sygyta, mačiau seniau tavo paskutinį, su džempu ir sijonu, pamiršau pagirt, bet labai labai geras buvo

Dtichija, antrinu merginoms ir giriu antraji derinuka
tik megztuka atsekit ir bus nerealu!
Liomi, irgi lb fainas, tik man gal per daug to juodo balto, tai ta skara nuimciau, ir tada butu LEDAS

Liomi, irgi lb fainas, tik man gal per daug to juodo balto, tai ta skara nuimciau, ir tada butu LEDAS

Liomi, labai fainas ir idomus derinys, tik tase visi ne mano skonio, gadina vaizda.

evelinki dekui
liomi , su forma turiu omeny kazka tokio:
http://www.net-a-por.../product/446930
dabar , mano galva, beforme ir siek tiek per prasta siam derinukui. Si tokia kasdiene, prie dzinsiuku..
liomi , su forma turiu omeny kazka tokio:
http://www.net-a-por.../product/446930
dabar , mano galva, beforme ir siek tiek per prasta siam derinukui. Si tokia kasdiene, prie dzinsiuku..
QUOTE(kumiko @ 2014 06 01, 22:26)
Man ir tas uzkliuvo,kiekvienam jos poste tas pats
akivaizdu zmogus turi psichologiniu problemu arba tiesiog siekia demesio,komplimentu kokia ji jauna ir grazi 

Taip, turiu. O kaip jaustis, kaip is grazuoles lieknutes gulbes, i kuria vairuotojai uzsziureje avarijas darydavo tapau paprasta apvalaina moteriske 40+. Nu negaliu as su savo amzium susitaikyt.. Nu nostalgija praejusiai jaunystei

Kita vertus as nesiskundziu, bet svelniai pati is saves pasisaipau ir kartu panelem duodu informacija, kodel as taip ir taip apsirengus.
Stichija, su amziu reikia susidraugauti
bet turbut ir pati tai zinote

Sygyta, neblogas skonis, pavyzdys lb kuklus
Labai retai butu ji, man, naudinga, aisku, jei tureciau kruva atliekamu, baltam reikalui - isigyciau
Aciu merginos
. Turiu tik sia balta, odine ir kitas drobines ir maza per peti, kazkur, balta odine. Dieninis variantas cia, kiek maristinis, tai sia ir pasiemiau, is turimu savo.
Dekoju xx

Aciu merginos

Dekoju xx

Boze moj, nu atrodo, ka cia sedi ponios tobulosios - karas, tai kariaus, lietus, tai sketi tures, senatve, tai kapavietes rinksis - taip buna tik SM
As ziauriai suprantu Stichija. Irgi nenoriu senti, tas susitaikyti bla bla, tai nesizudo gi moteris, tikiu, kad nera daug plastiniu pasidariusi, tai viskas normoj, taip? Paraso stiliaus temoj (stiliaus, ne zveju ), kad va sendina ar storina, tai, po velniu, kur moteris turi rasyti tai?
Juokinga ir tiek, Stichija, as kaip Jus - bijau pasenti, labai, nu ir senstu, ne tik, kad bijau. Visada buvau demesio centre, be jokiu pastangu, o dabar jau pasistengt reikia
Cia apie isvaizda, bet personality klausimu, mes su amziumi tik gerejame, tuo lb dziaugiuosi.
Zo, Jus ne viena , lb nuosirdu ir artima, kai zmogus pasako - ai va storina, galva skauda, neturiu pinigu - tai labai kasdieniska, tik, gal, ne Supermamiska
Papildyta:
Darkart pamasciau, as, labiau nei Jus, bijau pasenti, atrodo, kad as negaliu pasenti, kaip tai as sena busiu? Ir net jei veidas nesentu, plastika padarytu mane visiskai tobula, as zinosiu - ma nebe 21. Tas mane zudo.
Naciort, ei baikim, yra senesniu
Grazios savaites, gi vasara prasidejo
Papildyta:
Isryankar, leiskit Jus apkabint
aciu

As ziauriai suprantu Stichija. Irgi nenoriu senti, tas susitaikyti bla bla, tai nesizudo gi moteris, tikiu, kad nera daug plastiniu pasidariusi, tai viskas normoj, taip? Paraso stiliaus temoj (stiliaus, ne zveju ), kad va sendina ar storina, tai, po velniu, kur moteris turi rasyti tai?
Juokinga ir tiek, Stichija, as kaip Jus - bijau pasenti, labai, nu ir senstu, ne tik, kad bijau. Visada buvau demesio centre, be jokiu pastangu, o dabar jau pasistengt reikia

Zo, Jus ne viena , lb nuosirdu ir artima, kai zmogus pasako - ai va storina, galva skauda, neturiu pinigu - tai labai kasdieniska, tik, gal, ne Supermamiska

Papildyta:
Darkart pamasciau, as, labiau nei Jus, bijau pasenti, atrodo, kad as negaliu pasenti, kaip tai as sena busiu? Ir net jei veidas nesentu, plastika padarytu mane visiskai tobula, as zinosiu - ma nebe 21. Tas mane zudo.

Papildyta:
Isryankar, leiskit Jus apkabint

QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 10:00)

QUOTE(Tylene @ 2014 06 02, 08:04)
as irgi, as lb parinuosi, ziuriu ziuriu i veidrodi

Liomi derinys fantastiškas! Nu labai gražu!