Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

O Karalinda wub.gif ziuriu I tavo apatite Dali ir seile varva biggrin.gif
Mano ziauriausia vieta yra vidine slaunu puse doh.gif tragedija, uzsidejau snd. Dzinsinius sortus, tai baisu, iskrenta tos rinkutes doh.gif kaip jas sumazinti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 25, 22:11)
Žodžiu taip dirbant ne tik gražios būsit, bet ir naudos gyvenime turėsit kur prireiks kažkurių savybių  ax.gif
p.s. ant treniruoklių rašomi 10 20 30 tikrai nebūtinai yra kilogramai  blush2.gif

Aisku, aciu uz atsakyma 4u.gif Man programa buvo sudaryta daugiausiai su treniruokliais, trx pas mus deja nera. Ziuriu visai jegos apleido, net ydomu pasidare kodel g.gif As siaip noreciau but stipresne, geriau su maziau raumenu, bet bent jegos butu showoff.gif
Teks keist g.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 25, 23:14)
Vajargau, Egliukasz laukia, o aš pamaniusi, kad niekam vistiek nebus įdomu, nes visos turi savo programą-ir nebesirodau. Rytoj rytoj! Įdėsiu su visais paveiksliukais. fitness4.gif  showoff.gif  pioneer.gif

Man visada viskas ydomu, tai tu tik dek ir dek drinks_cheers.gif
Del albumo, na menesy sportuoju, dar nelabai kazko matau g.gif Kelnes laisvesnes, ale leskos vidines didumas blink.gif Turbut pati koja apkudo, bet ten ir liko dar viskas taip baisiai verysad.gif Apimciu nesimatuoju, nesisveriu, nesinori demotyvuot saves ( man del skydliaukes taip lengva numest svory nebus deja kaip tau schmoll.gif ). Tai dar tikrai nenoriu rodytis blush2.gif Gal liepos gale, jeigu apciuopiami stebuklai yvyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 25, 22:11)
p.s. ant treniruoklių rašomi 10 20 30 tikrai nebūtinai yra kilogramai  blush2.gif

o kas dar gali ten buti parasyta, idomu pasidare? smile.gif

Tinute 84, kokios ten rinkes ant slaunu vidines puses? g.gif Man dabar sunkiausia dvigalvi pratreniruoti, noriu, kad pasipustu truputi, kaip pas Karalinda smile.gif

O man neplanuota iseigine nuo sporto, nuo vakar kazkokia bacila kabinasi, galva kvadratine, gerkle skauda, bet rimtai dar neisisirgau, Mb uzkrete doh.gif Dar ir mmm sergu ir abonementas kaip tik baigesi. Viskas viename. Tai i sporta grisiu turbut tik pirmadieni, manau jau busiu sveika smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 25, 22:00)
O Karalinda  wub.gif  ziuriu I tavo apatite Dali ir seile varva  biggrin.gif
Mano ziauriausia vieta yra vidine slaunu puse  doh.gif  tragedija, uzsidejau snd. Dzinsinius sortus, tai baisu, iskrenta tos rinkutes  doh.gif  kaip jas sumazinti....  doh.gif

As zinok dar neatradau dzinsiniu sortu kurie man graziai atrodytu , kazkaip lb isdidina sikna negraziai , ir kojos nesiziuri biggrin.gif aij man nelbai yra kur ju nesiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 26, 07:36)

Nezinau kas, bet pas mane 5 tikrai ne 5 kg sporto klube smile.gif Bet kadangi pakilnoju ir stangas, tai daugmaz jauciu, kiek ten svorio yra plius minus, pagal tai ir orientuojuos g.gif
Atsakyti
Jurgita, pas mane kur turi buti 'tarpas' tarp koju, tai vaizdelis is nugaros nekoks, lasiniu maiseliai kabo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 26, 06:36)

Tinute 84, kokios ten rinkes ant slaunu vidines puses?  g.gif  Man dabar sunkiausia dvigalvi pratreniruoti, noriu, kad pasipustu truputi, kaip pas Karalinda smile.gif

O man neplanuota iseigine nuo sporto, nuo vakar kazkokia bacila kabinasi, galva kvadratine, gerkle skauda, bet rimtai dar neisisirgau, Mb uzkrete  doh.gif Dar ir mmm sergu ir abonementas kaip tik baigesi. Viskas viename. Tai i sporta grisiu turbut tik pirmadieni, manau jau busiu sveika smile.gif

svarai, arba kitais atvejais tiesiog žymi 1 2 3 arba 10 20 30, o kiek ten kg vienas gamintojas težino biggrin.gif nes apėjus per gyvenimą esu n klubų, kiekvienam nors ir rašo tą patį, tenka atsirinkti kiek kaladžių dėtis, nes svoriai skiriasi ir labai
Atsakyti
Aš irgi pastebėjau, kad svoris skiriasi, nors skaičius tas pats. Yra toks treniruoklis (rankoms, nugarai pagrinde), kaip kolona ir iš visų 4 pusių gali daryti tą patį beveik. Tai net ten žiūriu, kas skiriasi. Vienoj pusėj su 3 laisvai viską padarau, kitoj kažkaip su 2 sunku. Galvojau, kad čia man kažkokia sunki diena doh.gif Bet paskui paaiškino, kad kaladėlių storis skiraisi, o skaičiai ir treniruoklis tas pats. Vat kaip būna.
Atsakyti
1. Apsilimas dviraciu. 6 minutes. Lygiai 2-3-2-3-2-3

