Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 10:19)
Bet diena,kai negraziai maitinaisi,tai praleidai tongue.gif ,jei rodai,tai viska rodyk rolleyes.gif .

Ir svečiuose išsitraukt telefoną? laugh.gif
Papildyta:
Gi buvo bulviniai blyna kažkada ten laugh.gif o šiaip ir nevagau daugiau perdaug nekokio maisto..vakar buvo pirmas kartas per 4-5mėn.gal kai visiškai neribojau savęs.
O be to, mano indėlis šiai temai ir taip nemažas. Virš 30 nuotraukų fotki albume. smile.gif
Atsakyti
Na vakar nusipirkau paprasciausiu aviziniu dribsniu, ant ju parasyta virti 15 min. Tu po kelias min. kur nenaudoju. Nors as paverdu kelias min ir tada dar palieku puode pastoveti apie 15 min. man isbrinksta.

Ir visada koki vaisiu ipjaustau, nes kitaip neskanu man. O db raso, kad blogai saldumas, vaisiai su kosem g.gif Geriau sviestas. I grikius tai tik sviesto dedu.

Jau kelintas vakaras blenderiuoju varske ir valgau, bet isdedu ir vaisiu koki, nes kitaip neskanu man.

Gal geriau gauti baltymu ir vaisiu, negu visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 14, 20:35)
Galvoju pereit prie normalių košių,o ne prie dribsnių, telieka laiką planuot..iš vakaro užsimerkt.

Grikius uztenka uzpilt karstu vandeniu ir uzdengt, palikt taip pernakt. Ryte tik pasisildyt belieka bigsmile.gif
*Salt*, dek savo meniu, uzteks cia kabinetis prie Zuzi biggrin.gif Man tai geda butu sveciuose trauktis telefona ir maista fotografuot, dar ne ant tiek isprotejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 15 birželio 2014 - 09:23
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 15, 09:22)
Grikius uztenka uzpilt karstu vandeniu ir uzdengt, palikt taip pernakt. Ryte tik pasisildyt belieka bigsmile.gif
*Salt*, dek savo meniu, uzteks cia kabinetis prie Zuzi biggrin.gif Man tai geda butu sveciuose trauktis telefona ir maista fotografuot, dar ne ant tiek isprotejus lotuliukas.gif

Tai kad geras jos tas meniu biggrin.gif ,as prie jo nesikabineju tongue.gif .
Atsakyti
sveikos,

Keletas dietologes minciu del kosiu skaninimo:

Košėms skaninti netinka uogienės, uogos, cukrus ar švieži ar džiovinti vaisiai, nes cukrus trikdo grūdinių produktų pasisavinimą. Kitaip tariant, jie nuslopina seilių gamybą, o jose kaip tik yra fermentų, kurie reikalingi grūdų pasisavinimui. Taigi toks derinys apsunkina virškinimą, todėl daugelio medžiagų, kurias turėtume gauti iš grūdų, mes negauname. Ne veltui mūsų protėviai saldžių košių nevalgydavo, tai paskutinio šimtmečio mada. Taip pat tokiu būdu gaunate žymiai daugiau kalorijų. Geriausia košes valgyti pagardinant įvairiais prieskoniais: cinamonu, kalendra, kumynu, kmynais, troškintomis daržovėmis ar džiovintais grybais, taip pat tinka jų sultiniai. Puikus gardinimo pasirinkimas šaukštelis sviesto, intensyvaus skonio šalto spaudimo aliejaus ar užtepėlės, pavyzdžiui pesto. Puikiai dera smulkiai papjaustytos paprikos, agurkai ar avokadai.
Sveikiausios košės – be pieno, juolab kad pagal statistiką 30 proc. Lietuvos gyventojų netoleruoja laktozės, taigi, kaip juokauja pašnekovė, šeimoje galima išsiskaičiuoti pirmais-trečiais.

