Įkraunama...
Įkraunama...

Suaugęs vyras ar mažas berniukas?

Sveikos, merginos,

Nebežinau, kaip elgtis ir labai noriu jūsų patarimų. Situacija tokia: su vaikinu esame kartu 3,5 metų , iš jų metus gyvename kartu. Esame kilę iš vieno miesto, dabar gyvename Vilniuje. Jis kiekvieną savaitgalį lekia pas savo šeimą (kol negyvenome kartu man tai neatrodė didelė kliūtis). Grįžtu ir aš kartais. Būnu pas savo šeimą, kartais pas jo, bet mane erzina tai, jog praktiškai niekada neliekame dviese savaitgaliais (nebent jam tenka dirbti šeštadieniais). Jo mama čia labai stipriai prisideda, nes jam pasakius, kad negrįš prasideda moralai, o grįžus po dviejų savaičių ji sugeba apsiverkti. doh.gif Bandau kalbėti ir gražiuoju, ir piktuoju, bet nieko nepešu. Merginos, kaip jūs elgtumėtės mano situacijoje? Gal ir jums kada taip buvo? smile.gif
Atsakyti
o tai gal jis tiesiog pasiilgsta savo seimos? Tave ir siaip kasdien mato.
O gal tiesiog abu per anksti pradejot seima zaist? Ne laikas, bent jam dar.
Atsakyti
Na žinot. Aš savo šeimos irgi pasiilgstu, bet nėra poreikio bėgti pas juos kiekvieną savaitgalį. Jau mieliau praleisčiau laisvą laiką su juo... Ir mano šeima man nepriekaištauja, kai negrįžtu. smile.gif Juk namo galima grįžti ir kas antrą savaitę, namai juk nesugrius nuo to.
Dėl šeimos "žaidimo" tai aš irgi savęs nevieną kartą to klausiau, dar ir prieš apsigyvenant kartu, nes man tai tikrai svarbus žingsnis. Pati vis dar neradau atsakymo į šį klausimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melo_mane: 22 gegužės 2014 - 11:25
QUOTE(Melo_mane @ 2014 05 22, 12:00)
Sveikos, merginos,

Nebežinau, kaip elgtis ir labai noriu jūsų patarimų. Situacija tokia: su vaikinu esame kartu 3,5 metų , iš jų metus gyvename kartu. Esame kilę iš vieno miesto, dabar gyvename Vilniuje. Jis kiekvieną savaitgalį lekia pas savo šeimą (kol negyvenome kartu man tai neatrodė didelė kliūtis). Grįžtu ir aš kartais. Būnu pas savo šeimą, kartais pas jo, bet mane erzina tai, jog praktiškai niekada neliekame dviese savaitgaliais (nebent jam tenka dirbti šeštadieniais). Jo mama čia labai stipriai prisideda, nes jam pasakius, kad negrįš prasideda moralai, o grįžus po dviejų savaičių ji sugeba apsiverkti. doh.gif  Bandau kalbėti ir gražiuoju, ir piktuoju, bet nieko nepešu. Merginos, kaip jūs elgtumėtės mano situacijoje? Gal ir jums kada taip buvo?  smile.gif

O kaip jis važiuoja pas tėvus? Noriai, ar bumbėdamas..
Ar apie tai ramiai kalbėjotės, kad Tau tai nepatinka..
Atsakyti
O kaip galima elgtis? Kristi ant žemės ir kojom pasispardyt?

Kalbėjot - nepadėjo. Vadinasi jis to nori. Jam patinka savaitgaliais važiuot namo. Ir tai jam svarbiau, nei Jūsų nepasitenkinimas. Ar tai pasikeis? Turbūt. Su laiku. Ar tai reiškia, kad jis tada savaitgalius praleis su Jumis? Nebūtinai. Gali būt, kad atras tai, kas jam įdomiau. Gal ir ne.

O jūs kartu važiuojat? Ir pas tėvus kartu būnat, ar kiekvienas pas savus?

Ką Jūs galit padaryt? Galit su tuo susitaikyt ir priimt kaip faktą, nekeliant audroj stiklinės. Jei negalit su tuo susitaikyt, išvadas pasidarykit. Bent jau aš pasidaryčiau smile.gif Kuo toliau, tuo tai erzins labiau. Gal iš tikro per anksti šeimą žaist.
Papildyta:
QUOTE(Melo_mane @ 2014 05 22, 12:24)
Na žinot. Aš savo šeimos irgi pasiilgstu, bet nėra poreikio bėgti pas juos kiekvieną savaitgalį. Jau mieliau praleisčiau laisvą laiką su juo... Ir mano šeima man nepriekaištauja, kai negrįžtu. smile.gif  Juk namo galima grįžti ir kas antrą savaitę, namai juk nesugrius nuo to.

