Įkraunama...
Įkraunama...

Suaugęs vyras ar mažas berniukas?

Keistai nuskambėjo kažkieno pasakyta mintis: "jis tave ir taip mato kiekvieną dieną". Na mato, bet klausimas, ar žmonės po darbo dienos turi labai daug laiko kažką drauge nuveikti. Visą dieną dirbi, vakare grįžti, pavalgai, pasitvarkai ir eini gulti, jei anksti keltis, todėl būtent savaitgalis ir yra tas laikas, kuomet galima papramogauti. Tuolabiau vasara ant nosies tikiu, jog norisi dviese ir prie kokio ežero nuvykti, ir kokį renginį aplankyti, galų gale, dviračiais pavažinėti ar tinginiaujant leisti laiką DVIESE, o ne grūstis KIEKVIENĄ savaitgalį pas vyruko tėvukus ir ten būti. Padėti darbuose gražu, bet ar tai privaloma daryti visus keturis mėnesio savaitgalius? Neužtektų vieno? Vasarą suprantu, jog daugiau veiklos, bet rudenį ar žiemą ką ten veikt? Miela autore, manau jūsų vyras MAMYČIUKAS, kuris psichologiškai priklauso nuo motinos ir yra lengvai paveikiamas jos ašarų ir moralų. Mano mama irgi panašaus charakterio, bet aš pradėjau su ja elgtis griežtai, jei pasakau, kad dvi savaites manęs nebus, reiškia nebus ir gali verkt kiek nori. Kita vertus, jeigu jųsų draugas pats veržiasi namo, tai nieko čia jau nepakeisi. Tik pagalvokit apie tai, kad atsiradus vaikams didelė tikimybė, jog jūs savaitgalį viena su jais sėdėsit, o vyrukas maus pas mamytę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 22 gegužės 2014 - 12:33
Oi ne, atsiradus vaikams greičiausiai bus spaudimas aplamai apsigyvent pas vyro tėvus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 13:00)
Pabandykit kazka prisitaikyti savo situacijai 4u.gif
Kalbesiu is kitu barikadu pusiu: mano sunus zaidzia seimynini gyvenima. cool.gif Mergaite turi grazia, protinga, tvarkinga-kaip dziaugtis tureciau. drinks_cheers.gif Bet. Sunus su drauge absoliuciai nieko nebenori padeti ir mums, musu ukyje. Kaip tik savaitgalis-taip prisigalvojimai 'as sergu", "man renginys", "einam i baliu su draugais" ir t.t. Man, kaip mamai, pikta. Zinau, kad nieko jie neveikia, tik visa savaitgali prasedi namuose prie kompo ar tv, tarpe tarp sekso, vakarais islenda ir nusliauzia pas draugus. O darbu gausyyyyyybe. Kad bent jau dirbtu ir uzsidirbtu, bet ne, as pilnai dar islaikau, nes sunus mokosi dar vidurinej.
Taigi, pradedu nuo bambejimu cool.gif Jei tai neveikia, graziuoju prasau. Jei ir tai neveikia-grasinu palikti be dienpinigiu ir finansavimo, lai eina pas mergina ir jos tevai juos teislaiko, lodarius tokius. bash.gif 
Taigi, klausimas jums: ar jo tevukai nera ukiskai gyvenantys zmones, kada reiktu jaunu ranku pagalbos? O gal pagrindinis finansavimas vis tik is tevu puses?
O nuvaziaves pas tevus ka veikia? Dirba, ilsisi, lovoj voliojasi? O gal turi kokia draugu kompanija, kuri tiesiog traukia, o vaikinas viska sumeta ant tevu?

Nu jūs ir pavarot swoon.gif
Vidurinėje mokosi ir leidžiat šeimą žaist g.gif Ir dar išlaikot abu
Autorem, man užkliuvo, kad tik tiek laiko pragyvenus, jūsų draugas jau pareiškia, kad pasilikus namie nėra ką veikti g.gif Tai kas bus vėliau?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 13:00)

Kalbesiu is kitu barikadu pusiu: mano sunus zaidzia seimynini gyvenima. cool.gif Mergaite turi grazia, protinga, tvarkinga-kaip dziaugtis tureciau. drinks_cheers.gif Bet. Sunus su drauge absoliuciai nieko nebenori padeti ir mums, musu ukyje. Kaip tik savaitgalis-taip prisigalvojimai 'as sergu", "man renginys", "einam i baliu su draugais" ir t.t. Man, kaip mamai, pikta. Zinau, kad nieko jie neveikia, tik visa savaitgali prasedi namuose prie kompo ar tv, tarpe tarp sekso, vakarais islenda ir nusliauzia pas draugus. O darbu gausyyyyyybe. Kad bent jau dirbtu ir uzsidirbtu, bet ne, as pilnai dar islaikau, nes sunus mokosi dar vidurinej.
T

