Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Pumpum, kiek ten ant klubu uzsimetus buvai, kur foto ydejus? 4u.gif
Pavydziu, kas turi laibesny liemeny ir israiskingus klubus - as tiesi kaip stabaras, liemuo tiek pat kiek klubai doh.gif Jokiu formu doh.gif Ziuresim, ka nulipdyt is saves iseis ax.gif
Jauciu skausma tarp kaklo ir peties blink.gif Nezinau, ar nuo ventiliatoriu sporto klube ar kazka sujudinau vakar tokius atsispaudimus darydama g.gif

user posted image

Patepiau tepalo g.gif Ar galiu eit y sale tik kojas ir kardio daryt iki kol praeis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 17, 08:13)
Pumpum, kiek ten ant klubu uzsimetus buvai, kur foto ydejus? 4u.gif
Pavydziu, kas turi laibesny liemeny ir israiskingus klubus - as tiesi kaip stabaras, liemuo tiek pat kiek klubai doh.gif Jokiu formu doh.gif Ziuresim, ka nulipdyt is saves iseis ax.gif
Jauciu skausma tarp kaklo ir peties blink.gif Nezinau, ar nuo ventiliatoriu sporto klube ar kazka sujudinau vakar tokius atsispaudimus darydama g.gif

user posted image

Patepiau tepalo g.gif Ar galiu eit y sale tik kojas ir kardio daryt iki kol praeis? g.gif

60kg smile.gif bandysiu 70kg kitą treniruotę, nes 4 serijas padariau ir nesijaučiau per daug nusižudžius biggrin.gif
Žiūrėk koks tas skausmas, jei uždegiminis tai gal palaukčiau dienelę, o jei neuždegiminis tai mėginčiau eiti. Esu ėjus su kaklo skausmu kai nugulėjau per naktį baisiai ax.gif
Atsakyti
Pasifotkinau siandien truputi,kad matyciau ar yra skirtumas,kad sukudus matosi,bet man dar daugiau ryskumo norisi,bet presu jau patenkinta,nors su pumpum tikrai nesilygiuoju blush2.gif .Einu ikelsiu kelias,bet pati pafotkinau,tai kaip visada,truksta ryskumo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 13:58)
Pasifotkinau siandien truputi,kad matyciau ar yra skirtumas,kad sukudus matosi,bet man dar daugiau ryskumo norisi,bet presu jau patenkinta,nors su pumpum tikrai nesilygiuoju blush2.gif .Einu ikelsiu kelias,bet pati pafotkinau,tai kaip visada,truksta ryskumo doh.gif .

Tavo LABAI grazi figura swoon.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 17, 14:26)
Tavo LABAI grazi figura  swoon.gif

lotuliukas.gif aciu,Ramune 4u.gif .
Atsakyti
j-urgit-a , o kur tu Kaune sportuoji- jeigu ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 12:58)

thumbup.gif nei atimk nei pridek , atrodai puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 17, 01:18)
Kvyka,o kiek cm pas tave liemuo ir klubai? As kaip tik dziaugiuosi plonu liemeniu ir placiais klubais biggrin.gif Tada tokios moteriskos formos atrodo smile.gif

tikrai nera grazi ir moteriska israiskinga figura.. plonas liemuo gerai, kai ir krutine atitinkama...

PAs mane:
PEr krutine 76 cm
Po krutine 68 cm
Liemuo 66 cm
PEr klubo kauliukus, kurie siek tiek kyso 85 cm
ir per siknike-leskas (stovint is priekio storiausia vieta matoma) 95 cm...

Tad... 95 cm su 76 cm krutine.... Iskart po pazastimi pamatavus 79 cm... Tad velniop toki plona liemeni ir krutines lasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 17, 17:10)
thumbup.gif  nei atimk nei pridek , atrodai puikiai wub.gif

Aciu,Karalinda 4u.gif ,apziurejau tuo paciu ir tavo foto,ech,pavydu,kokia tu ryski wub.gif .

QUOTE(kvyka @ 2014 06 17, 17:11)

Tad... 95 cm su 76 cm krutine.... Iskart po pazastimi pamatavus 79 cm... Tad velniop toki plona liemeni ir krutines lasta  lotuliukas.gif

Tu tokia kudute,ir tokie klubai?Neatrodo taip schmoll.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Deja... biggrin.gif tinkamas rakursas fotkinant. Geras liemenukas su puschap lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 06 17, 17:46)
Deja... biggrin.gif tinkamas rakursas fotkinant. Geras liemenukas su puschap  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kodel mano klubai toookie dideli atrodo nuotraukuose unsure.gif ?Niekaip nesuprantu,kojos irgi storokos,liemuo,bet realiai tikrai taip nera biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 16:50)
O kodel mano klubai toookie dideli atrodo nuotraukuose unsure.gif ?Niekaip nesuprantu,kojos irgi storokos,liemuo,bet realiai tikrai taip nera biggrin.gif .

Atsirado pas ja kojos storos biggrin.gif tikrai jos nestoros . Mano pilvas kazko padideji biggrin.gif snd neisiunsportuot nes su gerkle prastai . Jau penkta diena kaip nesportuoju , na bet rytoj grysiu . Ir pradesiu vel daug begioti smile.gif)
Atsakyti