Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Stichija, pirmas olala, tik juodas dirzas ne kaspinas tiktu labiau 4u.gif antras grazuolis, tokia fainuole Jus 4u.gif Manau, kad aplinkiniai, tikrai, galvoja, kad esate ne is kelmo spirta thumbup.gif

----

Siandieninis. Juodai baltas zvaigzdetas taskuotai drugelinis karsta.gif jokiu cackupacacku nera, tik drabuziai. tas a la kimono... dvi skaros suristos. suknyte, skaros silkines, rankine odine.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 01 birželio 2014 - 12:17
liomi, man labai gražu wub.gif nors rankinėsgal norėtųsi mažos juodos tongue.gif
Dailiai raštus suderinai. O pas mus šalta - nuo 30+ peršokom prie +13 unsure.gif
Atsakyti
liomi, man tai gražu irgi, smagiai plėvesuoja taip bigsmile.gif
Atsakyti
Liomi thumbup.gif labai gražu
Atsakyti
Liomi, pasakiskai grazu!

Stichija, Jums labai tinka sukneles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gainsbourg: 01 birželio 2014 - 17:01
Aciu uz grazu zodi, dekoju neabejingoms biggrin.gif hi.gif

Gainsbourg, as taip smalsauju, kas Jus, SH ojojoj kokia Jus thumbup.gif
Atsakyti
liomi fantaaaatiskas, jezaw jezaw kaip grazu! wub.gif
Man vienas tavo graziausiu wub.gif elegancija, juoda balta,silkas, kauletos kojos- omg, susirinkai visus ginklus ir susidejai i kruva.
Kur taip ejai?
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2014 05 31, 20:26)
Stichija, kodėl jūs nuolat ,,plakat" save dėl amžiaus? Mėgaukitės, esat daili, gyvybingumu trykštanti moteris, prie ko čia tas amžius????

Man ir tas uzkliuvo,kiekvienam jos poste tas pats bigsmile.gif akivaizdu zmogus turi psichologiniu problemu arba tiesiog siekia demesio,komplimentu kokia ji jauna ir grazi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 01, 20:57)
kauletos kojos- omg

kauletos kojos jusu grozio idealas unsure.gif
Atsakyti
Kumiko, neoftopikit geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 06 01, 20:26)
Man ir tas uzkliuvo,kiekvienam jos poste tas pats bigsmile.gif  akivaizdu zmogus turi psichologiniu problemu arba tiesiog siekia demesio,komplimentu kokia ji jauna ir grazi  ax.gif
Papildyta:

kauletos kojos jusu grozio idealas  unsure.gif

Kodel zmones, nemate kito, net nezinantys jo vardo, niekad nesutikes gatveje, nustatineja psichologines problemas? Dzyz, Jusu darbas turetu buti tikrai sunkus, aciu, kad esate wub.gif

---

Dilgelyt, Tu tikra drauge, aciu, paglostei xxx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 01 birželio 2014 - 22:56
liomi grazu grazu tik noretusi pamatyti kaip ten tos skaros suristos.. blush2.gif
ir rankines noreciau "su forma"

zo liuks cool.gif
Atsakyti
Sygyta, aciu hi.gif tas skaras tai, net pati dziaugiuos, kad ismasciau biggrin.gif - du galai suristi, nugaroje graziai irgi atrodo.

Rankine laiko forma, mikstute oda, bet laiko, tik , kad numesta cia taip. Kadangi, visko tiek vyko, ant manes, rankines norejau ramios, lengvos - emiau balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 01 birželio 2014 - 23:18