Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

QUOTE(Ernesta @ 2014 08 25, 09:09)
O sakykite pamaišote, kad sausiukus geriau valgytu  g.gif čia pirktine kepenine?

Jooo, tik dėl to blush2.gif ax.gif - aha, perku Krekenavos be E-laaabai patinka biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tai visai išpindėjo po tų ligų doh.gif jei sausą sumaišai su mėsa, tai jis arba nevalgo arba išrankioja mėsą iš sausiako doh.gif man atrodo tuoj reikės šaldiklį palikt vien šuns maistui. Man tai patinka, kaip atrodo šunys kurie ėda mėsa, ir tas kūnas gražesnis, apvalesnis, ir plaukai gražesni. Na bet patogumo atžvilgiu didelis pliusas sausiakui
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2014 08 25, 10:23)
Jooo, tik dėl to  blush2.gif  ax.gif - aha, perku Krekenavos be E-laaabai patinka biggrin.gif

Jeigu valgo, reiškia tikrai be E. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2014 08 25, 09:28)
pas mane tai visai išpindėjo po tų ligų  doh.gif jei sausą sumaišai su mėsa, tai jis arba nevalgo arba išrankioja mėsą iš sausiako doh.gif man atrodo tuoj reikės šaldiklį palikt vien šuns maistui. Man tai patinka, kaip atrodo šunys kurie ėda mėsa, ir tas kūnas gražesnis, apvalesnis, ir plaukai gražesni. Na bet patogumo atžvilgiu didelis pliusas sausiakui
Papildyta:
Jeigu valgo, reiškia tikrai be E.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš Tau jau net nebandau kokių gabaliukų primėtyt į sausaką, nes tik juos ir išsirenka, o sausaką palieka-todėl ir perku kepeninę, nes paimu ir išmaišau ją su sausaku rolleyes.gif Jo, kas liečia patogumą ir tvarką, švarą, kas ypač aktualu gyvenant bute ir šeriant šunį viduj, tai sausakas nepamainomas dalykas, bet va, kad rupūžiokai nedurni ir žino, kas skanu, kas ne biggrin.gif
drinks_cheers.gif tai jau taip-buvau paprastą pigų nupirkus, tai paknaibė atbulais dantim ir psio biggrin.gif Žodžiu, š... nepragrūsi gurmanui tongue.gif
Atsakyti
Taigi, kad su sausiaku sunku... Mūsiškės tik Royal Canina normaliai valgo. blush2.gif O bandėm tai visokio. Ir tą išgirtą orieną ir canidae ir dar visokio kitokio... Iš pradžių viskas ok, o paskui atvirkščiais dantim.
šiaip royalio kaina kandžiojasi, nors ir turiu nuolaidą kaip veislynas, bet vis tiek dvidešimt kg išeina 153Lt suaugusių maistas (kaip ir būtų nieko kaina, bet turi užsisakyti ne mažiau kaip už 200 ir vėl kliūtis, gal kas norėtų kooperuotis?), o mažyliams tai dar brangiau. va šian užsakiau maišą vaikams ir maišą mergoms, tai vos ne keturis šimtus suplojau... doh.gif

O jums tas ledanos variantas nepatinka? ten juk labai kultūringai būna supakuota po kg ir visai namai neišsiterlioja g.gif ? Aišku šaldiklis užkrautas šunų, o ne žmonių maistu doh.gif

Vakar vaikų fotosesiją darėm, bet dar nuotraukų nesutvarkiau. Įdėsiu kai sutvarkysiu, nors labai gražių kol kas nėra, sunkiai mums sekės, jie tokie nenustovintys doh.gif , tai nelabai fotkės...
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 08 25, 12:12)
Taigi, kad su sausiaku sunku... Mūsiškės tik Royal Canina normaliai valgo.  blush2.gif O bandėm tai visokio. Ir tą išgirtą orieną ir canidae ir dar visokio kitokio... Iš pradžių viskas ok, o paskui atvirkščiais dantim.
šiaip royalio kaina kandžiojasi, nors ir turiu nuolaidą kaip veislynas, bet vis tiek dvidešimt kg išeina 153Lt suaugusių maistas (kaip ir būtų nieko kaina, bet turi užsisakyti ne mažiau kaip už 200 ir vėl kliūtis, gal kas norėtų kooperuotis?), o mažyliams tai dar brangiau. va šian užsakiau maišą vaikams ir maišą mergoms, tai vos ne keturis šimtus suplojau... doh.gif

O jums tas ledanos variantas nepatinka? ten juk labai kultūringai būna supakuota po kg ir visai namai neišsiterlioja  g.gif ? Aišku šaldiklis užkrautas šunų, o ne žmonių maistu  doh.gif

Vakar vaikų fotosesiją darėm, bet dar nuotraukų nesutvarkiau. Įdėsiu kai sutvarkysiu, nors labai gražių kol kas nėra, sunkiai mums sekės, jie tokie nenustovintys  doh.gif , tai nelabai fotkės...