http://www.delfi.lt/...1#ixzz34gsGqntQ
Atsakyti
As tai nelabai suprantu to noro koses valgyti su vaisiai,skoni man gadintu,arba vaisiai,arba koses,o ne kartu.As megstu surias koses biggrin.gif .Su sviestu.
Atsakyti
Man košės būtent tik su sviestu smile.gif ,saldžios košės ne man schmoll.gif
Atsakyti
Jeigu taip atidžiai derinti tai apskritai geriausia būtų valgyti jei salotos lapas tai salotos lapas, jei košė tai košė, jei duona tai duona. biggrin.gif aišku perdedu truputį, bet kai įsigilini ką gailma derinti ir ko ne, tai supranti kad tai dažniausiai visiški kraštutinumai... smile.gif
Atsakyti
Su tuo derinimu tai tikrai, yra tos taisykles kaip siekiamybe, bet as tai tikrai taip nesilaikau tobulai biggrin.gif As dar ziuriu, kad man skanu butu, nes jei neskanu, tai ir nevalgau. Avizine kose suri man slykstyne, pradzioje taip issiviriau ir sita kose visai nurasiau biggrin.gif o va virta su vos pienu ir vos vaniles ir truputi vaisiaus kokio labai skanu. Kelios braskes, ar persiko puse, man prilipo. Dar su kokoso drozlem bus isbandyta ir prieskoniais. Grikius valgau tik surius su vos sviestu, daugiau man nieko nereikia biggrin.gif Ryziai man egzistuoja tik vandenyje virti, vos pasudyti, ir tik kaip garnyras prie mesos. O daugiau kruopu nevalgau biggrin.gif Dar man labai svarbu kaip virsinimas vyksta, nes jei pucia pilva, ar stovi skrandyje, net nesinori valgyti, nors ten ir sveika.

Siandien valgiau labai skanias salotas, Mb man parveze recepta, tai bandziau kazka panasaus padaryti. Jos vadinasi bulgariskos salotos "Sopska": pomidoras, agurkas, paprika, svogunas, petrazoles, brinza ir tik paslakstytos su vos aliejaus. Nuo siandien uzskaitau alieju salotose, tikrai man patiko thumbup.gif Visai nesinorejo jokiu majonezu, grietiniu, jogurtu. Ir manau sveikos jos smile.gif
Atsakyti
Nu kon mergekes? user posted image

Pusryciai: omletas (2kiausai su pienu) su saldytais zirneliais.
Kava su pienu + sausainis, perteptas sokoladiskai. biggrin.gif
Vaisiai.
Pries sporta (laiko nebuvo valgyt visai- begom begom..)- dubenelis avizu/ryziu/dziovintu braskiu dribsniu (saldus...) su pienu, puse banano.
Spuorc.
Po sporto - kalakutienos troskinys su darzovem.
Vakarui damust- dubenelis salotu (2pomidorai, trecdalis agurko, svoguno siek tiek, citrinos sultys/alyv.aliejaus nedaug).

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 15 birželio 2014 - 20:43
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 15, 15:38)
Jeigu taip atidžiai derinti tai apskritai geriausia būtų valgyti jei salotos lapas tai salotos lapas, jei košė tai košė, jei duona tai duona.  biggrin.gif aišku perdedu truputį, bet kai įsigilini ką gailma derinti ir ko ne, tai supranti kad tai dažniausiai visiški kraštutinumai...  smile.gif

Bet jei vienas produktas trukdo kitam,tai tikrai verta derinti,kas tiktu.
Atsakyti
P.S. avizu kose su sviestu ir druska isvemiau vemtinai pirma sauksta. schmoll.gif
ryziai- grikiai - OK. Paprastai, ant vandens, su druska.

Na tikrai derinimas derinimui, bet kuo toliau i miska- tuo daugiau medziu. doh.gif
Turbut tikrai sveikiausia valgyt po viena produkta. lotuliukas.gif
Atsakyti