QUOTE(Fei @ 2014 05 28, 00:07)
Parodyk
Tai kad nera ka rodyt.. mano paprastutis, gal 20 svaru tekainaves. Sitoks:
Kaip sakiau- labai nemegstu apsikraut rakandais virtuvej, tad ir sitas neaisku ar labai tarnausis. Visgi man labiau patinka tiesiog sugrauzti banana, obuoli, vynuogiu keke, negu gerti ta tyrele.

Na cia grynai asmeninis pasirinkimas.
Vaikai abu nuo vaisiu kokteilio uzsiziaugciojo, nors vaisius valgo puikiai tuos pacius.
Tad dar negaliu pasakyt ar labai reikalingas daiktas bus. NORS..siandien bandziau kokteili balta, po sporto- su varske.

Tai buvo skanu.
Nes vienan varske su priedais atsibosti gali pamazu, o paskystinti ir prideti konors- visai idomus varijantas
Tiesa, sio aparaciuko (Silvercrest) minusas- pats didziausias indas- 400ml, o tai nera daug, drasiai isgerciau daugiau, bet negi eisi ir vel darysi puse indo.
Na ateity galima bus ir investuot i brangu, galinga, JEI jausim, kad to daikto mums tikrai reikia.
O kolkas tikiuosi nebus giliai nukistas kaip atsitiko su toasterine, sumustiniu kepykle, vafliu kepykle..viskas pastovi kelias sav.ir keliauja sandelin.
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 28, 00:27)
Kalbat apie varskes apkepa, man labai skanus pagal sita recepta:
Apkepas, tik as darau is puses kiekio, kiausinius 2 dedu, cukraus daug maziau. Gaunasi labai labai purus. Miltu niekada nededu ir visada gaunasi. Siandien kaip tik kepsiu, nes turiu varskes, jau butinai reikia is jos kazka daryti, dar pabandysiu ideti virtu ryziu (like nuo garnyro, gaila ismesti

), paziuresiu kas gausis
Receptas atrodo skaniai, deja man atrodo, kad manai tai jau tikrai daug blogiau nei miltai.

Anuos dar gali pakeist i pilno grudo, o manai tai jau tik tukti ir tukti. Ypac vakare. Tai kolkas pasilieku prie grynos varskes...
(O gal man fobija likus, nes mociute mane augino ankstyvoj vaikystej ir kas vakare vire man manu kose ir deja deja lauziau visus svorio standartus vaikystej.

)