Įkraunama...
Įkraunama...

Veganiškas gyvenimo būdas ;)

neblogas renginis nusimato
http://www.delfi.lt/...e.d?id=67786416
Atsakyti
QUOTE(Charizma30 @ 2015 04 24, 14:26)

ihm, ir visada taip, kai aš turiu kitų planų biggrin.gif
Atsakyti
Palanku mums thumbup.gif
http://www.delfi.lt/...u.d?id=67845032
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Monteverte @ 2015 04 29, 23:40)

thumbup.gif
Bet paskaitai komentarus po straipsiu, tai varge, varge, kaip dar toli mūsų visuomenei iki sveikesnio mąstymo bigsmile.gif

Receptukas, gal kas bandėte jau ? http://www.saulegraz...u-cukinija.html

Dar man iškilo klausimas, ar valgote kas nors seitaną?
Aš vegetarų vienoj grupėj užsiregistravus, tai ten tas seitanas ant bangos. Šašlus daro, visokias mėsų imitacijas biggrin.gif Man tai ką aš žinau g.gif Nu gi glitimas grynas, koks čia sveikas maistas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 04 30, 10:22)
Laba,

Dar man iškilo klausimas, ar valgote kas nors seitaną?
Aš vegetarų vienoj grupėj užsiregistravus, tai ten tas seitanas ant bangos. Šašlus daro, visokias mėsų imitacijas  biggrin.gif  Man tai ką aš žinau  g.gif  Nu gi glitimas grynas, koks čia sveikas maistas  g.gif

Man aplamai yra juokinga pritraukti vegetarišką/veganišką maistą prie visų tų mėsų, įspūdis toks, kad jeigu jau nevalgau mėsos, tai nors tuo pačiu pavadinimu pasinaudosiu, pvz šašlykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 29, 23:40)

mano tėtis nuo šitos ligos mirė. jau ir campbelas rašė jog žmonės nuvažiavę gyventi į vakarus pradeda sirgti vakarų ligomis neriklausomai nuo savo genų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo khaleesi: 30 balandžio 2015 - 12:57
QUOTE(khaleesi @ 2015 04 30, 13:57)
mano tėtis nuo šitos ligos mirė. jau ir campbelas rašė jog žmonės nuvažiavę gyventi į vakarus pradeda sirgti vakarų ligomis neriklausomai nuo savo genų

Užjaučiu console.gif
Mano anyta mirs, jei nesusiims, o ji ne iš tų, kurie imasi...
Papildyta:
Beje, ar kuri jūsų nagrinėjotės išsamiai apie vandens jonizavimą/šarminimą? Aš randu ir neigiamų nuomonių, tie iš vartojančių, tiek iš ekspertų. Jie pataria šarmintis tik per dietą bei sportuoti, o vandens neliesti arba filtruoti, jei jis blogas. Tik tiek, kad dėl filtravimo irgi visokių nuomonių yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 04 30, 14:16)
Užjaučiu  console.gif
Mano anyta mirs, jei nesusiims, o ji ne iš tų, kurie imasi...
Papildyta:
Beje, ar kuri jūsų nagrinėjotės išsamiai apie vandens jonizavimą/šarminimą? Aš randu ir neigiamų nuomonių, tie iš vartojančių, tiek iš ekspertų. Jie pataria šarmintis tik per dietą bei sportuoti, o vandens neliesti arba filtruoti, jei jis blogas. Tik tiek, kad dėl filtravimo irgi visokių nuomonių yra cool.gif

Mes naudojom osmosinį filtrą su mineralų kasete. Po metų atsisakėm, nes sveikatai blogai pasijautė.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 04 30, 16:38)
Mes naudojom osmosinį filtrą su mineralų kasete. Po metų atsisakėm, nes sveikatai blogai pasijautė.

Nu va matot g.gif

Vis daugiau gerų žinių tongue.gif thumbup.gif http://www.delfi.lt/...u.d?id=67857646
Atsakyti
Sveikos merginos,
nusprendžiau, kad reikia mažiau valgyti pieno produktų ir..nebežinau ką gaminti valgyti. Kažkokie receptai labai sudetingi ir neskanūs atrodo, kai negali nei grietinės, nei grietinėlės, nei kiaušinių, paukštienos įdėti. Gal patarsite kokių receptu paprastu ir skanių? Sriubos ir salotos nesiskaito. Turiu daug cukinijų, burokėlių daug, aišku kruopų visokių bei kitų daržovių to truputį, gal kokių įdėju bus? Makaronai jau pabodo.
Atsakyti
QUOTE(Charizma30 @ 2015 05 03, 18:06)
Sveikos merginos,
nusprendžiau, kad reikia mažiau valgyti pieno produktų ir..nebežinau ką gaminti valgyti. Kažkokie receptai labai sudetingi ir neskanūs atrodo, kai negali nei grietinės, nei grietinėlės, nei kiaušinių, paukštienos įdėti. Gal patarsite kokių receptu paprastu ir skanių? Sriubos ir salotos nesiskaito. Turiu daug cukinijų, burokėlių daug, aišku kruopų visokių bei kitų daržovių to truputį, gal kokių įdėju bus? Makaronai jau pabodo.

Labas,

Tai gi yra sojų grietinėlė, kitos kažkaip iš veganiško jogurto pasidaro tirštą grietinę. Pas mus dabar dažnai pietums būna virti ryžiai su keptom morkom, svogūnais, maistinėmis mielėmis, ant viršaus smulkinti špinatai, dar japoniško padažo užsipilam ir vau kaip skanu.

Tie patys bulviniai blynai, vietoj kiaušinio naudok avinžirnių miltus, sotu ir nereiks daug riebalų suvartoti.

Sėkmingai be kiaušinio darom žemaičių blynus su sojų faršu. Kol šiltos bulvės puikiai susilipdo tas blynas. Puikūs šaltibarkčiai gaunasi iš saulėgrąžų pieno. Tik jas reikia labai gerai sumalti.

Tiesiog bandyk keisti produktus, žiūrėk kas ką gali pakeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 03 gegužės 2015 - 18:35
QUOTE(Charizma30 @ 2015 05 03, 19:06)
Sveikos merginos,

Labas. Vaje, tiek gėrio turi, o negamini tongue.gif Ar būtini konkretūs receptai ir įmantrūs patiekalai? Visas gėris - paprastume bigsmile.gif Cukinijas sukepčiau su morkomis, pievagrybiais ir patiekčiau prie kurių nors kruopų ar bulvių, taip pat prie kietagrūdžių makaronų, bet ne šiuo atveju, jei jau pabodę. Sakau tik ateičiai, jog užfiksuotumėt, kad galima. Burokėlius šalia pasipjaustyti su citrinos sultimis.
Ir ankštiniai, ankštiniai bei dar kartą ankštiniai. Kai juos įtrauki į racioną, tai tik spėji ratu gamint ir tų pieno produktų visai nereikia, nebent tik sūris kur nors įsimaišo.
Grietinę, sviestą pakeiti augaliniu aliejumi ir tiek žinių.
Atsakyti