Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

mums vakar D tokius dalino doh.gif gerai kad nedaug ju buvo,zalos jokios nepridare rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2014 06 24, 18:39)
Gal po birželio 23-iosios stratifikacijos cukinija labai greitai sužydės?

blink.gif nenušalo?
Atsakyti
QUOTE(linksma @ 2014 06 24, 21:02)
blink.gif  nenušalo?

Tiesiog rankomis tą žiemos atributą nuo augalų nuimdinėjau ir laisčiau šaltu vandeniu.Įtariu, kad moliūgai ir cukinijos manė, kad man visai smegenai susisuko, toks drėgmės perteklius, o aš dar su laistytuvais šlaistausi aplinkui.Šiandien minėtos kultūros nerodė jokių nušalimo požymių.Mano didingi planai užsiauginti didžiuuuuuulį cukinijų ir moliūgų derlių,švelniai tariant,bliūkšta, bet dar tikiuosi ilgo ir šilto rudens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2014 06 24, 22:14)
Tiesiog rankomis tą žiemos atributą nuo augalų nuimdinėjau ir laisčiau šaltu vandeniu.Įtariu, kad moliūgai ir cukinijos manė, kad man visai smegenai susisuko, toks drėgmės perteklius, o aš dar su laistytuvais šlaistausi aplinkui.Šiandien minėtos kultūros nerodė jokių nušalimo požymių.Mano didingi planai užsiauginti didžiuuuuuulį cukinijų ir moliūgų derlių,švelniai tariant,bliūkšta, bet dar tikiuosi ilgo ir šilto  rudens smile.gif

o kodel saltu o ne siltu vandeniu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 06 24, 22:50)
o kodel saltu o ne siltu vandeniu? blush2.gif  g.gif

taigi stresa augalams sukelsi su staigiom temp.kaitom ax.gif ponios arbuzienes,o jeigu visus moliuginius dabar razormino tirpalu palaistyciau?gal atkustu ?
Atsakyti
Merginos, ar galima dar set moliuga? ar jau labai per velu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2014 06 25, 09:06)
Merginos, ar galima dar set moliuga? ar jau labai per velu?  4u.gif

22diena pasejau dar cukiniju ir moliugu hokaido,bei mazesniu veisliu no name.cukinijos uzaugs,o va su moliugais g.gif bet del to ir sejau nedidelius,nors faunai nesubrendeliu gal priaugs rolleyes.gif vakar per LRTradija dedulis snekejo,tai zadejo nuo liepos pradzios 3savaites dideliu karsciu ir lietaus nuli. blink.gif sako,''dabar verkiam ,kad per daug lietaus,liepa verksim ,kad jo reik g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 25, 09:17)
22diena pasejau dar cukiniju ir moliugu hokaido,bei  mazesniu veisliu no name.cukinijos uzaugs,o va su moliugais g.gif bet del to ir sejau nedidelius,nors faunai nesubrendeliu gal priaugs rolleyes.gif vakar per LRTradija dedulis snekejo,tai zadejo nuo liepos pradzios  3savaites dideliu karsciu ir lietaus nuli. blink.gif sako,''dabar verkiam ,kad per daug lietaus,liepa verksim ,kad jo reik g.gif

Aciu 4u.gif bandysiu tada dar 1 rusi ikist, pasidaiginsiu pries tai 4u.gif
Atsakyti
Romanesco su visu žiedu nugelto. Tiksliau užvakar buvo žalia, jau džiaugiausi, kad nužydėjus turėsiu, bet vakar apžiūrėjau, kad jau geltona ta užuomazga , o žiedas taip ir neišsiskleidė g.gif
Atsakyti

pavėlavot... 4u.gif
Atsakyti

Dar vis laikau kelis sudygusius noname, galiu kelis iskast, jei sostine tinka :-)
Atsakyti
pomidorai2.gif Sakiau,kad prasta vasara bus.Taip augusi kaimyne sake del ankstyvo griaustinio. Buvau užklausta,kokia prasta,bet detalizuoti tada nesugebejau. Lyg ir verkti nera ko,bet ir džiaugtis -nelabai schmoll.gif .Ne tas,ir gana doh.gif
Atsakyti