QUOTE(Fifux'e @ 2014 09 09, 15:24)
va kaip.
kodėl tada rašyti reikėjo būtent iki naujų metų? jei oficialiai atostogos iki sausio 12d.
p.s. prašyme nurodžiau kad noriu gauti visus pinigėlius iš karto
(tai kad už sausio mėnesį nepaskaičiuos NPD, tai gausiu tą dalį mažesnę,žinau... o už 2015 metus pajamas reikės deklaruoti tik 2016 pradžioj, tad tik tada gausiu tą dalį, kurios man neprimokės dabar, nepritaikius NPD... taip?
)
bet ta data rašoma nes metai baigiasi,viskas keičiasi,o reliai tai būna paskaičiuota už visą laikotarpį kaip priklauso jau?
čia tik sisteminis skaičius kad va metai baigėsi,nauja dokumentacija prasidės,ir reliai nieko darašyti,prašyti nereikės?
tereiks ateiti vėliau dėl VPA
nes tą datą įrašyti reikėjo dar prieš pasirenakant dalim noriu gauti pinigėlius ar iš karto
ta data mane čia suvėlė
kodėl prašymas rašomas ne iki tada kiek priklauso NGA,o iki naujų?
atsiprašau už neišmanymą ir krūvą gal laaabai keistų abejonių ir klausimų
kodėl tada rašyti reikėjo būtent iki naujų metų? jei oficialiai atostogos iki sausio 12d.

p.s. prašyme nurodžiau kad noriu gauti visus pinigėlius iš karto

bet ta data rašoma nes metai baigiasi,viskas keičiasi,o reliai tai būna paskaičiuota už visą laikotarpį kaip priklauso jau?

nes tą datą įrašyti reikėjo dar prieš pasirenakant dalim noriu gauti pinigėlius ar iš karto

ta data mane čia suvėlė

atsiprašau už neišmanymą ir krūvą gal laaabai keistų abejonių ir klausimų

garantuoju, kad prašymą motinystės pašalpai jūs pasirašėte visam laikotarpiui( jį turėjo pildyti sodros darbuotoja), t.y. iki 2015 sausio 12. O pati pildėte prašymą dėl NPD taikymo.