Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

Mano vakarykštis:
7:30 avižinė košė,užpilta avižų pienu su chia sėklomis, stiklinė šviežiai spaustų greipfrutų sulčių,kava
12:30 Grikiai su grybų padažu,kalnas salotų
15:00 mėlynės
17:30 sumuštinukai-juoda duona su špinatais, mocarella ir baziliku,raudonėliu
21:00 trys virti kiaušiniai,kalnas salotų

Salotos buvo gan panašios, bet su variacijomis biggrin.gif
špinatai, agurkas,pomidoras,paprika,avokadas,mocarela,burokas.Užpilu alyvuogių aliejumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 14 birželio 2014 - 11:51
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 14, 10:50)
Mano vakarykštis:
7:30 avižinė košė,užpilta avižų pienu su chia sėklomis, stiklinė šviežiai spaustų greipfrutų sulčių,kava
12:30 Grikiai su grybų padažu,kalnas salotų
15:00 mėlynės
17:30 sumuštinukai-juoda duona su špinatais, mocarella ir baziliku,raudonėliu
21:00 trys virti kiaušiniai,kalnas salotų

Salotos buvo gan panašios, bet su variacijomis biggrin.gif
špinatai, agurkas,pomidoras,paprika,avokadas,mocarela,burokas.Užpilu alyvuogių aliejumi

o kur mesa ? biggrin.gif
Atsakyti
Mitsouko vegetare 4u.gif

As siandien ryte labai skanias salotas susitaisiau y darba bigsmile.gif

Virta vistienos krutinele, skardine konservuotu kukuruzu, salieras, agurkas, graikiski riesutai, jogurtas ir petrazoles, druska, pipirai thumbup.gif Pusryciams jau puse suvalgiau, dabar laukiu pietu, ta paty valgysiu bigsmile.gif

Vakar drauge vaisino irgi skaniom salotom - krevetes, avokadas, agurkas, salieras, kriause, jogurtas ir petrazoles, prieskoniai wub.gif

Tas graikiskas jogurtas, tai nerealus yra smile.gif Anksciau uzsikabliavus su uogom valgydavau pusryciams, atsibodo. Dabar prie virtu kiausiniu, salotu, misrainiu, vietoj majonezo - visur jis man skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 14, 11:53)
o kur mesa ? biggrin.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 14, 12:32)
Mitsouko vegetare 4u.gif

Nevalgau mėsos jau 11metų drinks_cheers.gif
Dar pamiršau pridurti-graikiški riešutai buvo kažkuriuo metu užkandžiaujami biggrin.gif

Kaip įdomiai, Egliukasz, salotos su kriaušėmis - aš kažkaip vis bijau išbandyti kažką tokio, nors norisi paįvairinimo...
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 14, 13:36)
Kaip įdomiai, Egliukasz, salotos su kriaušėmis - aš kažkaip vis bijau išbandyti kažką tokio, nors norisi paįvairinimo...

Siaip sunkiau virskinasi, nes nelabai vaisiai su kazkuo kitu dera, nebent su zalesiais ir vandeningom darzovem. Bet kai sveciuose, tai tikrai labai skaniai suejo thumbup.gif Ten tos kriauses ne tiek ir daug buvo, bet tas vos juntamas saldumas labai pritiko ten smile.gif
Ai pamirsau pasigirt, ir tortuka nulipde - philadelphia su zelatina ir melynem, kokoso drozlem smile.gif Viskas smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Galvoju pereit prie normalių košių,o ne prie dribsnių, telieka laiką planuot..iš vakaro užsimerkt.
http://m.delfi.lt/ar...php?id=64851441
Atsakyti
zuzi,bet taip neteisinga,sakei,kad rodysiu kiekvienos dienos meniu,o rodai tik "tvarkingas" dienas biggrin.gif .
Atsakyti
Siandien gal mazokai.. g.gif (Bet po vakar naktines vakarienes- susilaikau. biggrin.gif )
Pusryciam kose su gervuogem, obuoliuku. Kava su pienu dar buvo.
Ankstyviem pietum, begime - pomidoru, agurku salotos su mocarela.
2val.miesto karnavalo eisenos. bigsmile.gif
Po jos- greiti pietus nr 2. - 2 "pouched eggs" - be luksto virti kiausiniai, indelis kons.pupeliu su svogunu (citr.,aliejus), duonos rieke su Philadelphia.
Vakare - grudetos varskes indelis su medum, riesutais.
Tyda tyda tralialia.
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 14, 20:35)
Galvoju pereit prie normalių košių,o ne prie dribsnių, telieka laiką planuot..iš vakaro užsimerkt.
http://m.delfi.lt/ar...php?id=64851441

Ties šituo ir aš medituoju, jaučiuosi valganti sveikai, bet tos košės per 3 min. gi tikrai nieko gero doh.gif Tik dar net neatkreipiau dėmesio, kur mūsų parduotuvių lentynose kruopos, ne dribsniai sudėti biggrin.gif
Atsakyti
Apsieisit biggrin.gif
Kodėl apskritai aš viena čia turiu rodytis kasdien. tongue.gif juk rodžiaus man atrodo gera tris  savaitesiš eilės kasdien tai tikrai. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 08:27)
zuzi,bet taip neteisinga,sakei,kad rodysiu kiekvienos dienos meniu,o rodai tik "tvarkingas" dienas biggrin.gif .

QUOTE(tursi @ 2014 06 14, 09:35)
Ties šituo ir aš medituoju, jaučiuosi valganti sveikai, bet tos košės per 3 min. gi tikrai nieko gero doh.gif Tik dar net neatkreipiau dėmesio, kur mūsų parduotuvių lentynose kruopos, ne dribsniai sudėti biggrin.gif

Tai va, užtad aš greičiausiai ir išalkstu po tų dribsnių košės.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 14, 22:18)
Apsieisit biggrin.gif
Kodėl apskritai aš viena čia turiu rodytis kasdien. tongue.gif juk rodžiaus  man atrodo gera  tris  savaitesiš eilės kasdien tai tikrai. wink.gif
Papildyta:
Tai va, užtad aš greičiausiai ir išalkstu po tų dribsnių košės.. schmoll.gif

Bet diena,kai negraziai maitinaisi,tai praleidai tongue.gif ,jei rodai,tai viska rodyk rolleyes.gif .
Atsakyti