Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 17, 21:48)
Moterytei demesio trukumas i sale be staniko speniai per aukstai kazkodel ,jau kad turi silikonus tai jau viskas  doh.gif

Na zinai,ne jauna jau,reikia kazkaip demesio sulaukti doh.gif .O kad silikonai,tai tikrai,pati pasakojo,nieko pries juos neturiu,bet kad be liemeneles vaiksto,tai slykstu.
Atsakyti
*Salt* tavo figura tai ledine wub.gif kaip mano vyras pasakytu- atsiduociau nedraugaves lotuliukas.gif

O Jurgita, kokie tavo pasikeitimai, negaliu patiketi, kad taip galima per toki trumpa laika thumbup.gif thumbup.gif super, atrodai nuostabiai wub.gif zaviuosi wub.gif as ziurejau i tavo pirmas foto, kai tavo figura primena manaja biggrin.gif
Man rodos , kad ir man reikia tokio pat sporto plano kaip tavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 17, 22:04)
*Salt* tavo figura tai ledine  wub.gif  kaip mano vyras pasakytu- atsiduociau nedraugaves  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif .Priimsiu tai,kaip komplimenta lotuliukas.gif .
Atsakyti
Patiko šis informatyvus video. Trumpai ir aiškiai apie fitnesą,rezultatus, moterų treniruotes mitus ir pan...
https://www.youtube....h?v=PH3pzo-zKds
Atsakyti
Pažiūrėjau į albumėlį, tobulos visos!
Atsakyti
Aciu, panos 4u.gif Mityba vos pakoregavau, beveik ismeciau majoneza, daugiau vaisiu darzoviu, bet vasara man lengva taip maitintis. Dar butu gerai naktinius valgymus ismesti, tada ir rezultatu sulaukciau, ko noriu. Visa beda siknoje pas mane, ten daug riebalo, ir slaunys dar riebalines. O siaip daugiau maziau buciau patenkinta jau. Virsus ryskeja po truputi, idomu kaip pasikeisiu dar po kokio 1.5 men biggrin.gif

Kaip baisiai ta fitnesiste atrodo, jau kaip isdziuvo, nieko neliko tik papai. Bet tie papai dabar taip neproporcingai ziurisi su visu likusiu kunu doh.gif Ja per tv kazkada rode, gal ziema ar rudeni, tai dar buvo raumenuku daugiau. Dabar jau tik skura ir kaulai, reiktu jai svorio priaugti tikrai, graziau atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 17, 21:49)
Geras  lotuliukas.gif ,galvojau,kad imeciau lotuliukas.gif .
Va: http://www.klubas.lt...e.d?id=65047405

Mergos,baikit meluoti,viena su klubais neva placiais,kita su liemeniu biggrin.gif ,tik kazko nesimato tu cm. biggrin.gif .

Sita ir man negrazi, jau ankciau maciau jos foto, tai krito i akis aisku pirmiausia dirbtini papai, vienas spenelis gerokai auksciau nei kitas, aisku, perdetas dar afisavimas tu papu, na ir apskritai, dirbtina, vulgari moteriske schmoll.gif
Atsakyti
Siandien prabegau 11 km bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 18, 19:48)
Siandien prabegau 11 km  bigsmile.gif biggrin.gif

Saunuole,mano su greitaja is karto isveztu lotuliukas.gif .Neistverminga as visai.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 18, 18:54)
Saunuole,mano su greitaja is karto isveztu lotuliukas.gif .Neistverminga as visai.

Na as ir paejau ne vien begu , skaudet kaulai pradejo ( antkauliai) jai ne jie buciau dar begus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 18, 20:13)
Na as ir paejau ne vien begu , skaudet kaulai pradejo ( antkauliai) jai ne jie buciau dar begus wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 18, 21:48)
Siandien prabegau 11 km  bigsmile.gif biggrin.gif

Saunuole, as dar kolkas tik 8 km iveikiu wink.gif bet daugiau demesio skiriu ne km, o prebegtam laikui... smile.gif geriau letas ir ilgesnes Trukmes Begimas , kad degtu man riebalas biggrin.gif
Atsakyti