Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant III

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 21, 12:05)
Kokiu zalumynu dedi i koktelius? rolleyes.gif

špinatai, petražolės, salierų stiebai, įvairios salotos. o plaku su blenderiu, nes daugiau nieko neturiu, pirkt nenoriu.
Atsakyti
As greipfrutus spaudziuosi, bet rankiniu budu, nes nebeturiu sulciaspaudes. Anksciau morku-obuoliu-burokeliu sultis spausdavau- laaaabai skanu smile.gif
I kiek kainuoja padorus smoothie makeris?cia tas pats kas blenderis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 21 gegužės 2014 - 17:26
Mitsouko, taip, tas pats blenderis. Nors buna ir a la specialus smuciams, bet tai tas pats smile.gif As turiu tik blender. Sulciaspaude ilgai gulejo nenaudojama, tad palikau senam bute. Man geriau vaisius valgyti arba smucius daryti - sveikiau, nes dedi su visom oodelem.

Man vienas skaniausiu smuciu yra bananas, avokadas ir spinatai. Smuciu darymo esme tokia:
1. Pasirenki pagrinda - tai gali buti vanduo, pienas, jogurtas, avizu pienas, kokosu vanduo, sultys ir tt.
2. Tada renkiesi 'sutirstintoja' - paprastai bananas ar avokadas.
3. Gardini vaisiais ir zolem - spinatais, garbanotu kopustu, braskem, mango, vysniom, etc. Bet geriau apsiriboti kokiais 2, nes kai per daug skoniu, nebeskanu smile.gif
4. Kam norisi saldumo (man jo pakanka is banana), gali isidet medaus ar datuliu, figu.
5. Dar galima iberti avizu, kitokiu dribsniu (pvz, pusryciams)

Makadamijos riesutus labai megstu, man tas riebumas labai patinka wub.gif
Atsakyti
Skamba skaniai! thumbup.gif Jaučiu susigundysiu ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 21, 18:02)
Skamba skaniai!  thumbup.gif Jaučiu susigundysiu ir aš.

Zuzi, gal tavo mazajai irgi patiks - mano panasaus amziaus, daznai plaku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 21, 17:25)
As greipfrutus spaudziuosi, bet rankiniu budu, nes nebeturiu sulciaspaudes. Anksciau morku-obuoliu-burokeliu sultis spausdavau- laaaabai skanu smile.gif
I kiek kainuoja padorus smoothie makeris?cia tas pats kas blenderis?

Tas pats, tik man dėl plovimo patogiau ir kad nereikia papildomai stiklinių. Mokėjau apie 160, 2 0,5l talpos, užsisuka abt viršaus kad neišbėgtų ir galėtum gert kaip iš termosinio puodelio kokio smile.gif su 1 talpa mačiau ir už 90lt pirkt.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 21, 11:04)
Panos, o spaudziat vaisiu sultis?
...
Ir dar pagalvojau kaip su ta morka sultyse, kad karotinas virstu vitaminu A, reikia gi riebalo truputi, o man tos sultys  ir riebalas nesiderina, nepilsiu aliejaus i tas sultis, ...
Mėgstu kai netingiu, daug plovimo po to biggrin.gif aliejaus lašiukų poros reiktų į morkų sultis 4u.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 05 21, 16:25)
Aš turiu smoothie aparatą, kažkas nerealaus, nepamainoma. ...

Ar tokio tipo?
user posted image

Gėda prisipažinti, vis neisigyju blenderio blush2.gif nors svaigstu seniai, kažkaip neišsirenku ir vėl nukeliu. Gal šis atstoja ir blenderį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 21 gegužės 2014 - 19:21
Gi blenderi ir as turiu, reikes pabandyti su juo pablenderiuoti, bus geriau nei sulciaspaude. O susiblenderiuoja normaliai tarkim apelsinas, mandarinas, del odeliu?

