Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

Zuzi_šoka, na, o pvz., kiek varškės, grikių ir kt. maisto g.gif Man kiekiai įdomu.

Na, palieku jus skaityt, kai grįšiu į LT jungsiuosi rimtai. Nes dabar toliau kojos tinsta su "atoslūgiais"... mėšlungis trakia iki negaliu. O čia mane pasiiūlė tik privačiai gydyti. Palauksiu mėn. ir namo...
Atsakyti
Maisto nesveriu, gal kokiais šaukštais tarkim grikius nusakysiu. O varškę gramais kiek ant pakelio. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 05 26, 18:18)
O kam tie miltai varskes apkepe?Juk nereikia ju,varske,kiausinis,pienas ir manai.

Pagal koki recepta gaminat be miltu? Maniskiam recepte pamegtam: 7 saukstai manu kruopu ir 1.5 stiklines miltu... O manai kiek zinau irgi ne pats didziausias geris, bet gal mazesne blogybe nei miltai? Gal pabandyt tada vietoj tiek miltu pilt manu kruopas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 27, 10:49)
Vistiek man tas varškės apkepas kžlkas neįsipaišo į meniu, nes jo niekas namie nemėgsta. Beį gal kada vėliau. smile.gif
Na kagi, turiu ir aš jau smoothies aparatą. Tą, kur užsiverčia į viršų ir gali gert iš indelio tiesiai. Dabar ieškosiu įvairių receptų kokteiliams.  bigsmile.gif

Parodyk thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As specialiai jokiu iskrovu nedarau, dietu nesilaikau, mesos irgi neriboju. Nors tikrai buna bemesiu dienu, jeigu tarkim pusryciam kose ar kiausiniai, pietums salotos, vakare koks lietinis su varske.

Kalbat apie varskes apkepa, man labai skanus pagal sita recepta: Apkepas, tik as darau is puses kiekio, kiausinius 2 dedu, cukraus daug maziau. Gaunasi labai labai purus. Miltu niekada nededu ir visada gaunasi. Siandien kaip tik kepsiu, nes turiu varskes, jau butinai reikia is jos kazka daryti, dar pabandysiu ideti virtu ryziu (like nuo garnyro, gaila ismesti biggrin.gif), paziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2014 05 28, 00:07)
Parodyk  thumbup.gif  bigsmile.gif

Tai kad nera ka rodyt.. mano paprastutis, gal 20 svaru tekainaves. Sitoks:
user posted image
user posted image

Kaip sakiau- labai nemegstu apsikraut rakandais virtuvej, tad ir sitas neaisku ar labai tarnausis. Visgi man labiau patinka tiesiog sugrauzti banana, obuoli, vynuogiu keke, negu gerti ta tyrele. blush2.gif Na cia grynai asmeninis pasirinkimas. 4u.gif
Vaikai abu nuo vaisiu kokteilio uzsiziaugciojo, nors vaisius valgo puikiai tuos pacius.
Tad dar negaliu pasakyt ar labai reikalingas daiktas bus. NORS..siandien bandziau kokteili balta, po sporto- su varske. bigsmile.gif Tai buvo skanu.
Nes vienan varske su priedais atsibosti gali pamazu, o paskystinti ir prideti konors- visai idomus varijantas ax.gif
Tiesa, sio aparaciuko (Silvercrest) minusas- pats didziausias indas- 400ml, o tai nera daug, drasiai isgerciau daugiau, bet negi eisi ir vel darysi puse indo. doh.gif
Na ateity galima bus ir investuot i brangu, galinga, JEI jausim, kad to daikto mums tikrai reikia.
O kolkas tikiuosi nebus giliai nukistas kaip atsitiko su toasterine, sumustiniu kepykle, vafliu kepykle..viskas pastovi kelias sav.ir keliauja sandelin. doh.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 28, 00:27)
Kalbat apie varskes apkepa, man labai skanus pagal sita recepta: Apkepas, tik as darau is puses kiekio, kiausinius  2 dedu, cukraus daug maziau. Gaunasi labai labai purus. Miltu niekada nededu ir visada gaunasi.  Siandien kaip tik kepsiu, nes turiu varskes, jau butinai reikia is jos kazka daryti, dar pabandysiu ideti virtu ryziu (like nuo garnyro, gaila ismesti biggrin.gif), paziuresiu kas gausis smile.gif

Receptas atrodo skaniai, deja man atrodo, kad manai tai jau tikrai daug blogiau nei miltai. biggrin.gif Anuos dar gali pakeist i pilno grudo, o manai tai jau tik tukti ir tukti. Ypac vakare. Tai kolkas pasilieku prie grynos varskes... unsure.gif
(O gal man fobija likus, nes mociute mane augino ankstyvoj vaikystej ir kas vakare vire man manu kose ir deja deja lauziau visus svorio standartus vaikystej. unsure.gif ) doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 28 gegužės 2014 - 17:21
Maniškio smoothio talpa 500ml, susiplakus su viskuo dar daugiau gaunasi, virš to brūkšniuko. Tai man per akis lipa tie kokteiliai kol sutelpa lotuliukas.gif
Šiandienos meniu:
Trintos braškės su natūraliu jogurtu
Arbūzas
Ryžiai su kalakutiena ir agurkais
Keli šauktai šaltibarščių
Makaronai su kalakutiena, paprika, pomidorais
Varškės sūrelis
Vakarui dar proteino kokteilį išgersiu smile.gif
Atsakyti
Na tiksliai skaiciuoti ir apskaiciuoti kiek gramu ir saukstu yra porcijose- visgi nepavyks, nes ir nespeju (maista uzuode alkani ir reksmingi zveriukai!!) ir tai labai vargina. Be to- visa gyvenima to nedarysiu, kaloriju neskaiciuosiu gi, o dabartinis mano tikslas- nera laikinas, keliu menesiu, as noriu ne kaloriju skaiciu atrasti, nuo kurio man svoris krenta, ar auga, as noriu suformuoti iproti maitintis teisingai ir kartu neskriaudziant saves. Bet prie lekstes padedu standartinio dydzio (tikrai ne desertine) sakute, taip gal bus lengviau isivaizduoti kokia ta mano porcija. 4u.gif
(Nors apytiksliai "primesti" kiek per diena suvartoju kaloriju- butu smalsu suzinot, bet neprisiruosiu paskaiciuot. doh.gif )