2. Fitball sumo squat. Rankose 7.5kg. Nugara- atremta i kamuoli. 2 x 20 pritupimu + 20 "pulses" - itupus keliu cm.amplitudej. user posted image

3. Fitball lunge. Po 20 kiekv.kojai. user posted image

4. Back and knee raise. Kelenais suspaudziu kamuoli, rankos uz galvos. Keliu kojas ir tuo paciu pecius. 20 kartu. Ant paskutinio karto sustingstu (peciai atpalaiduoti-kaip paveikslely) ir 30 sekundziu spaudziu kelenais kamuoli kuo stipriau (dreba viskas.)user posted image

5. Fitball hamstring curl. Su viena koja ridenu kamuoli. 2 x 20 kiekvienai kojai. (Sunkuuuu.)user posted image

6. Lying glutes. Nerandu tikslaus paveikslelio. Mano koja su korpusu sudaro 90 laipsniu kampa. Ta prasme- virsutine koja- "ismesta i prieki". Pirstai ziuri zemyn. 50 kartu kelti koja + 50 "pulses" virsuj. Tiek pat kitai kojai. (Kolkas dar dalinu po 30+20)user posted image

7. Irklavimo masina. Kas 30 sekundziu keiciu - rankos, visas kunas, rankos, visas kunas... (is viso- 5 minutes). Greitis apibreztas (tik nezinau ar km per h ar mylia per h. Zodziu visam kunui letai sakyciau- ne maziau kaip 35, rankom- ne maziau kaip 75.)

8. Fitball chest fly. 2 x 20 dideliu mostu ir 2 x 20 "pulses" placioj padety. Sitas geras, nes ne tik, kad labai jauciu rankas, krutine, bet ir liemeni, dar kazka... biggrin.gif (Megstu pratimus, kur "isnaudojama" daugiau...) user posted image

9. Lat pull down. 2 x 20 (20kg). user posted image

10. Steperis. 6 minutes kaitaliojant lygius 6-7-6-7-6-7 (Kolkas padustu- tad darau mazesniais lygiais.)

11. Kojos kaip paveikslely (ore), 20 atsilenkimu paprastai, 20 alkune siekiant priesingo keleno, 20 siekiant kito. Kartoju dar karta.user posted image

12. Leg raises. 2 x 50. user posted image

13. Hyper extension on fitball. 3 x 20. (Tik mano rankos istiestos.)user posted image

Na ir viskas. Ramiai prasitampau, padekoju sau veidrodyje, pagiriu ir keliaunu namo. rolleyes.gif

Na nezinau, man kolkas cia yra ka veikt. Kita diena (ir dar ta pacia) skauda viska nuo A iki Z. Ypac krutines raumenis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 26 birželio 2014 - 13:23
Smagiai tie pratimai su kamuoliu atrodo bigsmile.gif

Kaip manot, ar užtektų figūrai (ypač užpakaliui ir kojoms) paformuoti 2 kartų salėj + 2 kartų trx? Trx'us lankau jau senokai, bet jie labiau bendrą ištvermę man gerina, rezultatus jaučiu, bet nematau. Aiškiai reikia darbo su svoriais.
Atsakyti
Zuzi, faina tavo programa thumbup.gif man irgi butu cia ka veikt. Kelis pratimus ir as darau is cia smile.gif Kaip tau sekas tie fitball lunges?Pas mane salej didelio skersmens kamuolys, neiseina man tos kojos normaliai atremt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 26, 01:49)
Zuzi, faina tavo programa thumbup.gif  man irgi butu cia ka veikt. Kelis pratimus ir as darau is cia smile.gif Kaip tau sekas tie fitball lunges?Pas mane salej didelio skersmens kamuolys, neiseina man tos kojos normaliai atremt g.gif

Fitball lunges- taip, taip, va ko nedarasiau - man neiseina ta koja taip, kaip paveiksley toli "nunest". Treneris kai rode pirma karta tai sake- "kiek gali", tai taip ir darau. Nera lengvi sie pritupimai del to kamuolio butent. Dar kai kojos placiai- ta atrama gera, o kai jos lygiagreciai, viena gale - kita prieky- tai yra ir ka su lygsvara daryt, todel s jauciasi, kad daugiau maziau dirba ir visas korpusas. Nepatogus sis pratimas man, nemegstu as jo. laugh.gif Pries tai dariau po 40 kiekv.kojai, dabar parasyta tik po 20- tai nezinau, ar suklydo, ar kaip cia... g.gif
Na kolkas sunkiausia matyt yra man tie preso pratimai su pakeltom kojom. doh.gif Ir kamuolio ridenimas po savim su viena koja. Tai tas kamuolys dar taikos i sonus pariedet, reikia gerai susikaupt ir sukaupt kiekv.kuno centimetra. blink.gif

Nu jau viskas, padarau sita, ir po maziau nei men.vaziuoju i LT iki rusejo. Ten sporto nebus, bet bandysiu bent keleta pratimuku padaryt namu salygom, kad jau visai taip neprarast formos. g.gif O gyvensiu bent 4 vietose skirtinguse LT galuose- tai nesvajoju net apie kamuolius ir pan. lotuliukas.gif Megausiuos atostogom pas issilgtus zmones ir tiek... ax.gif
Atsakyti