Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

1-2kiauš.rekomenduojami per dieną ar savaitę?
Dėl mitybos rekomendacijų -tikrai ne svorio metimui. Apie sveiką, pilnavertę mitybą sportuojant turėjau omeny wink.gif
Papildyta:
Nu vat ir vėl blogai tie riebalai..(kiauš.trynyje), kodėl?
Atsakyti
Gal ne sitoje temoje, bet buvo diskusija apie kiausinius, kad pagal naujausius tyrimus paneigtas mitas apie tai, kad jie didina cholesterolio kieki, veliau gal rasiu ta straipsni, teigiama, kad ju gali valgyti kiek nori.
O del riebalu trynyje, dauguma sake, kad jauciasi labiau apsunkusios nuo tryniu, ka as zinau, as tai nea:)

Va straipsnis
British heart foundation
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 13 birželio 2014 - 09:38
O man patiko šokančios Ziuzės suvalgomo maisto koliažai. Gera idėja,kaip vaizdiškai sekti tai ką į burną dedi. Vagiu blush2.gif Jau 5 dienas vaizdiškai konspektuoju savo maistą. Visai faina. O ir šūdniekių nesinori tada valgyt,nes arba tingiu fotkint tokį mažmožį arba nenoriu sugadinti gero dienos vaizdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robotinė pelėda @ 2014 06 13, 01:34)
O man patiko šokančios Ziuzės suvalgomo maisto koliažai. Gera idėja,kaip vaizdiškai sekti tai ką į burną dedi. Vagiu  blush2.gif  Jau 5 dienas vaizdiškai konspektuoju savo maistą. Visai faina. O ir šūdniekių nesinori tada valgyt,nes arba tingiu fotkint tokį mažmožį arba nenoriu sugadinti gero dienos vaizdo biggrin.gif

Va va, būtent thumbup.gif
Negi fotkinsi pusę nukąsto banano ar pan...bet simuliuot irgi nesinori, tai ir nevalgai.
Pelėda, tai gal parodyk kokį meniuką?

Man per savaitę nei gramo plius ar minus,.lygiai tiek pat. ax.gif Bet šiandien menių nefotkinu, nes daug pusryčių ir ant viršaus saldumynas buvo. (du karameliniai vafliukai - saldaus atsivalgiau turbut savaitei kaip minimum. doh.gif )

Pirmo užkandžio nebuvo (soti ilgai),pietuks kepta bulvė su tunu ir pomidorų/agurkų salotom. Gal grįžus po antro pasivaikščiojimo bus kokie riešutai, o vakarienei pomidorų/mocarelos salotos. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 birželio 2014 - 14:05
Aš tam reikalui susikūriau blog'ą,kad Kompe vietos neužimt savo nesąmonėm biggrin.gif Bet va sulipinau trečiadienio meniu koks buvo smile.gif
user posted image
9.30-7 dribsnių košė su varške,bananu,sėlenom ir cinamonu.
12.00-Bananas,kivi,šaldytos avietės,nat.jogurtas,cinamonas.
13.15-proteino sheikas su migdolų pienu.Po sporto.
15.00-upėtakis,orkaitėje keptos bulvės,salotos/daržovės.
17.00-apelsinas,bananas,pusė obuolio,sėlenos,cinamonas.
19.00-varškėtis(varškė,4baltymai,2tryniai,avižų miltai,cinamonas,vanilė) ,bananas(dėl saldumo)nat.jogurtas ir dar cinamono biggrin.gif

Šian pietums bandau tuos falafelius kept.Neišbandyta naujiena. Parduotuvėj vis pačiupinėdavau avinžirnių maišiuką ir padėdavau atgal į lentyną smile.gif
...kolkas kvepia skaniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robotinė pelėda: 13 birželio 2014 - 15:10
Vajezau kaip faina! bigsmile.gif

Buvo ir man mintis bloga rasyt, bet vis nepasiryztu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 birželio 2014 - 15:15
Ai aš tai grynai dėl savęs jį susikūriau,man tai atrodo patogiausias būdas konspektuoti smile.gif Gūglės blogspotu labai lengva naudotis smile.gif