Taigis.
Pusryciai: avizu kose plikyta verdanciu vandeniu (sikart neviriau su pienu, nes keliausi pirmiau uz visus namiskius.), puse stiklines dziovintu spanguoliu, gabaliukas sviesto ir vienas nedidelis bananas. Porcijos iveikau 2 trecdalius.

1val.sportas. (Gaila, laiko neturejau daugiau, bet intensyviai 50min.pratimu plius tempimo pratimai- visai pats tas buvo siandien.)

Po sporto- kokteilis is: puses pakelio (apie 120gr) varskes, keli saukstai nat.jogurto (tik tiek telike buvo), slakelis pieno (skystimui), sauja vynuogiu ir saukstas linu semenu. Siaip labai skaniai susigere. thumbup.gif

Pietums - akcija "valom saldytuva". biggrin.gif Arba- kalakutienos ir darzoviu troskinys su grikiais. (Kalakutiena pakepinta su daug svoguno, cesnako, baigiant kepti supyliau apvirtas keliu rusiu sald.darzoviu - likuciai is keliu maisiuku). Prieskoniai (as megstu astriau), ir pabaigoje ant visos keptuves- 1 kupinas saukstas Philadelphios.) Vakaryksciu grikiu likutis. Raug.agurkas.

Vakarienei: salotos su gorgonzolos suriu. Leksteje- 3 pomidorai, sauja spinatu, 1/3 ilgavaisio agurko, puse skardines raudonu pupeliu (red kidney beans), 0.5 citrinos sulciu, siek tiek svoguno ir apie 70gr pelesinio... wub.gif

Vandens daug, pridejus vandeni sporto metu- 3 litrai siandien tikrai bus.

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 28, 12:27)
Kalbat apie varskes apkepa, man labai skanus pagal sita recepta: Apkepas, tik as darau is puses kiekio, kiausinius  2 dedu, cukraus daug maziau. Gaunasi labai labai purus.

Labai aciu, pabandysiu sita issikept, nes mano pamegtajame recepte 140 g sviesto, 2 saukstai grietines, 1,5 stiklines miltu - nieko pernelyg sveikuolisko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 28, 18:16)

Receptas atrodo skaniai, deja man atrodo, kad manai tai jau tikrai daug blogiau nei miltai.  biggrin.gif  Anuos dar gali pakeist i pilno grudo, o manai tai jau tik tukti ir tukti. Ypac vakare. Tai kolkas pasilieku prie grynos varskes... unsure.gif
(O gal man fobija likus, nes mociute mane augino ankstyvoj vaikystej ir kas vakare vire man manu kose ir deja deja lauziau visus svorio standartus vaikystej. unsure.gif ) doh.gif  doh.gif

Manu kruopos, tai tas pats kvietys tik stambiau sumaltas, kaip ir kvietiniai miltai. Mitybine prasme, nieko gero abu biggrin.gif As neprisiverciu valgyt varskes, neskanu man, nusiperku pokeli ir prastovi saldytuve, tada jau koki apkepa kepu, kad neismesti biggrin.gif Nors dabar retai perku, nes nevalgom jos. Tai ir apkepa kepu labai retai, todel nesibaidau tu manu.

Aisku, kad geriau valgyti neapdorota varske, jeigu tik valgosi ji tokiam pavidale:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mano meniu siandien:

8.30 200 gr. varskes, isplakta blendery su siek tiek avizu pieno ir dziovinto abrikoso ismirkyto ydejau gal 10 gr. Du sauksteliai linu semenu
Sportas ( koju diena + apie 40 min. kardio)
12.00 protein kokteilis su avizu pienu
14.30 protein batonelis ( islekiau iskart is namu, pasiruosiau maisto, bet palikau ant stalo doh.gif )
18.00 versienos troskinys su morkom, grybais, paprikom, svogunais, cili ir t.t.

Va ka reiskia po sporto nepavalgyt normaliai - apsirijau vakarienei doh.gif
Atsakyti
Siandien:

Pusryciam- 4 sumustinukai (2 vokiskos duonoks riekes mirksiukas.gif ) su kiausu/surio uztepu.
Kava su legendiniu sausainiu. biggrin.gif

Priespieciai- is bado pagriebtas batonelis lakstymo tarp parduotuviu metu. ax.gif Sudetyje- riesutai.

Pietums- vakarykstis kalakutienos ir darzoviu troskinys, duona, raugintas agurkas.

Vakarienei: salotos (1 baby gem letucce, pora pomidoru, pundelis svogunu laisku) ir apie 50gr pelesinio surio, bei panasiai 60-70gr rukytos lasisos, 0.5 citrinos sulciu.
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Aštuoniolikta savaitė, ir minusiukas...yra. wink.gif Nedidelis (-400gr), bet pats tas, ypač kai svečiuose turiu pusseseres iš Raudondvario. laugh.gif

Šiandien kepsiu falafelius, orkaitėj, žinoma, ne aliejuj. wink.gif Pasipasakosiu, kaip sekės. wink.gif
Atsakyti