Specialiai sulciaspaudes turbut nepirkciau, maniskio mama paliko, tai reikejo isbandyti ir vaisius sunaudoti biggrin.gif Bet tas plovimas po to nervina mane, kol visa isplauni, o dar morkos nudazo... biggrin.gif Su blenderiu paprasciau ir greiciau, ir naudingiau.
Atsakyti
QUOTE(manzuma @ 2014 05 21, 06:15)
Zuzi, gal tavo mazajai irgi patiks - mano panasaus amziaus, daznai plaku  smile.gif

Oi labai dziaugciaus! rolleyes.gif

Blenderi paprasta turiu, na kaip be jo, leliukui maista reikejo trint. biggrin.gif

Meniu siandien. Diena pilna judesio, tad ir meniu pilnokas. ax.gif

Pusryciam - kiausiniai, juoda duona su humusu (vis as jo nepabaigiu doh.gif )
Kava su datulem.

Sportas.

Stikline neriebaus naturalaus jogurto, saukstas selenu ir puse saldzios kriausytes. (Kazi vaisiai PO sporto nelabai? g.gif )

Pietus - kalnelis grikiu, burokeliu ir fetos salotos (tobulas derinys) - burokeliai svogunas, citr.sultys, ciut alyv.aliejaus.

1.5val. cardio lauke su vezimu per karsti. blink.gif biggrin.gif

Uzkandis - riesutai. (Pasiziurejau kalorijas- anksciau to niekada nedarydavau- vajeeetau! doh.gif Tad tik keli riesutukai.)

Vakarienei- misraine. Virtas kalmaras, kukuruzai, virti avinzirniai, ant 1sauksto alyv.aliejaus pakepintas svogunas su sampinjonais, cili pipirais ir pan. Viskas sumaisyta. BE MAJONEZO. thumbup.gif Uzspausta gausiai citr.sulciu. Labai skanu ir soootu. Porcijos neiveikiau. schmoll.gif

Vandens buvo daug, nezinau kiek, sporto metu- vienas puslitris.
Vsio. Daugiau siandien nebejiesiu. schmoll.gif

user posted imageHosted on Fotki
Papildyta:
Pumpum minejo PMS- va sito laikotarpio nekenciu. doh.gif
Vakar jutau ovuliacija, tad tuoj prasides ir man. Laikais, sveikai valgai, nesikankini, o pes PMS- alkana ir alkana, na kaip su tuo tvarkytis? g.gif Gal sikart nebus baisiai, paprastai PMS simptomus man "uzmusa" nakvisu aliejus, kuris yra sudetyje dabar geriamu vitaminu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 21 gegužės 2014 - 20:10
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 21, 20:24)
Gi blenderi ir as turiu, reikes pabandyti su juo pablenderiuoti, bus geriau nei sulciaspaude. O susiblenderiuoja normaliai tarkim apelsinas, mandarinas, del odeliu?

Specialiai sulciaspaudes turbut nepirkciau, maniskio mama paliko, tai reikejo isbandyti ir vaisius sunaudoti biggrin.gif Bet tas plovimas po to nervina mane, kol visa isplauni, o dar morkos nudazo... biggrin.gif Su blenderiu paprasciau ir greiciau, ir naudingiau.

biesina tai ir mane. Rytinės šviežiai spaustos sultys prieš darbą lieka tik drambliuko svajone, perdaug reikalų išsiplauti, o palikti lig vakaro nesinori doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 21, 19:20)
Mėgstu kai netingiu, daug plovimo po to biggrin.gif aliejaus lašiukų poros reiktų į morkų sultis 4u.gif
Ar tokio tipo?
user posted image

Gėda prisipažinti, vis neisigyju blenderio blush2.gif nors svaigstu seniai, kažkaip neišsirenku ir vėl nukeliu. Gal šis atstoja ir blenderį?

Jo principas tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 21, 20:08)
Vakar jutau ovuliacija, tad tuoj prasides ir man. Laikais, sveikai valgai, nesikankini, o pes PMS- alkana ir alkana, na kaip su tuo tvarkytis?

Gal nieko tokio, jei pora dienu per menesi daugiau pavalgai 4u.gif Arba bandyk daugiau darzoviu, baltymu 4u.gif Man sitas 'geris' dar negrizes smile.gif

Mano siandien su suplanuota saldumynu porcija:
Pusryciai: 2 sumustiniai su lasisa
Uzkandis: naturalus jogurtas su avietem ir seklom
Pietus: vistienos ir kukuruzu sriuba su duonos rieke, bananas
Uzkandis: smutis is kefyro, banano, avieiciu ir spinatu
Vakariene: darzoviu salotos su tunu ir kiausiniais
Ir pora saldumynu ax.gif
Atsakyti