Keistai nuskambėjo kažkieno pasakyta mintis: "jis tave ir taip mato kiekvieną dieną". Na mato, bet klausimas, ar žmonės po darbo dienos turi labai daug laiko kažką drauge nuveikti. Visą dieną dirbi, vakare grįžti, pavalgai, pasitvarkai ir eini gulti, jei anksti keltis, todėl būtent savaitgalis ir yra tas laikas, kuomet galima papramogauti. Tuolabiau vasara ant nosies tikiu, jog norisi dviese ir prie kokio ežero nuvykti, ir kokį renginį aplankyti, galų gale, dviračiais pavažinėti ar tinginiaujant leisti laiką DVIESE, o ne grūstis KIEKVIENĄ savaitgalį pas vyruko tėvukus ir ten būti. Padėti darbuose gražu, bet ar tai privaloma daryti visus keturis mėnesio savaitgalius? Neužtektų vieno? Vasarą suprantu, jog daugiau veiklos, bet rudenį ar žiemą ką ten veikt? Miela autore, manau jūsų vyras MAMYČIUKAS, kuris psichologiškai priklauso nuo motinos ir yra lengvai paveikiamas jos ašarų ir moralų. Mano mama irgi panašaus charakterio, bet aš pradėjau su ja elgtis griežtai, jei pasakau, kad dvi savaites manęs nebus, reiškia nebus ir gali verkt kiek nori. Kita vertus, jeigu jųsų draugas pats veržiasi namo, tai nieko čia jau nepakeisi. Tik pagalvokit apie tai, kad atsiradus vaikams didelė tikimybė, jog jūs savaitgalį viena su jais sėdėsit, o vyrukas maus pas mamytę.
Oi ne, atsiradus vaikams greičiausiai bus spaudimas aplamai apsigyvent pas vyro tėvus
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 13:00)
Pabandykit kazka prisitaikyti savo situacijai
Kalbesiu is kitu barikadu pusiu: mano sunus zaidzia seimynini gyvenima.
Mergaite turi grazia, protinga, tvarkinga-kaip dziaugtis tureciau.
Bet. Sunus su drauge absoliuciai nieko nebenori padeti ir mums, musu ukyje. Kaip tik savaitgalis-taip prisigalvojimai 'as sergu", "man renginys", "einam i baliu su draugais" ir t.t. Man, kaip mamai, pikta. Zinau, kad nieko jie neveikia, tik visa savaitgali prasedi namuose prie kompo ar tv, tarpe tarp sekso, vakarais islenda ir nusliauzia pas draugus. O darbu gausyyyyyybe. Kad bent jau dirbtu ir uzsidirbtu, bet ne, as pilnai dar islaikau, nes sunus mokosi dar vidurinej.
Taigi, pradedu nuo bambejimu
Jei tai neveikia, graziuoju prasau. Jei ir tai neveikia-grasinu palikti be dienpinigiu ir finansavimo, lai eina pas mergina ir jos tevai juos teislaiko, lodarius tokius.
Taigi, klausimas jums: ar jo tevukai nera ukiskai gyvenantys zmones, kada reiktu jaunu ranku pagalbos? O gal pagrindinis finansavimas vis tik is tevu puses?
O nuvaziaves pas tevus ka veikia? Dirba, ilsisi, lovoj voliojasi? O gal turi kokia draugu kompanija, kuri tiesiog traukia, o vaikinas viska sumeta ant tevu?
Taigi, pradedu nuo bambejimu
Taigi, klausimas jums: ar jo tevukai nera ukiskai gyvenantys zmones, kada reiktu jaunu ranku pagalbos? O gal pagrindinis finansavimas vis tik is tevu puses?
O nuvaziaves pas tevus ka veikia? Dirba, ilsisi, lovoj voliojasi? O gal turi kokia draugu kompanija, kuri tiesiog traukia, o vaikinas viska sumeta ant tevu?
Nu jūs ir pavarot
Vidurinėje mokosi ir leidžiat šeimą žaist
Autorem, man užkliuvo, kad tik tiek laiko pragyvenus, jūsų draugas jau pareiškia, kad pasilikus namie nėra ką veikti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 13:00)
T
Jau tu nepyk, bet aš abejoju, kad ta mergaitė protinga ir tvarkinga. Tokią ,,mergaitę'' išvyčiau iš pirmos dienos iš savo namų ir džiaugsmo dėl tokios draugystės nebūtų. Protinga, tvarkinga mergaitė , mano supratimu, neitų su mokiniu ,,vaidinti šeimos'' ir būti pas svetimus žmones. Protinga mergaitė pastebėtų, kad jos išrinktasis tinginys. Ir kad jiems nepakeliui. Auklėjimo spragos ir pas tave ir tos mergaitės šeimoje. Mačius tokių. Šeimos vaidinimas baigiasi neplanuoti neštumu, paskui vienas kito jau nenorėjimu, nes šeima buvo tik žaidimas, naštos užkrovimas ant tėvų pečių, nes nei darbo, nei mokslo, nieko.
