Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 17, 17:55)
Atsirado pas ja kojos storos biggrin.gif tikrai jos nestoros . Mano pilvas kazko padideji biggrin.gif snd neisiunsportuot nes su gerkle prastai . Jau penkta diena kaip nesportuoju , na bet rytoj grysiu . Ir pradesiu vel daug begioti smile.gif)

taip atrodo biggrin.gif ,su tavo palyginus,tai bombos lotuliukas.gif .O as nuo sestadienio nesportuosiu 4d.,isvaziuosim,tai nelabai patenkinta biggrin.gif .
Atsakyti
Kaip jums si fitneso dalyve doh.gif ,baisu,anoreksike kazkokia,paziurekit foto iki galo,kur ji sportuoja.
Atsakyti
Na pasifotkinau ir as snd smile.gif imeciau i albuma.

Salt, labai gerai atrodo thumbup.gif Niekas nestora pas tave. cm viska pasako mirksiukas.gif

O del tu koju pasiziurek pas mane kokios biggrin.gif Kazkaip gyvai, judesyje, jos nera tokios storos, nors ir nekudos. Ir siaip, na pasisuk vienaip, pasisuk kitaip, jau visai kitas vaizdas. As nemoku pozuoti, blyn salta namie, nelabai buvo noro staipytis pries veidrodi pusplikei biggrin.gif

Ramune, Linijoje as smile.gif Gal ir tu ten pat?

Kvyka, virsus pas mane panasus irgi siaura krutines lasta, bet man kazkaip grazu biggrin.gif Tik liemuo pas mane 60, o klubai buvo 92 cm, cia per storiausia vieta. Reiktu dabar pasimatuoti, gal kas pasikeite. Ir ugis mano 1.61 cm pasirodo. Treneris, kai riebalus matavo ir ugi pamatavo, pasirodo susitraukiau nuo mokyklos laiku biggrin.gif Tada buvo 1.63 cm.

Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 18:48)
Kaip jums si fitneso dalyve doh.gif ,baisu,anoreksike kazkokia,paziurekit foto iki galo,kur ji sportuoja.

Kad nieko neimetai i ka paziureti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 17, 19:09)
Na pasifotkinau ir as snd smile.gif imeciau i albuma.

Salt, labai gerai atrodo  thumbup.gif Niekas nestora pas tave. cm viska pasako  mirksiukas.gif

O del tu koju pasiziurek pas mane kokios biggrin.gif Kazkaip gyvai, judesyje, jos nera tokios storos, nors ir nekudos. Ir siaip, na pasisuk vienaip, pasisuk kitaip, jau visai kitas vaizdas. As nemoku pozuoti, blyn salta namie, nelabai buvo noro staipytis pries veidrodi pusplikei biggrin.gif

Ramune, Linijoje as smile.gif Gal ir tu ten pat?

Kvyka, virsus pas mane panasus irgi siaura krutines lasta, bet man kazkaip grazu biggrin.gif Tik liemuo pas mane 60, o klubai buvo 92 cm, cia per storiausia vieta. Reiktu dabar pasimatuoti, gal kas pasikeite.  Ir ugis mano 1.61 cm pasirodo. Treneris, kai riebalus matavo ir ugi pamatavo, pasirodo susitraukiau nuo mokyklos laiku biggrin.gif Tada buvo 1.63 cm.

Grazus pilvukas smile.gif lb nu aplamai puikiai atrodai smile.gif as cia viena su storu liemeniu biggrin.gif 69 lotuliukas.gif as snd nugara fotkinaus , nu blyn plati ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 17, 20:30)
Kad nieko neimetai i ka paziureti biggrin.gif
Papildyta:

Grazus pilvukas smile.gif lb nu aplamai puikiai atrodai smile.gif as cia viena su storu liemeniu biggrin.gif 69  lotuliukas.gif  as snd nugara fotkinaus , nu blyn plati ji biggrin.gif

Geras lotuliukas.gif ,galvojau,kad imeciau lotuliukas.gif .
Va: http://www.klubas.lt...e.d?id=65047405

Mergos,baikit meluoti,viena su klubais neva placiais,kita su liemeniu biggrin.gif ,tik kazko nesimato tu cm. biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 17 birželio 2014 - 20:52
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 21:48)

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 22:49)
Geras  lotuliukas.gif ,galvojau,kad imeciau lotuliukas.gif .

Mergos,baikit meluoti,viena su klubais neva placiais,kita su liemeniu biggrin.gif ,tik kazko nesimato tu cm. biggrin.gif .

hmmm... o cia raumenukai pas ja kur?.. As turbut nesuprantu dar to sporto doh.gif
Krc susidedu papus, sumazinu leskas ir galiu eiti ir as ten fitnesiauti . Nu mano rankos daugiau turi raumenines mases (man taip atrodo) blush2.gif As gal tikrai nesuprantu, bet... nu kukibuki, kur grozis sudziuvusiose rankose? g.gif
Atsakyti
jurgita,labai grazu,kokie pasikeitimai greiti bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 06 17, 20:55)
hmmm... o cia raumenukai pas ja kur?.. As turbut nesuprantu dar to sporto  doh.gif
Krc susidedu papus, sumazinu leskas ir galiu eiti ir as ten fitnesiauti . Nu mano rankos daugiau turi raumenines mases (man taip atrodo)  blush2.gif As gal tikrai nesuprantu, bet... nu kukibuki, kur grozis sudziuvusiose rankose?  g.gif

As manau,kad mes cia visos galim eiti i fitnesa vietoj jos lotuliukas.gif ,raumenu pas ja nerasta,nusibadavusi moteriske,sporto nei laso nesimato,jokiu raumenu,baisu.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 17, 22:30)

Grazus pilvukas smile.gif lb nu aplamai puikiai atrodai smile.gif as cia viena su storu liemeniu biggrin.gif 69  lotuliukas.gif  as snd nugara fotkinaus , nu blyn plati ji biggrin.gif

va imeciau i albuma fotke grynai is priekio biggrin.gif O tai kai pasisuku vis kitaip atrodo.

Tad... tobulos figuros neturesiu (simetriskos pagal krutine biggrin.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 06 17, 21:05)
va imeciau i albuma fotke grynai is priekio biggrin.gif O tai kai pasisuku vis kitaip atrodo.

Tad... tobulos figuros neturesiu (simetriskos pagal krutine biggrin.gif ) biggrin.gif

Tu man vis tiek tokia miniatiurine atrodai smile.gif,klubai siauri tongue.gif,liemuo grazus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 23:14)
Tu man vis tiek tokia miniatiurine atrodai smile.gif,klubai siauri tongue.gif,liemuo grazus smile.gif .

ech, puiki palaikymo komanda cia biggrin.gif

Jei tiesiai sviesiai, man apatine dalis labiau patinka. Jei reiktu rintkis, ar mazinti apatine derinant prie virstuines, ar atvirksciai, tai pasididinciau virsutine dali ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 06 17, 21:16)
ech, puiki palaikymo komanda cia biggrin.gif

Jei tiesiai sviesiai, man apatine dalis labiau patinka. Jei reiktu rintkis, ar mazinti apatine derinant prie virstuines, ar atvirksciai, tai pasididinciau virsutine dali  ax.gif  ax.gif  ax.gif

As virsutine irgi pasididinciau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 19:49)
Geras  lotuliukas.gif ,galvojau,kad imeciau lotuliukas.gif .

Moterytei demesio trukumas i sale be staniko speniai per aukstai kazkodel ,jau kad turi silikonus tai jau viskas doh.gif
Atsakyti