pas mus važinėji?Arbūzų taigi dar neturi g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 11, 14:04)
blink.gif Nu tai ko neužėjai tadu?Aš gi prie Nemuno ,tik va,navigacija, tai nerastų  g.gif Nėr mano sklypo ten,bo pėsčiųjų taku važiuojam.Nervinam visus dviratininkus juodai  biggrin.gif

O ko tu tokiu čiudnu laiku pas mus važinėji?Arbūzų taigi dar neturi g.gif ...

buvau aš prie to Nemuno. Nu bandžiau navigacijon įvesti 'Adija', bet tikrai kažkodėl nerado unsure.gif Turbūt tie dviratininkai trukdo.
Ale matai.. draugė.. be arbūzų tai jau nėr ko nė rodytis.. aš gal tavo limončikų gelbėt važiavau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 11, 15:21)
buvau aš prie to Nemuno. Nu bandžiau navigacijon įvesti 'Adija', bet tikrai kažkodėl nerado  unsure.gif 

Nu tai žiopla, reikėjo vest adija5 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 11, 14:23)
Nu tai žiopla, reikėjo vest adija5 biggrin.gif

nu čia kas dabar?? blink.gif Mano navigacija protinga, pradžią žodžio vedant variantus paslaugiai pasiūlo. Nei adijos5, nei 15, nei 500 nebuvo schmoll.gif Reiktų Alytui susiimt ir įtraukt jos sklypą į lankytinų vietų sąrašą, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 11, 15:49)
  Reiktų Alytui susiimt ir įtraukt jos sklypą į lankytinų vietų sąrašą, sakyčiau.

Nu dar ko blink.gif Aš kiekvieną savaitgalį draugų ir draugių neatsiginu su savo šašlykais. O anie mano žalumynus ryja doh.gif Neatbaidau nei darbu užkraudama,kol tie mėsgaliai kepa.Savų nespėju vaikyt,tai dar man svetimų lankytojų užkrauk...
Ale tu užeik,kai būsi ax.gif .Dzin man tie arbūzai...Turi geriau,žinau žinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.Mano melionas auga durpiu meisia,turi jau maza melioniuka wub.gif .Norejau persodint i darza i darzo zeme bet kai pamaciau kad burbuliuka turi tai pabijojau.Ar nepakens persodinimas burbuliukui ar taip ir palikt maise? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 11, 15:03)
Aš kiekvieną savaitgalį draugų ir draugių neatsiginu ... anie mano žalumynus ryja  doh.gif 

ach va kas viską pas tave nuryja. O tu sraiges Nemunu plukdai g.gif
Papildyta:
QUOTE(rionka @ 2014 06 11, 15:12)
Sveikos.Mano melionas auga durpiu meisia,turi jau maza melioniuka wub.gif .Norejau persodint i darza  i darzo zeme bet kai pamaciau kad burbuliuka turi tai pabijojau.Ar nepakens persodinimas burbuliukui ar taip ir palikt maise? g.gif

nemėgsta melionai persodinimo. Nebent jei vazoniuke, kai šaknų priaugę daug, išsikelia beveik nesusijudindami. O iš maišo gal netraukit. Maišas didelis? Jei ką, galėsit skylę apačioj šaknims padaryt.
Atsakyti