QUOTE(Molė @ 2014 05 22, 13:55)
Jei pilnameciai-ko neleist
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:03)
Protinga mergaitė pastebėtų, kad jos išrinktasis tinginys.
Ai, da ladno
Jauni jie dar. Vargu ar iš to žaidimo šeimom kas išeis, bet gyveni ir mokais žmogus
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:05)
Jei pilnameciai-ko neleist
As pati 19 metu zenyjausi... Tik musu laikais mokemes 11 metu, tai baigdavom vidurine 18, o dabar 12 klasej mokosi ir 19, ir net 20 metu jaunuoliai. Nesu sena tarka busimoji anyta, kad jaunimui diriguociau, kada susirasti antra puse ir ka su ja daryti. 
Tai jau jaunimas kai susiranda antrą pusę, tai iš karto dar einant į mokyklą turi kartu gyventi? Kitų variantų draugystei nėra, tik šeimos vaidinimas ant tėvų sprando?
Kaip aš džiaugiuosi, kad esu ,,sena tarka'' ir visai kitaip auklėjau vaikus.
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:03)
Šeimos vaidinimas baigiasi neplanuoti neštumu, paskui vienas kito jau nenorėjimu, nes šeima buvo tik žaidimas, naštos užkrovimas ant tėvų pečių, nes nei darbo, nei mokslo, nieko.
As siuolaikine mama. Draudimas niekada nieko gero neduoda
Ka laimeciau, jei kaip furija issokciau pries mergina? 'Eik lauk, savala"
Pastos-ka gi, vaikas-Dievo dovana, priziureti padesiu, vaikus myliu
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:11)
Oi, nespjauk i sulini
QUOTE(Hmmm... @ 2014 05 22, 14:09)
Ai, da ladno
Kiek jau čia tų niolikinių labai darbščių?
Aš irgi nepuldavau per galvą verstis, kad daržus tėvams nuravėt tokių metų
Aš sutinku, kad darbščių daug nėra. Niekas čia dirbti nepuola.
Bet kai jaunimas iš savo gyvenimo , jauno gyvenimo , ištrina tokį dalyką kaip draugystė-pasimatymai, laukimas, pasiilgimas vienas kito, romantika ir t.t., nu kas belieka? Nieko. O iš karto ,,šeima'' ir lova , nu nežinau. Žiauru.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:16)
Tu klysti
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:16)
As siuolaikine mama. Draudimas niekada nieko gero neduoda
Norisi tada pries draudima maistauti.
Oi , šiuolaikinė mama.
Nesistenkit jo pakeist,kaip kazkas sake,jis mamyciukas,ir nieko nepadarysi..As irgi turiu mamyciuka vyra,kiekviena vakara mamytei skambina:-) Bet siaip,geras zmogus,labai myli savo vaikus.Visi turi didesniu mazesniu minusu,dziaugiuosi,kad lekia pas mama,o ne pas mergas:-D
QUOTE(Aimeja @ 2014 05 22, 14:19)
Aš sutinku, kad darbščių daug nėra. Niekas čia dirbti nepuola.
Bet kai jaunimas iš savo gyvenimo , jauno gyvenimo , ištrina tokį dalyką kaip draugystė-pasimatymai, laukimas, pasiilgimas vienas kito, romantika ir t.t., nu kas belieka? Nieko. O iš karto ,,šeima'' ir lova , nu nežinau. Žiauru.
Papildyta:
Tu klysti
Kaip greit eina laikas 
Papildyta:
Tu klysti
Nieko nepadarysi, mes augom tarybiniais metais, mums kitokios vertybes buvo diegiamos
Ne i tema, bet issibambejau
P.S. juk taviskis uz manaji pora metu jaunesnis
P.P.S. tema ne mano, gerbkime autore, padekim jai isspresti sunaus-motinos santykius
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 22, 14:27)
Nieko nepadarysi, mes augom tarybiniais metais, mums kitokios vertybes buvo diegiamos
Dabar per visas komunikacijos priemones tik ir aukstina seksa kaip vertybe
Seimos nebera. Vyro-moters santykiu nebera. Yra gejai, ju santuokos, ju vertybes ir pliku uzpakaliu rodymas per tv.
P.P.S. tema ne mano, gerbkime autore, padekim jai isspresti sunaus-motinos santykius
Tu neteisi. Tikrosios vertybės nepriklauso nuo santvarkos. Jos priklauso nuo šeimos, supratimo, pačių žmonių, tėvų, kaip jie sugeba auklėti savo vaikus ar rodyti pavyzdį. Nereikia nieko kaltinti. Tiesiog labai sunku pripažinti savo klaidas.
Nejaunesnis.