Jūs žinot, kur problema? Jūs norit, kad jis galvotų taip, kaip Jūs. O tai yra beviltiška, nes jo požiūris į tai yra kitoks. Nėra taip, kad Jūsų požiūris - teisingas, o jo - klaidingas. Jūs abu teisūs. Sau. Kodėl jis turėtų pritaikyti savo požiūrį prie Jūsų. Jūs tai prie jo taikytis nematot reikalo, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 05 22, 12:24)
O kaip jis važiuoja pas tėvus? Noriai, ar bumbėdamas..
Ar apie tai ramiai kalbėjotės, kad Tau tai nepatinka..

Noriai, net labai. Juk niekas jo su botagu nevaro. Tik kad negrįžus būna priekaištai ir mamos nusiminimas.
Kalbėjau ramiai, aiškinau, kad reikia laiko ir mums abiem. Juk mes irgi šeima, bet jis tik pažada ir tiek. Kiekvieną kartą būna kitą savaitgalį tikrai liksim. Dar jo argumentas yra toks: Ką mes čia veiksim likę? Nors kai liekam visada randam veiklos ir stengiuosi, kad jam ta veikla būt įdomi.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 22, 12:28)
O kaip galima elgtis? Kristi ant žemės ir kojom pasispardyt?

Kalbėjot - nepadėjo. Vadinasi jis to nori. Jam patinka savaitgaliais važiuot namo. Ir tai jam svarbiau, nei Jūsų nepasitenkinimas. Ar tai pasikeis? Turbūt. Su laiku. Ar tai reiškia, kad jis tada savaitgalius praleis su Jumis? Nebūtinai. Gali būt, kad atras tai, kas jam įdomiau. Gal ir ne.

O jūs kartu važiuojat? Ir pas tėvus kartu būnat, ar kiekvienas pas savus?

Ką Jūs galit padaryt? Galit su tuo susitaikyt ir priimt kaip faktą, nekeliant audroj stiklinės. Jei negalit su tuo susitaikyt, išvadas pasidarykit. Bent jau aš pasidaryčiau smile.gif Kuo toliau, tuo tai erzins labiau. Gal iš tikro per anksti šeimą žaist.
Papildyta:
Jūs žinot, kur problema? Jūs norit, kad jis galvotų taip, kaip Jūs. O tai yra beviltiška, nes jo požiūris į tai yra kitoks. Nėra taip, kad Jūsų požiūris - teisingas, o jo - klaidingas. Jūs abu teisūs. Sau. Kodėl jis turėtų pritaikyti savo požiūrį prie Jūsų. Jūs tai prie jo taikytis nematot reikalo, ar ne? smile.gif

Dažniausiai aš važiuoju kartu. Visada stengiuosi aplankyti abi šeimas, o apsistoju ir pas jo, ir pas savo šeimą (50/50).
Nėra taip, kad nesitaikyčiau. Aš bandau rasti kompromisą. Juk neprašau visų savaitgalių. Norėčiau nors vieno per mėnesį, bet ir to nebūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melo_mane: 22 gegužės 2014 - 11:38
QUOTE(Melo_mane @ 2014 05 22, 12:37)

Kalbėjau ramiai, aiškinau, kad reikia laiko ir mums abiem. Juk mes irgi šeima, bet jis tik pažada ir tiek. [...] Norėčiau nors vieno per mėnesį, bet ir to nebūna.

Vadinasi turit tai, ką turit. Arba taikotės su tuo ir nustojat sau nervus gadint dėl to, ko pakeist negalit, arba... gadinat nervus ir sau, ir jam, ir turbūt sulaukiat to paties rezultato, kokį turit dabar 4u.gif

P.S.: Aš manau, kad tokios situacijos parodo, kur mes esam santykiuose ir kiek gebam derinti tarpusavio interesus 4u.gif Galbūt klystu, bet tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 22, 12:42)
Vadinasi turit tai, ką turit. Arba taikotės su tuo ir nustojat sau nervus gadint dėl to, ko pakeist negalit, arba... gadinat nervus ir sau, ir jam, ir turbūt sulaukiat to paties rezultato, kokį turit dabar 4u.gif

P.S.: Aš manau, kad tokios situacijos parodo, kur mes esam santykiuose ir kiek gebam derinti tarpusavio interesus 4u.gif Galbūt klystu, bet tokia mano nuomonė.