Falafeliai gavosi trupantys biggrin.gif bet skanūs.Į lėkštę dar kotletuko formoj įsdėjau,bet kai valgiau tai viskas iširo.Susimakaliavau viską su salotom,daržovėm ir jogurtiniu padažu,buvo skanu rolleyes.gif
Kažkoks bemėsis Penktadienis gaunasi šiandien g.gif Vakarienei varškę numačius valgyt ... Gal dar kas pasikeis biggrin.gif
Atsakyti
Ou...ištryniau nuotrauką Fotki,tai ji ir iš čia dingo... ai,jei dar kam bus įdomu,galėsiu iš naujo įkelt smile.gif
Atsakyti
Robotine peleda, ikelk dar karteli, labai idomu ax.gif

Sios temos deka pradejau valgyti avizine kose, varske, man jau daug biggrin.gif Salotas jau darau su jogurtiniu padazu, labai skanu smile.gif

Apie kiausinius, as ju neskirstau i trynius ir baltymus, pagrinde valgau tik pusryciam 2 vnt kietai virtus, aisku nekasdien. Del cholesterolio nesuku galvos, pritariu Mitsouko.

Ryt virsiu avizine kose su kokoso drozlem ir dar kokiu vaisiu pripjaustysiu, paziuresiu kas gausis biggrin.gif

Jau ir Mb pripratinau prie sveiku pusryciu, kosiu pagrinde, arba kiausiniu, vakare abu varske valgom blenderiuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robotinė pelėda @ 2014 06 13, 15:03)
Aš tam reikalui susikūriau blog'ą,kad Kompe vietos neužimt savo nesąmonėm biggrin.gif Bet va sulipinau trečiadienio meniu koks buvo smile.gif
user posted image
9.30-7 dribsnių košė su varške,bananu,sėlenom ir cinamonu.
12.00-Bananas,kivi,šaldytos avietės,nat.jogurtas,cinamonas.
13.15-proteino sheikas su migdolų pienu.Po sporto.
15.00-upėtakis,orkaitėje keptos bulvės,salotos/daržovės.
17.00-apelsinas,bananas,pusė obuolio,sėlenos,cinamonas.
19.00-varškėtis(varškė,4baltymai,2tryniai,avižų miltai,cinamonas,vanilė) ,bananas(dėl saldumo)nat.jogurtas ir dar cinamono biggrin.gif

Šian pietums bandau tuos falafelius kept.Neišbandyta naujiena. Parduotuvėj vis pačiupinėdavau avinžirnių maišiuką ir padėdavau atgal į lentyną smile.gif
...kolkas kvepia skaniai biggrin.gif

Per daug vaisiu vakare,valgyk juos pirmoje dienos puseje.

O del kiausiniu,as irgi girdejau,kad mitas,galima juos valgyti kiekviena diena ir net labai sveika.
Atsakyti
user posted image

Pamiršau kokoso drožlių nusipirkt. Sakiau pabandysiu su koše smile.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 13, 19:45)
Per daug vaisiu vakare,valgyk juos pirmoje dienos puseje.

Aha,aš stengiuosi biggrin.gif Jau buvau įpratus kone kas vakarą pyragus kept,tai man to saldumo vakarais kartais taip norisi doh.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityt, kad tema duoda naudos. O kiek dar tyliai skaitančių, gaila, kad nepasisako. wink.gif
Pelėdos meniu labai gražiai žiūrisi, dėl vaisių tą patį pakomentuočiau, bet čia jau mano grynai automatinė reakcija. Vaisių nevalgymas vakarais buvo vienas iš svarbesnių punktų reguliuojant mano mitybą.. o anksčiau -po 3-4vaisius, supjaustytus, aplietus jogurtu.
Vėlai vakare. biggrin.gif
Vakar pas mane buvo kaip.reikiant ”treat day”, nes netikėtai buvom pakviesti šašlykų pas draugus. Vakaras puikus, maistas skanus. Po mėsytės su daržovėm (vištiena), žvakių šviesoje, terasoj - riebus šokoladinis pyragas ir vynas, vynas....bet gyvenimas vertas tokių vakarų! wink.gif
Šiandien bandau ”tvarkyt”, pradėjau nuo.daug vandens, pusryčiam su vaikais suraitėm po košės bliūdelį.. kas toliau bus -neaišku, nes yra dvi galimybės vest/vežt vaikus pramogaut, tad neaišku kaip bus su maistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 14 birželio 2014 - 10:43