Na aš ne vakar o šiandieną gaminau: raugintų kopūstų sriubą su kauliukai ir kepta šoninė su svogūnais ir bulvėmis.
Taigi Nupirkau kiaulienos šoninę su kaulu (kilogramo kaina 7,99, mano kainavo didelė beveik 6Lt)- nupjoviau kaulus su mėsyte iš jų išviriau sriubą, pirkau raugintus kopūstus (2,49) dalį kopūstų į sriubą dalį palikau kaip salotas, į sriubą įdėjau dar bulvių sultinio kubelį.
Šoninė- supjaustčiau gabaliukais, iškepiau, baigiant kepti sudėjau svogūnus (3vnt) ir šiems iškepus (na nupyliau dar taukus nes labai čia riebu būna) įdėjau šaukštą kečiupo, bet čia kaip jau patys mėgstate- mano vyrui taip skaniau ir su virtomis bulvėmis patiekiame. Bet šis patiekalas laaaabai riebus (po teisybei su kaulais ir perku todėl, kad prie kaulų ne tokia riebi mėsytė ir kai išverda aš ją su bulvėmis valgau, o mano vyras kuriam riebiai patinka valgo šonine (kartais ir aš paragaunu, skanu, bet man 1 plonas gabaliukas su visa bulve tik susivalgo- per riebu)
Taigi išlaidos:
Šoninė- 6Lt.
kopūstai- 2,50 (grubiai)
Bulvės (nežinau, kiek kainuoja bet apie 2Lt?) 2Lt.
Svogūnai 3vnt tikrai ne daugiau 50Cnt.
Iš viso apie 11Lt. sriubą dar ir rytoi valgysime (raugintų kopūstų sriuba su antra diena skaniausia mano senelio auksiniai žodžiai

) Šoninės vakarui ir pusryčiams vyrui pakaks. Tai manau, kad nėra labai brangu. Tik va bėda abejoju ar tiems kas turi vaikų išdegs taip pigiai- kaimiškai pavalgyti. Vaikai nelabai mėgėjai tokių patiekalų