Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(saintlina @ 2014 06 11, 15:49)
nu čia kas dabar??  blink.gif  Mano navigacija protinga, pradžią žodžio vedant variantus paslaugiai pasiūlo. Nei adijos5, nei 15, nei 500 nebuvo  schmoll.gif  Reiktų Alytui susiimt ir įtraukt jos sklypą į lankytinų vietų sąrašą, sakyčiau.

Tada persiprašau Tavo navigacijos 4u.gif biggrin.gif nežinau, kaip su Alytum, bet Tavo sklypas su suaugusiais arbūzais turbūt iš palydovo būtų matomas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 11, 16:19)
ach va kas viską pas tave nuryja. O tu sraiges Nemunu plukdai  g.gif
Papildyta:
nemėgsta melionai persodinimo. Nebent jei vazoniuke, kai šaknų priaugę daug, išsikelia beveik nesusijudindami. O iš maišo gal netraukit. Maišas didelis? Jei ką, galėsit skylę apačioj šaknims padaryt.

maise mazdaug 25-30l.durpiu g.gif
Atsakyti

Sveikos, taip džiaugiausi melionais šiltnamy, žydi, užmezgė burbuliukų, o dabar jie man gelsta ir krinta g.gif > Kas ne taip, taip gražu man juos stebėti kaip auga, o čia pradėjo gelsti doh.gif
Atsakyti
help help.gif
lauke persodintus daigelius užpuolė balti kirmeliukai, pagriaužia stiebelio dalį esančią po žeme, jau netekom 10 augaliukų verysad.gif kas cia tokie ir kaip su jais kovoti? umn.gif
Atsakyti
Porą, trejetą savaičių ir cukinijų sezonas prasidės essen.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 06 11, 23:26)
Porą, trejetą savaičių ir cukinijų sezonas prasidės  essen.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 06 11, 23:26)
Porą, trejetą savaičių ir cukinijų sezonas prasidės  essen.gif

o aš jau šį savatgalį planuoju pradėt. Nes praeitą sekmadienį jau buvo maža cukinukė numetusi jau ir žiedelį. Tai per savaitę manau šiek tiek paaugs dar ir užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2014 06 11, 21:07)
help  help.gif
lauke persodintus daigelius užpuolė balti kirmeliukai, pagriaužia stiebelio dalį esančią po žeme, jau netekom 10 augaliukų  verysad.gif  kas cia tokie ir kaip su jais kovoti?  umn.gif

gal pabandykit stipresniu kalio permanganato tirpalu paliet unsure.gif
Svogūnus, česnakus druskos tirpalu lieja (kibirui stiklinė druskos). Nežinau, kaip moliūgai ar arbūzai į druską reaguotų, niekad jų nieks negraužė pas mus.
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 06 11, 20:22)
Sveikos, taip džiaugiausi melionais šiltnamy, žydi, užmezgė burbuliukų, o dabar jie man gelsta ir krinta  g.gif > Kas ne taip, taip gražu man juos stebėti kaip auga, o čia pradėjo gelsti doh.gif

Tikriausiai bitutės neatliko savo darbo- neapdulkino, todėl ir krenta. Aš pernai dirbtinai pasiėmus vyriškus žiedelius paskutendavau moteriškus, tai pavyko po vieną kitą užauginti. smile.gif
Atsakyti
Yerena, oho thumbup.gif
Aviacija, tavo cukinija gal šiltnamyje?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 12, 09:59)
Yerena, oho thumbup.gif
Aviacija, tavo cukinija gal šiltnamyje?

nu kad ne - lauke biggrin.gif tuo pačiu metu sėta romanesco dar neaugina cikinijų. Čia gal kokios ankstyvesnės g.gif nes tiek uošvijoj, tiek pas mamką jau sekmadienį mačiau tokias paaugusias. Tai kitai savaitei jau galvoju daryti įdarytas cukinijas su faršu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 12, 08:50)
gal pabandykit stipresniu kalio permanganato tirpalu paliet  unsure.gif
Svogūnus, česnakus druskos tirpalu lieja (kibirui stiklinė druskos). Nežinau, kaip moliūgai ar arbūzai į druską reaguotų, niekad jų nieks negraužė pas mus.

va ir nežinom ka bedaryt, už tai kad kelio permanganatu nudegint bijom, o i druska gali irgi sureaguoti kaip nors ne taip, su deciu purkšti irgi neaišku kaip nes kirmėliukai tai po žeme esančią stiebelio dalį krampo.. ir patys ten pat tūno, kaži kiek jiems kibtų.. žodžiu košmaras doh.gif
Atsakyti