Ačiū Jums 4u.gif Galbūt Jūs teisi ir nieko aš nepešiu su savo moralais. Tik susigadinsiu nervus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melo_mane @ 2014 05 22, 12:44)
Ačiū Jums 4u.gif Galbūt Jūs teisi ir nieko aš nepešiu su savo moralais. Tik susigadinsiu nervus  smile.gif

Moralus mamai palikit, neverti jie nė laiko, nei pastangų paprastai būna mirksiukas.gif

Gal pabandykit ne prašyt, kad tiesiog nevažiuotų, o iš anksto pasiūlyt kažką nuveikt savaitgalį (ne "ką nors sugalvosim", o "davai varom ten ir ten, darom tą ar aną"). Gal taip bent kartas nuo karto pavyktų ištrūkt ne pas tėvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melo_mane @ 2014 05 22, 12:00)
Merginos, kaip jūs elgtumėtės mano situacijoje? Gal ir jums kada taip buvo?  smile.gif

Pabandykit kazka prisitaikyti savo situacijai 4u.gif
Kalbesiu is kitu barikadu pusiu: mano sunus zaidzia seimynini gyvenima. cool.gif Mergaite turi grazia, protinga, tvarkinga-kaip dziaugtis tureciau. drinks_cheers.gif Bet. Sunus su drauge absoliuciai nieko nebenori padeti ir mums, musu ukyje. Kaip tik savaitgalis-taip prisigalvojimai 'as sergu", "man renginys", "einam i baliu su draugais" ir t.t. Man, kaip mamai, pikta. Zinau, kad nieko jie neveikia, tik visa savaitgali prasedi namuose prie kompo ar tv, tarpe tarp sekso, vakarais islenda ir nusliauzia pas draugus. O darbu gausyyyyyybe. Kad bent jau dirbtu ir uzsidirbtu, bet ne, as pilnai dar islaikau, nes sunus mokosi dar vidurinej.
Taigi, pradedu nuo bambejimu cool.gif Jei tai neveikia, graziuoju prasau. Jei ir tai neveikia-grasinu palikti be dienpinigiu ir finansavimo, lai eina pas mergina ir jos tevai juos teislaiko, lodarius tokius. bash.gif
Taigi, klausimas jums: ar jo tevukai nera ukiskai gyvenantys zmones, kada reiktu jaunu ranku pagalbos? O gal pagrindinis finansavimas vis tik is tevu puses?
O nuvaziaves pas tevus ka veikia? Dirba, ilsisi, lovoj voliojasi? O gal turi kokia draugu kompanija, kuri tiesiog traukia, o vaikinas viska sumeta ant tevu?
Atsakyti
Kur parašyta, kad jiedu jaunikliai tėvų išlaikomi?
Autore, kiek judviems?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 13:00)
Pabandykit kazka prisitaikyti savo situacijai 4u.gif
Kalbesiu is kitu barikadu pusiu: mano sunus zaidzia seimynini gyvenima. cool.gif Mergaite turi grazia, protinga, tvarkinga-kaip dziaugtis tureciau. drinks_cheers.gif Bet. Sunus su drauge absoliuciai nieko nebenori padeti ir mums, musu ukyje. Kaip tik savaitgalis-taip prisigalvojimai 'as sergu", "man renginys", "einam i baliu su draugais" ir t.t. Man, kaip mamai, pikta. Zinau, kad nieko jie neveikia, tik visa savaitgali prasedi namuose prie kompo ar tv, tarpe tarp sekso, vakarais islenda ir nusliauzia pas draugus. O darbu gausyyyyyybe. Kad bent jau dirbtu ir uzsidirbtu, bet ne, as pilnai dar islaikau, nes sunus mokosi dar vidurinej.
Taigi, pradedu nuo bambejimu cool.gif Jei tai neveikia, graziuoju prasau. Jei ir tai neveikia-grasinu palikti be dienpinigiu ir finansavimo, lai eina pas mergina ir jos tevai juos teislaiko, lodarius tokius. bash.gif 
Taigi, klausimas jums: ar jo tevukai nera ukiskai gyvenantys zmones, kada reiktu jaunu ranku pagalbos? O gal pagrindinis finansavimas vis tik is tevu puses?
O nuvaziaves pas tevus ka veikia? Dirba, ilsisi, lovoj voliojasi? O gal turi kokia draugu kompanija, kuri tiesiog traukia, o vaikinas viska sumeta ant tevu?

Jo tėvai turi sodą, daržą šiokį tokį. Mes visada grįžę jiems padedam (aš visad padedu ravėt gėles, daržus.). Sodinimai, paskui derliaus nuėmimai irgi su mumis. Mano šeima tokių dalykų neturi, todėl visada pagalba tik jiems. Aš padedu daugiau nei jų vyresnis sūnus. Mes abu patys dirbam, užsidirbam, esam jau ir mokslus pabaigę. Neimam pinigų iš tėvų. Jei vasara tai žinoma, kad visada dirbam ir suprantu, kad padėti reikia daugiau, o žiemą tai guli, ilsisi. Tikrai grįžta ne dėl draugų, o dėl tėvų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kanauninkė @ 2014 05 22, 13:05)
Kur parašyta, kad jiedu jaunikliai tėvų išlaikomi?
Autore, kiek judviems?

Kaip ir sakiau: abu dirbam, patys save išlaikom.
Mums po 23 metus smile.gif
Atsakyti