


Siandien:
Pusryciam - sumustiniai su lasisa, kava su pienu.
Uzkandis - bananas.
Pietums - sausai orkaites grilyje kepta musta vistienos file su morkom/cesnaku/citr.sultim/slakeliu aliejaus, sparaginem pupelem ir gabaleliu Ementalio surio. Avokadas.
Antras uzkandis- pasekme labaiii zemo dangaus, t.y.-oras pries lietu, plius mazai miego- amen. Reikia eit i lauka, o as miegu.


Vakarienei- salotos. Velgi is serijos "likuciu pabaigtuves" - keli saukstai nuo pietu likusiu morku su cesnaku, lapai, pomidoriukai, svogunu laiskai, kons.pupeliu puse skardines ir taip pat nuo pietu likusi vistiena. Viskas, jokio daugiau padazo.
Tobulos salotos.
Kalbant apie salotas, zalumynus- tai cia yra mano super super maistas. Skaniai paruostos salotos man skaniau nei betkoks saldumynas ar net cepelinai.
Megstu tiesiog prisidedi visu zalumynu sviezumynu, kokius turiu saldytuve- nuo spinatu iki kopustu, morku, daznai- sviezias cili, svogunas, cesnako vos, dar jei dadedi kokio baltymo (liesa mesa, zuvyte, betkoks suris, tunas, pupeles)- gaunasi sotus, bet lengvas patiekalas, o ka jau kalbet apie puokste vitaminu groziui ir sveikatai.

Dar is vaikystes pamenu griezta mamos balsa- "nevalgyk kotleto, nevalgyk bulves, bet salotas suvalgyti PRI-VA-LAI"- vaikystej tai "uzknisdavo", o dabar numirciau jei nebutu salotu, apskritai sviezios zalumos, vaisiu, darzoviu. Vegetare netapsiu, ne ne, bet pirmiausia namie turi buti daug ir sviezaus zalio maisto.



P.S. Jau 22- a nuotrauka.