Uj, kokia gera kaina Jums gaunas Roylio-mes už tą savo Nutrivet instict 12 kg mokam su nuolaida 183 Lt rolleyes.gif Bet gerai, kad dabar tik po kaušą suėda-tai ilgokai skelsia ir tas maišiukas biggrin.gif
drinks_cheers.gif aš Ledanos produkciją perku ir neatsidžiaugiu-tikrai labai kultūringai supakuota, atveža į namus, produktai gražūs-tiek atraižos, tiek poliežuvinė mėsa, tiek gerklos, tiek kauliukai-ko daugiau norėt. Aš užsiperku kius 20 kg mėsytės ir panašiai pusantro mėnesio ramu thumbup.gif , o šaldiklį tai specialiai šuns mėsoms ir įsitaisėm ax.gif
Atsakyti
Šiaip tai galim kooperuotis dėl sausiako, aš pas mergaites paklausiu ar galima vienam užsakinėt, o vežti į skirtingas vietas, bet lyg kažką puse ausies esu girdėjus, kad buvo galima. Vis dėl to tai dvidešimt kg, ilgam užtektų papildomai šeriant.
Atsakyti
man atrodo ir mums tuoj reikės šaldiklio atskiro, vakar jau žiūrėjau, kur čia mums jį pastatyt lotuliukas.gif gal reikės royali dar pabandyt, nors aš jau prarandu viltį, dėl sauso schmoll.gif mano ponas išrankuolis, pavalgo savaitę ir į tą pusę nebenori žiūrėt. O va mėsa čepsi ir problemų kaip nebūta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 26 rugpjūčio 2014 - 07:15
QUOTE(devynbalse @ 2014 08 25, 16:13)
Šiaip tai galim kooperuotis dėl sausiako, aš pas mergaites paklausiu ar galima vienam užsakinėt, o vežti į skirtingas vietas, bet lyg kažką puse ausies esu girdėjus, kad buvo galima. Vis dėl to tai dvidešimt kg, ilgam užtektų papildomai šeriant.

Man tai truputuką sudėtinga ir nepatogu su tuo kooperavimusi, nes reik derintis, kada katrai ko reik - kai perkies vietoj sau, tai, kai jau matai, kad į pabaigą maistukas, tai brinkšt į parduotuvę ir nusiperki blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devynbalse @ 2014 08 19, 10:18)

Kažink kur dingo mūsų Morkytė ir Linadrija?

labutis 4u.gif ,
nedingom niekur - tiesiog buvo daug rūpestėlių, naujo darželio susiruošimas, pirkiniai, atostogas dar buvome nugriebę iki žolinės pajūry, nes mažoji dažnai paserga... Taigi va taip, bet visada įkišu nosį ir paskaitau ax.gif

Na, o mūsų Deriukas - labai sargus, labai prieraišus, na kartais ir pazbitkiavoja (ypatingai mano tapkės kenčia ir mažosios dukrytės žaislai), na, bet jis irgi dar vaikas tongue.gif Reik įdėt nuotraukų, bet va neturiu, dabar tik filmuojam, bet va galvoju kaip čia parodyt, kaip trimetė veda į mišką Derį ir "greta" komanduoja thumbup.gif Gal į kokį asmeninį paštą reik atsiųst:)

taigi, merginos, mes čia, nors ir neparašom rolleyes.gif

Atsakyti
Ar kuri nors bandėt petnešas savo juoduliams? Pažiūrėjau internete man taip gražu petnešos ax.gif
Atsakyti
Taip,mes turim petnešas.
Abi turi. Man labai patinka, bet pažastys veliasi. Jei šuo parodinis tai arba reikia laabai dažnai šukuoti, arba neiti į parodas arba nenešioti petnešų biggrin.gif Kai kirpdavomės parodai po petnešų nešiojimo, visad gaudavom nuo Aurumo barti unsure.gif
Bet atrodo liuks thumbup.gif
Ir šuniui patogu labai. Mūsų vienos su atšvaitais tai aplamai liuks, patamsy apšvietus labai gražiai atrodo rolleyes.gif
Aplamai, turi šunis, tai turi krūvą antkaklių, pavadžių, petnešų ir pan. nes vis noris ką nors gražaus nupirkti doh.gif , o ypač į parodą nuvažiavus.
O turi juodulius - tai turi krūvą šukų, šepečių, žirklių, mašinėlę, šampūnų, kondicionierių... na žodžiu visas ūkis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus irgi antkakliai jau kaupiasi, ale vis noriu kažko naujo. Pasėdžiu internete ir prisižiūriu doh.gif Pas Domį nėra petnešų, bet pažastys irgi labai gerai veliasi. Pamačiau, kad su petnešom labai gražiai atrodo, sakau gimtadienio proga padovanosiu biggrin.gif O su petnešom nepajaučia, kad jie labai laisvi? Su antkakliu atrodo labiau tramdai? blush2.gif Pas mane pilnas kambarys mašinėlių, šepečių, kosmetikos, Domio daiktų tik didėja ir didėja lotuliukas.gif
Aš tokias buvau nužiūrėjus blush2.gif bet jeigu labai veliasi, vėlgi nėra gerai. g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 29 rugpjūčio 2014 - 13:48