RB, abu labai faini. Kojos tavo bais dailios! Pirmasis labiau kasdienai, toks meniškas, o antrasis puošnesnis, didesnei progai.

Ačiū dar kartą visoms už gražius žodžius, kaip miela
ir Tu man, žinok
micefee, tiksliai apibūdinai, pirmasis man toks ir šiaip palakstyti, o antrasis labiau progai kokiai
Išvesiu abu pasivaikščiot būtinai
Su tuo sijonu šioks toks nuotykis gavosi. Jau pastebėjau, kad kartais reikia norimą daiktą/rūbą ir išsvajoti. Dažnai pagalvodavau "noriu gėlėto sijono", bet nieko įdomaus ir man gražaus nerasdavau. Žinau, Ted Baker turi nuostabių gėlėtų rūbų, bet man jų kaina kandžiojasi
Prie tėvų namų atsidarė kažkokia no name parduotuvytė. Įkišau nosį iš smalsumo, nieko labai sudominusio neradau ir jau buvau beišeinanti, tik žiūriu - už prekystalio kabo keli rūbeliai ir tame tarpe - sijonas
Klausiu ar parduodat, o pardavėja sako, nežinau, jis tik vienintelis yra, dydžio nežinau, jei norit - pasimatuokit, reik savininkės paklaust...
Nuėjo, paklausė - kaina juokinga, man atrodo, iš lempos pasakė
Dydis - mano! Kaip griebiau aš jį

QUOTE(*Anila* @ 2014 05 30, 00:48)

micefee, tiksliai apibūdinai, pirmasis man toks ir šiaip palakstyti, o antrasis labiau progai kokiai

Išvesiu abu pasivaikščiot būtinai

Su tuo sijonu šioks toks nuotykis gavosi. Jau pastebėjau, kad kartais reikia norimą daiktą/rūbą ir išsvajoti. Dažnai pagalvodavau "noriu gėlėto sijono", bet nieko įdomaus ir man gražaus nerasdavau. Žinau, Ted Baker turi nuostabių gėlėtų rūbų, bet man jų kaina kandžiojasi

Prie tėvų namų atsidarė kažkokia no name parduotuvytė. Įkišau nosį iš smalsumo, nieko labai sudominusio neradau ir jau buvau beišeinanti, tik žiūriu - už prekystalio kabo keli rūbeliai ir tame tarpe - sijonas

Nuėjo, paklausė - kaina juokinga, man atrodo, iš lempos pasakė

Dydis - mano! Kaip griebiau aš jį

RB, nespejau pamatyt, pasirodyk az

Ne kazin kas, cia pries pora sav darytos foto, bet papletkint galima
Kur as taskuota ( tokis dirzas buvo prie suknios, bet as mastau mest ji lauk
), tai ridikiulis buvo mazas juodas vintazinis, o kur su geltona suknute - taip ir neisejau, susirodziau sau labai jau stora
ir uzsidejau dzinsus
. As taip mastau, kad vistik visokios klostuotos suknios nuo liemens dar labiau " ispucia ", nors stilistai kriausems toki fasona labiausia pataria, bet man ko tais nelabai.....

RB, fantastiski derinukai...grozis tu
be galo patiko abu, bet pirmasis man labiau prie sirdies
nuostabus sijonukas
Stichija, ryskios spalvos jum labai tinka, antrasis labai fainas tik atsegciau megztukeli

Stichija, ryskios spalvos jum labai tinka, antrasis labai fainas tik atsegciau megztukeli

Stichija, man antrasis kaip tik labiau patiko. Toks žaismingas. O burbuliuotai suknelei tikrai nuriščiau tą raudoną kaspiną. Galima kokį rimtesnį, dailesnį diržiuką užsisegti jei norisi liemens įrėminimo.
QUOTE(Shievonne @ 2014 05 31, 13:33)
RB, fantastiski derinukai...grozis tu
be galo patiko abu, bet pirmasis man labiau prie sirdies
nuostabus sijonukas

Ačiū, Shievonne

Pritariu, kad Stichijai labai tinka ryškios spalvos, tik atsegčiau megztuką antrame derinyje

QUOTE(micefee @ 2014 05 31, 13:37)
Stichija, man antrasis kaip tik labiau patiko. Toks žaismingas. O burbuliuotai suknelei tikrai nuriščiau tą raudoną kaspiną. Galima kokį rimtesnį, dailesnį diržiuką užsisegti jei norisi liemens įrėminimo.

Stichija, antras tikrai nuostabus
apskritai tu man labai sexy mergyte!

QUOTE(BlueMoggy @ 2014 05 31, 13:35)
Nu labai dekui, bet as jau greiciau bobyte

QUOTE(Stichija @ 2014 05 31, 12:39)
Ne kazin kas, cia pries pora sav darytos foto, bet papletkint galima
), tai ridikiulis buvo mazas juodas vintazinis, o kur su geltona suknute - taip ir neisejau, susirodziau sau labai jau stora
ir uzsidejau dzinsus
. As taip mastau, kad vistik visokios klostuotos suknios nuo liemens dar labiau " ispucia ", nors stilistai kriausems toki fasona labiausia pataria, bet man ko tais nelabai.....
<...>

<...>
Pirmame tikrai tas raudonas kaspinas nelabai.

O su antraja suknele dailiai atrodote ir gal labiau stambina megztukas ant tokios suknelės, nei ji pati. Megstukas su sagomis ir taip susegtas kaip pas jus atrodo tarsi nesusisegtų, geriau būtų kardiganas apjuostas dirželiu, ar surišamas, jei norisi kažko ant viršaus. Spalva labai "skani" suknelės, man atrdo ji viena išlaisvinta nuo visų megsukų/ švarkelių/ kardiganų atrodytų nuostabiai

Stichija antras derinukas koks grazuolis! Toks vasariskas nuotaika keliantis

QUOTE(Stichija @ 2014 05 31, 19:14)
Stichija, kodėl jūs nuolat ,,plakat" save dėl amžiaus? Mėgaukitės, esat daili, gyvybingumu trykštanti moteris, prie ko čia tas amžius????
Antras derinys, jei atsegtumėt megztinį - labai super.