Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

sygyta, mačiau seniau tavo paskutinį, su džempu ir sijonu, pamiršau pagirt, bet labai labai geras buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dtichija, antrinu merginoms ir giriu antraji derinuka wub.gif tik megztuka atsekit ir bus nerealu!
Liomi, irgi lb fainas, tik man gal per daug to juodo balto, tai ta skara nuimciau, ir tada butu LEDAS wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liomi, labai fainas ir idomus derinys, tik tase visi ne mano skonio, gadina vaizda. biggrin.gif
Atsakyti
evelinki dekui

liomi , su forma turiu omeny kazka tokio:
http://www.net-a-por.../product/446930

dabar , mano galva, beforme ir siek tiek per prasta siam derinukui. Si tokia kasdiene, prie dzinsiuku..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 06 01, 22:26)
Man ir tas uzkliuvo,kiekvienam jos poste tas pats bigsmile.gif  akivaizdu zmogus turi psichologiniu problemu arba tiesiog siekia demesio,komplimentu kokia ji jauna ir grazi  ax.gif

Taip, turiu. O kaip jaustis, kaip is grazuoles lieknutes gulbes, i kuria vairuotojai uzsziureje avarijas darydavo tapau paprasta apvalaina moteriske 40+. Nu negaliu as su savo amzium susitaikyt.. Nu nostalgija praejusiai jaunystei doh.gif verysad.gif
Kita vertus as nesiskundziu, bet svelniai pati is saves pasisaipau ir kartu panelem duodu informacija, kodel as taip ir taip apsirengus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 02 birželio 2014 - 09:18
Stichija, su amziu reikia susidraugauti ax.gif bet turbut ir pati tai zinote
Atsakyti
Sygyta, neblogas skonis, pavyzdys lb kuklus hihihi.gif Labai retai butu ji, man, naudinga, aisku, jei tureciau kruva atliekamu, baltam reikalui - isigyciau biggrin.gif

Aciu merginos friends.gif . Turiu tik sia balta, odine ir kitas drobines ir maza per peti, kazkur, balta odine. Dieninis variantas cia, kiek maristinis, tai sia ir pasiemiau, is turimu savo.

Dekoju xx hi.gif

Atsakyti
liomi jūs džiaugsmas akims! Nuostabiai atrodote wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Boze moj, nu atrodo, ka cia sedi ponios tobulosios - karas, tai kariaus, lietus, tai sketi tures, senatve, tai kapavietes rinksis - taip buna tik SM biggrin.gif

As ziauriai suprantu Stichija. Irgi nenoriu senti, tas susitaikyti bla bla, tai nesizudo gi moteris, tikiu, kad nera daug plastiniu pasidariusi, tai viskas normoj, taip? Paraso stiliaus temoj (stiliaus, ne zveju ), kad va sendina ar storina, tai, po velniu, kur moteris turi rasyti tai?

Juokinga ir tiek, Stichija, as kaip Jus - bijau pasenti, labai, nu ir senstu, ne tik, kad bijau. Visada buvau demesio centre, be jokiu pastangu, o dabar jau pasistengt reikia laugh.gif Cia apie isvaizda, bet personality klausimu, mes su amziumi tik gerejame, tuo lb dziaugiuosi.

Zo, Jus ne viena , lb nuosirdu ir artima, kai zmogus pasako - ai va storina, galva skauda, neturiu pinigu - tai labai kasdieniska, tik, gal, ne Supermamiska new_russian.gif
Papildyta:
Darkart pamasciau, as, labiau nei Jus, bijau pasenti, atrodo, kad as negaliu pasenti, kaip tai as sena busiu? Ir net jei veidas nesentu, plastika padarytu mane visiskai tobula, as zinosiu - ma nebe 21. Tas mane zudo.

Naciort, ei baikim, yra senesniu biggrin.gif

Grazios savaites, gi vasara prasidejo thumbup.gif
Papildyta:
Isryankar, leiskit Jus apkabint biggrin.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 birželio 2014 - 10:04
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 10:00)

Darkart pamasciau, as, labiau nei Jus, bijau pasenti, atrodo, kad as negaliu pasenti, kaip tai as sena busiu? Ir net jei veidas nesentu, plastika padarytu mane visiskai tobula, as zinosiu - ma nebe 21. Tas mane zudo.

Naciort, ei baikim, yra senesniu  biggrin.gif

Grazios savaites, gi vasara prasidejo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats doh.gif labai bijauu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 06 02, 08:04)
drinks_cheers.gif  man lygiai tas pats doh.gif  labai bijauu unsure.gif

as irgi, as lb parinuosi, ziuriu ziuriu i veidrodi unsure.gif o tada perku perku kremus nuo rauksliu laugh.gif
Atsakyti
biggrin.gif oho oho pasenti ir aš bijau sad.gif Net baisu patampa, kai apsidairau aplink- ir pamatau, kad labai daug jaunesnių už mane... Kai buvau apie 20 jaunesnių tiek nebuvo, tik vaikai laugh.gif Nu bet ką čia dabar, kiekviena tyliai tai išgyvenam...

Liomi derinys fantastiškas! Nu labai gražu!
Atsakyti