1. Apsilimas dviraciu. 6 minutes. Lygiai 2-3-2-3-2-3
2. Fitball sumo squat. Rankose 7.5kg. Nugara- atremta i kamuoli. 2 x 20 pritupimu + 20 "pulses" - itupus keliu cm.amplitudej.

3. Fitball lunge. Po 20 kiekv.kojai.

4. Back and knee raise. Kelenais suspaudziu kamuoli, rankos uz galvos. Keliu kojas ir tuo paciu pecius. 20 kartu. Ant paskutinio karto sustingstu (peciai atpalaiduoti-kaip paveikslely) ir 30 sekundziu spaudziu kelenais kamuoli kuo stipriau (dreba viskas.)

5. Fitball hamstring curl. Su viena koja ridenu kamuoli. 2 x 20 kiekvienai kojai. (Sunkuuuu.)

6. Lying glutes. Nerandu tikslaus paveikslelio. Mano koja su korpusu sudaro 90 laipsniu kampa. Ta prasme- virsutine koja- "ismesta i prieki". Pirstai ziuri zemyn. 50 kartu kelti koja + 50 "pulses" virsuj. Tiek pat kitai kojai. (Kolkas dar dalinu po 30+20)

7. Irklavimo masina. Kas 30 sekundziu keiciu - rankos, visas kunas, rankos, visas kunas... (is viso- 5 minutes). Greitis apibreztas (tik nezinau ar km per h ar mylia per h. Zodziu visam kunui letai sakyciau- ne maziau kaip 35, rankom- ne maziau kaip 75.)
8. Fitball chest fly. 2 x 20 dideliu mostu ir 2 x 20 "pulses" placioj padety. Sitas geras, nes ne tik, kad labai jauciu rankas, krutine, bet ir liemeni, dar kazka...

(Megstu pratimus, kur "isnaudojama" daugiau...)

9. Lat pull down. 2 x 20 (20kg).

10. Steperis. 6 minutes kaitaliojant lygius 6-7-6-7-6-7 (Kolkas padustu- tad darau mazesniais lygiais.)
11. Kojos kaip paveikslely (ore), 20 atsilenkimu paprastai, 20 alkune siekiant priesingo keleno, 20 siekiant kito. Kartoju dar karta.

12. Leg raises. 2 x 50.

13. Hyper extension on fitball. 3 x 20. (Tik mano rankos istiestos.)

Na ir viskas. Ramiai prasitampau, padekoju sau veidrodyje, pagiriu ir keliaunu namo.

Na nezinau, man kolkas cia yra ka veikt. Kita diena (ir dar ta pacia) skauda viska nuo A iki Z. Ypac krutines raumenis.