Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

RB, abu labai faini. Kojos tavo bais dailios! Pirmasis labiau kasdienai, toks meniškas, o antrasis puošnesnis, didesnei progai. smile.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartą visoms už gražius žodžius, kaip miela wub.gif 4u.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 05 30, 00:48)
O,kad pati man esi graži,tai net nereikia sakyti.Pati žinai biggrin.gif

biggrin.gif ir Tu man, žinok friends.gif

micefee, tiksliai apibūdinai, pirmasis man toks ir šiaip palakstyti, o antrasis labiau progai kokiai smile.gif

Išvesiu abu pasivaikščiot būtinai biggrin.gif
Su tuo sijonu šioks toks nuotykis gavosi. Jau pastebėjau, kad kartais reikia norimą daiktą/rūbą ir išsvajoti. Dažnai pagalvodavau "noriu gėlėto sijono", bet nieko įdomaus ir man gražaus nerasdavau. Žinau, Ted Baker turi nuostabių gėlėtų rūbų, bet man jų kaina kandžiojasi blush2.gif
Prie tėvų namų atsidarė kažkokia no name parduotuvytė. Įkišau nosį iš smalsumo, nieko labai sudominusio neradau ir jau buvau beišeinanti, tik žiūriu - už prekystalio kabo keli rūbeliai ir tame tarpe - sijonas wub.gif Klausiu ar parduodat, o pardavėja sako, nežinau, jis tik vienintelis yra, dydžio nežinau, jei norit - pasimatuokit, reik savininkės paklaust...
Nuėjo, paklausė - kaina juokinga, man atrodo, iš lempos pasakė biggrin.gif
Dydis - mano! Kaip griebiau aš jį lotuliukas.gif
Atsakyti
RB, nespejau pamatyt, pasirodyk az 4u.gif
Atsakyti
Ne kazin kas, cia pries pora sav darytos foto, bet papletkint galima 4u.gif
Kur as taskuota ( tokis dirzas buvo prie suknios, bet as mastau mest ji lauk blush2.gif ), tai ridikiulis buvo mazas juodas vintazinis, o kur su geltona suknute - taip ir neisejau, susirodziau sau labai jau stora blush2.gif ir uzsidejau dzinsus lotuliukas.gif . As taip mastau, kad vistik visokios klostuotos suknios nuo liemens dar labiau " ispucia ", nors stilistai kriausems toki fasona labiausia pataria, bet man ko tais nelabai.....
user posted image
user posted image
Atsakyti
RB, fantastiski derinukai...grozis tu wub.gif be galo patiko abu, bet pirmasis man labiau prie sirdies wub.gif nuostabus sijonukas 4u.gif
Stichija, ryskios spalvos jum labai tinka, antrasis labai fainas tik atsegciau megztukeli 4u.gif
Atsakyti
Stichija, man antrasis kaip tik labiau patiko. Toks žaismingas. O burbuliuotai suknelei tikrai nuriščiau tą raudoną kaspiną. Galima kokį rimtesnį, dailesnį diržiuką užsisegti jei norisi liemens įrėminimo.
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 05 31, 13:33)
RB, fantastiski derinukai...grozis tu wub.gif be galo patiko abu, bet pirmasis man labiau prie sirdies wub.gif nuostabus sijonukas 4u.gif
Stichija, ryskios spalvos jum labai tinka, antrasis labai fainas tik atsegciau megztukeli 4u.gif

Ačiū, Shievonne friends.gif

Pritariu, kad Stichijai labai tinka ryškios spalvos, tik atsegčiau megztuką antrame derinyje 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2014 05 31, 13:37)
Stichija, man antrasis kaip tik labiau patiko. Toks žaismingas. O burbuliuotai suknelei tikrai nuriščiau tą raudoną kaspiną. Galima kokį rimtesnį, dailesnį diržiuką užsisegti jei norisi liemens įrėminimo.

drinks_cheers.gif visiškai pritariu, man taip pat labiau patiko antrasis derinys, o pirmame raudona spalva tinka, tik ne kaspino norėtųsi, o dirželio mirksiukas.gif
Atsakyti
Stichija, antras tikrai nuostabus bigsmile.gif apskritai tu man labai sexy mergyte! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 05 31, 13:35)
Stichija, antras tikrai nuostabus  bigsmile.gif  apskritai tu man labai sexy mergyte!  wub.gif

Nu labai dekui, bet as jau greiciau bobyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 31, 12:39)
Ne kazin kas, cia pries pora sav darytos foto, bet papletkint galima  4u.gif
Kur as taskuota ( tokis dirzas buvo prie suknios, bet as mastau mest ji lauk  blush2.gif ), tai ridikiulis buvo mazas juodas vintazinis, o kur su geltona suknute - taip ir neisejau, susirodziau sau labai jau stora  blush2.gif ir uzsidejau dzinsus  lotuliukas.gif  . As taip mastau, kad vistik visokios klostuotos suknios nuo liemens dar labiau " ispucia ", nors stilistai kriausems toki fasona labiausia pataria, bet man ko tais nelabai.....
<...>

Pirmame tikrai tas raudonas kaspinas nelabai. g.gif
O su antraja suknele dailiai atrodote ir gal labiau stambina megztukas ant tokios suknelės, nei ji pati. Megstukas su sagomis ir taip susegtas kaip pas jus atrodo tarsi nesusisegtų, geriau būtų kardiganas apjuostas dirželiu, ar surišamas, jei norisi kažko ant viršaus. Spalva labai "skani" suknelės, man atrdo ji viena išlaisvinta nuo visų megsukų/ švarkelių/ kardiganų atrodytų nuostabiai bigsmile.gif ir kodėl kojas "nukapojot"? dabar batų nematom, smalsu biggrin.gif
Atsakyti
Stichija antras derinukas koks grazuolis! Toks vasariskas nuotaika keliantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 31, 19:14)
Nu labai dekui, bet as jau greiciau bobyte  lotuliukas.gif

Stichija, kodėl jūs nuolat ,,plakat" save dėl amžiaus? Mėgaukitės, esat daili, gyvybingumu trykštanti moteris, prie ko čia tas amžius????

Antras derinys, jei atsegtumėt megztinį - labai super. 4u.gif
Atsakyti