Jau tu nepyk, bet aš abejoju, kad ta mergaitė protinga ir tvarkinga. Tokią ,,mergaitę'' išvyčiau iš pirmos dienos iš savo namų ir džiaugsmo dėl tokios draugystės nebūtų. Protinga, tvarkinga mergaitė , mano supratimu, neitų su mokiniu ,,vaidinti šeimos'' ir būti pas svetimus žmones. Protinga mergaitė pastebėtų, kad jos išrinktasis tinginys. Ir kad jiems nepakeliui. Auklėjimo spragos ir pas tave ir tos mergaitės šeimoje. Mačius tokių. Šeimos vaidinimas baigiasi neplanuoti neštumu, paskui vienas kito jau nenorėjimu, nes šeima buvo tik žaidimas, naštos užkrovimas ant tėvų pečių, nes nei darbo, nei mokslo, nieko.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 05 22, 13:55)
Nu jūs ir pavarot  swoon.gif
Vidurinėje mokosi ir leidžiat šeimą žaist g.gif Ir dar išlaikot abu

Jei pilnameciai-ko neleist mirksiukas.gif As pati 19 metu zenyjausi... Tik musu laikais mokemes 11 metu, tai baigdavom vidurine 18, o dabar 12 klasej mokosi ir 19, ir net 20 metu jaunuoliai. Nesu sena tarka busimoji anyta, kad jaunimui diriguociau, kada susirasti antra puse ir ka su ja daryti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:03)
Protinga mergaitė pastebėtų, kad jos išrinktasis tinginys.

Ai, da ladno irnesakyk.gif Kiek jau čia tų niolikinių labai darbščių? biggrin.gif Aš irgi nepuldavau per galvą verstis, kad daržus tėvams nuravėt tokių metų biggrin.gif Ir draugai ar kiti užsiėmimai buvo daug įdomiau, nei lysvės ar puodai, ir valgyt daryt nieko nemokėjau, ir kasdien kampų nevalydavau, ir t.t. ir pan. Užaugau, pasibėgiojau, savus namus sukūriau ir po truputį patapau nuobodžia moteriške, kuri ir vakarienes daro, ir grindis periodiškai plauna, ir nuvažiavusi į kaimą lysves ravėt eina irnesakyk.gif

Jauni jie dar. Vargu ar iš to žaidimo šeimom kas išeis, bet gyveni ir mokais žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:05)
Jei pilnameciai-ko neleist mirksiukas.gif As pati 19 metu zenyjausi... Tik musu laikais mokemes 11 metu, tai baigdavom vidurine 18, o dabar 12 klasej mokosi ir 19, ir net 20 metu jaunuoliai. Nesu sena tarka busimoji anyta, kad jaunimui diriguociau, kada susirasti antra puse ir ka su ja daryti. biggrin.gif

blink.gif Tai jei jau suėjo 18 m., tai viskas galima? Tai ko tu verki? Na pilnametis, nenori ir nepadeda, ką nori tą daro, ko bumbi?
Tai jau jaunimas kai susiranda antrą pusę, tai iš karto dar einant į mokyklą turi kartu gyventi? Kitų variantų draugystei nėra, tik šeimos vaidinimas ant tėvų sprando?

Kaip aš džiaugiuosi, kad esu ,,sena tarka'' ir visai kitaip auklėjau vaikus. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:03)
Šeimos vaidinimas baigiasi neplanuoti neštumu, paskui vienas kito jau nenorėjimu, nes šeima buvo tik žaidimas,  naštos užkrovimas ant tėvų pečių, nes nei darbo, nei mokslo, nieko.

As siuolaikine mama. Draudimas niekada nieko gero neduoda schmoll.gif Norisi tada pries draudima maistauti. Praejus ta. Romeo ir Dzuljeta del to ir nusizude, kad visa gimine draude jiems myleti vienas kita. Butu nedraude-pasitase, pasitase, susirade paskui sau tinkamas kandidaturas ir laimingai gyvene biggrin.gif
Ka laimeciau, jei kaip furija issokciau pries mergina? 'Eik lauk, savala" devil.gif Kaip pasielgtu mano sunus? Kokiom akim i savo motina pasiziuretu? Oi ne, dovanokit, geriau jau as su sunumi rysi turesiu, nei paskui supykes issikraustys pas mergina ir neatvaziuos net Kaledu svesti. Juk tokiu pavyzdziu pilna SM. Ir kas kaltas? O gi tokios mamasos, kurios su sluota prasieina per marcias biggrin.gif
Pastos-ka gi, vaikas-Dievo dovana, priziureti padesiu, vaikus myliu drinks_cheers.gif Bet didziausia tikimybe, kad tokiu siuolaikiniu zmoniu gyvenime vaiku reiks dar oi kiek palaukti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:11)

