Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Dupcė +3cm per pusmetuką yahoo.gif ploja.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 26 birželio 2014 - 17:02
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 26, 16:02)
Dupcė +3cm per pusmetuką  yahoo.gif  ploja.gif  assa.gif

thumbup.gif nu super smile.gif)
Atsakyti
Kas sumazinti nori,kas padidinti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 26, 16:12)
Kas sumazinti nori,kas padidinti biggrin.gif .

As nenoriu sumazinti , bet nenoriu ir padidinti smile.gif noriu tik kad auksciau ji butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 26, 17:21)
As nenoriu sumazinti , bet nenoriu ir padidinti smile.gif noriu tik kad auksciau ji butu biggrin.gif

Cia as noriu biggrin.gif ,o tau tikrai to nereikia,negrazu ,kai moterys neturi iskylumu blush2.gif .
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
na po visų diplomų, ceremonijų, balių, pasigavau peršalimuką. Užsisakiau programą, ale vis koją pakiša kas įsivažiuoti. Apžiūrėjau albumuką, puikūs pokyčii, bus gėda prisiduoti, tikrai nestovit vietoje thumbup.gif labai įsiminė Jurgita, tikrai kad išduok programą biggrin.gif matyt labai tau tinka, ryškus progresas, labai išdailėjusi figūra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
nebuvau įkėlusi? konkreti motyvacija thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Siandien isitikinau, kad mano veidrodis yra melagis. Paprasiau vyro, kad nufotografuotu mane su maudymosi kostiumeliu ir likau apsalus. Is priekio ir sono dar puse velnio, bet is nugaros kokie kumpiai and juosmens... Fui sad.gif O svoris kaip ikaltas nors sportavau visa savaite kaip patrakus. Suprantu, kad negali tiketis kazko uau, na bet bent pora simtu gramu gi galejo sumazet, a? Cm irgi nejuda, kas be ko (na cia ir nesitikiu nieko taip greit).
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 27, 10:58)
O svoris kaip ikaltas nors sportavau visa savaite kaip patrakus. Suprantu, kad negali tiketis kazko uau, na bet bent pora simtu gramu gi galejo sumazet, a? Cm irgi nejuda, kas be ko (na cia ir nesitikiu nieko taip greit).

Kokia savaite, cia metus sau paskirkit sportui ir pasieksit norimu rezultatu smile.gif Kaip as sakau, ne per diena priedziau tuos kilus, ne per diena ir numesiu. O sportavimas kaip patrakus atnes tik nuovargy ir nusivylima rezultatais, kuriu nebus nesusitvarkius mitybos. Svorio metimas tai yra visuma - maistas, sportas, pozityvas, kantrybe, sveikas protas, zinios. Jei norisi kuo greiciau ir bet kokia saskaita mest svory ( raumenu mazejimo ir t.t.), tai jau geriau ant grikiu dietos sedet - svoris nukris, ale veidrodis vistiek nedziugins. Nesitikekit greitu rezultatu, nepasiduokit, susitvarkykit gyvenimo buda ir tikrai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet mane labai prajuokino "sportuoju jau savaitę" lotuliukas.gif po 3mėn jei nesimatys rezultatų tai tuomet ir sunerimkit
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 27, 10:07)
Kokia savaite, cia metus sau paskirkit sportui ir pasieksit norimu rezultatu smile.gif Kaip as sakau, ne per diena priedziau tuos kilus, ne per diena ir numesiu. O sportavimas kaip patrakus atnes tik nuovargy ir nusivylima rezultatais, kuriu nebus nesusitvarkius mitybos. Svorio metimas tai yra visuma - maistas, sportas, pozityvas, kantrybe, sveikas protas, zinios. Jei norisi kuo greiciau ir bet kokia saskaita mest svory ( raumenu mazejimo ir t.t.), tai jau geriau ant grikiu dietos sedet - svoris nukris, ale veidrodis vistiek nedziugins. Nesitikekit greitu rezultatu, nepasiduokit, susitvarkykit gyvenimo buda ir tikrai pasiseks 4u.gif

Ne, as per daug myliu save, kad ant grikiu sedeciau ax.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 06 27, 10:49)
Atsiprašau, bet mane labai prajuokino "sportuoju jau savaitę"  lotuliukas.gif  po 3mėn jei nesimatys rezultatų tai tuomet ir sunerimkit

Tai ir mane juokina (nors realiai tai begioju jau pora menesiu ir tik sporto salen grizau pries savaite), bet kai svoris auga, tai matau, kaip jis kasdien lipa gramais. Na noreciau, kad ir zemyn panasiu tempu lapnotu. Juolab, kad ne pirmas kartas kai bandau kazka nukratyt ir niekada nebuvo, kad nejudetu (ir niekada nesilaikiau dietu ta 'dietos' prasme - visada sportas + apsivalgymu apkarpymas). Tris kartus meciau po 12 kg (pirma karta po apsileidimo, kitus du kartus po nestumu). Pagal skaiciukus - kiek kcal suvartoju ir kiek isdeginu, tikeciaus numesti per menesi bent jau kilograma. Taigi per savaite 250g turetu pajudet. Bet matyt amzius - ne jaunyn gi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 26, 21:58)
Siandien isitikinau, kad mano veidrodis yra melagis. Paprasiau vyro, kad nufotografuotu mane su maudymosi kostiumeliu ir likau apsalus. Is priekio ir sono dar puse velnio, bet is nugaros kokie kumpiai and juosmens... Fui sad.gif O svoris kaip ikaltas nors sportavau visa savaite kaip patrakus. Suprantu, kad negali tiketis kazko uau, na bet bent pora simtu gramu gi galejo sumazet, a? Cm irgi nejuda, kas be ko (na cia ir nesitikiu nieko taip greit).

Per pirmas tris savaites kai pradėjau sportuot-ėjau į pliusą. Svorio, apimčių prasme. Kadangi esu nekantri-prisipažinsiu-verkiau tądien. Bet sakiau-nepasiduosiu.
86kg vs 73kg ir nepasiduodam toliau!
Lėtai, bet užtikrintai. mirksiukas.gif
user posted imageHosted on Fotki user posted imageHosted on Fotki

(Šis rezultatas per beveik 5mėn.)
Papildyta:
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 27, 00:06)
Ne, as per daug myliu save, kad ant grikiu sedeciau  ax.gif

Amen! wink.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 27 birželio 2014 - 12:34
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 27, 13:06)
Tris kartus meciau po 12 kg (pirma karta po apsileidimo, kitus du kartus po nestumu).  Pagal skaiciukus - kiek kcal suvartoju ir kiek isdeginu, tikeciaus numesti per menesi bent jau kilograma. Taigi per savaite 250g turetu pajudet. Bet matyt amzius - ne jaunyn gi  rolleyes.gif

Kuo daugiau kartu metat svory ir po to vel vadzias atleidus, jis uzlipa atgal greit ir jy nupurtyt daros vis sunkiau ir sunkiau. As saziningai sportuoju menesy laiko, valgau gan normaliai ( nors ir buna kai ko nederamo kartu du per savaite), svoris nei kiek nenukrito bet is 14 dydzio drabuziu ylindau siandien y 12 sijona smile.gif Taip kad svarstykles salin, geriau apimtis matuot ir dirbt, dirbt, dirbt su savim smile.gif
P.S. Meile sau su maistu neturi nieko bendro 4u.gif
Atsakyti