Kaip aš džiaugiuosi, kad esu ,,sena tarka'' ir visai kitaip auklėjau vaikus.  karsta.gif

Oi, nespjauk i sulini mirksiukas.gif Vaikas tavo dar paauglys, visos meiles jam priesaky drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 22, 14:09)
Ai, da ladno irnesakyk.gif Kiek jau čia tų niolikinių labai darbščių? biggrin.gif Aš irgi nepuldavau per galvą verstis, kad daržus tėvams nuravėt tokių metų biggrin.gif

Aš sutinku, kad darbščių daug nėra. Niekas čia dirbti nepuola.
Bet kai jaunimas iš savo gyvenimo , jauno gyvenimo , ištrina tokį dalyką kaip draugystė-pasimatymai, laukimas, pasiilgimas vienas kito, romantika ir t.t., nu kas belieka? Nieko. O iš karto ,,šeima'' ir lova , nu nežinau. Žiauru.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:16)

Oi, nespjauk i sulini mirksiukas.gif Vaikas tavo dar paauglys, visos meiles jam priesaky drinks_cheers.gif

Tu klysti schmoll.gif Kaip greit eina laikas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:16)
As siuolaikine mama. Draudimas niekada nieko gero neduoda schmoll.gif Norisi tada pries draudima maistauti.

Oi , šiuolaikinė mama. smile.gif Drausti ir nereikia. Nieko aš nedraudžiu. Auklėti reikia. Tiksliau reikėjo jau. Dabar jau vėlu. Aš nedraudžiu vaikui, tiesiog jam nei į galvą neateitų parsitempti mergą į namus, gulėti su ja ir ryte eiti į mokyklą, ir dar ,kad aš ją išlaikyčiau. O ir šiaip planai kiti, mokslas, darbas, savi namai. Čia viskas draugaujant. 4u.gif
Atsakyti
Nesistenkit jo pakeist,kaip kazkas sake,jis mamyciukas,ir nieko nepadarysi..As irgi turiu mamyciuka vyra,kiekviena vakara mamytei skambina:-) Bet siaip,geras zmogus,labai myli savo vaikus.Visi turi didesniu mazesniu minusu,dziaugiuosi,kad lekia pas mama,o ne pas mergas:-D
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:19)
Aš sutinku, kad darbščių daug nėra. Niekas čia  dirbti nepuola.
Bet kai jaunimas iš savo gyvenimo , jauno gyvenimo , ištrina tokį dalyką kaip draugystė-pasimatymai, laukimas, pasiilgimas vienas kito, romantika ir t.t., nu kas belieka? Nieko. O iš karto ,,šeima'' ir lova , nu nežinau. Žiauru.
Papildyta:

Tu klysti  schmoll.gif Kaip greit eina laikas  smile.gif

Nieko nepadarysi, mes augom tarybiniais metais, mums kitokios vertybes buvo diegiamos drinks_cheers.gif Dabar per visas komunikacijos priemones tik ir aukstina seksa kaip vertybe doh.gif Seimos nebera. Vyro-moters santykiu nebera. Yra gejai, ju santuokos, ju vertybes ir pliku uzpakaliu rodymas per tv. cool.gif
Ne i tema, bet issibambejau biggrin.gif
P.S. juk taviskis uz manaji pora metu jaunesnis mirksiukas.gif

P.P.S. tema ne mano, gerbkime autore, padekim jai isspresti sunaus-motinos santykius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:27)
Nieko nepadarysi, mes augom tarybiniais metais, mums kitokios vertybes buvo diegiamos drinks_cheers.gif Dabar per visas komunikacijos priemones tik ir aukstina seksa kaip vertybe doh.gif Seimos nebera. Vyro-moters santykiu nebera. Yra gejai, ju santuokos, ju vertybes ir pliku uzpakaliu rodymas per tv. cool.gif
Ne i tema, bet issibambejau biggrin.gif
P.S. juk taviskis uz manaji pora metu jaunesnis mirksiukas.gif

P.P.S. tema ne mano, gerbkime autore, padekim jai isspresti sunaus-motinos santykius 4u.gif

Tu neteisi. Tikrosios vertybės nepriklauso nuo santvarkos. Jos priklauso nuo šeimos, supratimo, pačių žmonių, tėvų, kaip jie sugeba auklėti savo vaikus ar rodyti pavyzdį. Nereikia nieko kaltinti. Tiesiog labai sunku pripažinti savo klaidas. mirksiukas.gif

Nejaunesnis. smile.gif Pagal tave jis jau gali ,,šeimą'' vaidinti. biggrin.gif
Atsakyti